8. ledna 2012

Essence Nail Art Twins - 02 Romeo

Víte, nikdy jsem nechápala tu celosvětovou horečku kolem celé té Nail Art Twins lajny od Essence. Možná je to tím, že moje první a jediná dvojčata mě tak trochu zklamala, možná proto, že moc neholduju třpytkám, možná proto, že moc nechápu tu vizi (ne, nejsem tak blbá, ale má smysl prodávat nail art dvojčata, ale každou lahvičku zvlášt?) Pf!

No a teď, když už jsou konkrétně tato dvojčata vyřazena z prodeje (a to ani nevím, kdy se tak stalo), můžu vám s odstupem asi rok poreferovat, jak to s nimi doopravdy je.


Dneska vám tu prozářím den tou base verzí. Mám dvojčata č. 2, můj base se tedy jmenuje Romeo (a vy, bystří čtenáři, už jistě víte, jaké jméno má ten nadlak, ale tím vás zatížím jindy ;))


Romeo měla být asi stříbrná s tmavým a světlým shimmerem. No, v lahvičce vypadá jak vyblitý beton (i když na fotkách to tak vůbec nevypadá) a na nehtech to není stříbro, ale šeď. 

Docela pruhuje. 

Jeden by si řek, že schne rychle, ale nezdá se, takové to 100% schnutí bez nadlaku? No, celý den máte o zábavu postaráno. Ještě že to vylepšuje štěteček, protože ten mám ráda. 


Co se týče výdrže, řeknu vám, je to stařík, moc dlouho teda nevydrží (a rozhodně to není tím, že je rok starý, to mi věřte).

Tak teď nevím, jestli tohle vyšlo opravdu jako nezaujaté a perspektivní hodnocení. No, asi ne, ale mně se líbí. :D


A ted trochu mimo. Jsem moc ráda, že se vám minulý obsah článku líbil, slibuju vám, že až mě příště popadne "nálada Viktora Frankkensteina", zahraju si na tu potrhlou puberťačku od vedle a pokusím se o nějakou divočinku. No, ale taková já nejsem, takže asi se nemáte na co těšit. :D

Přeju vám všem hezký týden, já ho opět strávím nadopovaná antibiotiky pod peřinou. ;)

3 komentáře:

  1. Já jsem nějak nepostřehla ta pozitiva?! Nebo jen neumím číst? :D Barva hezká a ty nehty, ach! @)->--

    OdpovědětVymazat
  2. Borůvko, víš, já tam taky moc pozitiv nevidím, vlastně když se nad tím zamyslím, tak žádné. :D Jsem proti těm Twins lakům nějak vysazená... :D
    A pořád nechápu, co se ti na mých nehtech líbí... :D Já bych všema deseti ty tvoje. :D

    OdpovědětVymazat
  3. krasny zimny :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat