22. ledna 2012

H&M Miss Stone Heart

Víte, když už si myslíte, že máte všechno za sebou, uvědomíte si, že ten nejtěžší test máte teprve před sebou a ani pořádně nevíte, jestli bude zítra, nebo pozítří, a tak musíte být připraveni na obě možnosti. K tomu musíte perfektně pochopit hodinu probíranou matematiku a někde sšustit referát, ktetrý musíme umět na test, protože jsme ho neposlouchali. Fakt bomba. A k tomu jsem si nejak totálně pokaňhala kůžičku, tudíž nemůžu fotit úžasný lak, co zrovna mám, a čekat, až se chudinka zregeneruje a zfotogeniční (?).


Takže dneska v prosinci lakovaný H&M lak Miss Stone Heart

Víte, asi všichni jsme si vždycky mysleli, že tyhle laky prostě zákonitě musej stát za velký kulový. Ale ono to tak neni. A já tyhle háemkáče normálně zbožňuju, mají skvělý štětečky, úžasnou konzistenci a neskonalou výdrž.


Zrovna tenhle se lakoval úplně sám a kryl v první vrstvě, ale bez té druhé bych to prostě nebyla já. Schnul pohádkově, ale trochu matně, takže top coat jsem přihodila. 
Je sice pravda, že bylo potřeba s ním pracovat trochu rychleji, protože jinak dělal hory a doly, ale to já mu ráda odpustím...

Ale víte... Mám ho už sakra dlouho, protože jeden čas jsem na šedivých a taupe děsně ujížděla. A tenhle lak je takovej šedivej, jako kámen (:D) a já se nemůžu rozhodnout, jestli mi sluší, nebo ne. 


A rozhodně ho ještě teď někdy nalakuju, ale mám takovej pocit, že úhozem prvního jarního dne půjde do šuplíčku a vytáhnu ho zase až v zimě. Protože přesně takovej tenhle lak je. Studenej, smutnej. Zimní.

A dneska se omlouvám za nicneříkající příspěvek, ale není nálada. Musíte mi hlavně držet palce, protože zítra mi možná na internetovej index nějaká dobrá/zlá (podle výsledků) víla napíše známku z páteční němčiny a já si do tý doby ty nehty snad okoušu nervozitou. Nemůžu být přece úplně blbá, ne? Každopádně sem vám rovnou přihodila pohodovou nedělní písničku, at z tohohle postu alespoň něco máte. :D
Aloha. :)
A pijte oranžovej Big Shock. :) Je úžasnej. A pijte teplej čaj a kakao, ať si alespoň trochu tu zimu užijete. :-*

EDIT (17:39) - Pokud by to někoho z vás zajímalo a chtěl by mi pogratulovat, matiku už chápu, teď zbývá učení na ten bůhvíkdy test... A shánění textu, kt. nechám až na zátřek, abych se náhodou nepřepracovala. Stačí mi, že nad blbým sešitem strávím snad sto let. Nějaký tip, jak se tak ve dvou hodinkách naučit 12 stran textu? Ale... když na to teď koukám, to bych mohla zvládnout, ne? 

EDIT 2 (19:39) - Dlouho jsem uvažovala o anketě zda Facebook blogu ano/ne. Já osobně facebook ráda nemám, nepoužívám ho a chovám k němu hluboké antipatie, na druhou stranu hodně čtenářů možnost "sledovat přes FB" preferuje, takže ač z toho nejsem na větvi, v pravém sloupci můžete hlasovat v anketě. Váš názor mě zajímá. :)

6 komentářů:

  1. Ja mám laky z H&M tiež rada! Tento je krásny, mám rada šedé, podľa mňa ti svedčí! Čaj pijem pijem, aj teraz, máš pravdu, treba! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) A čaje schvaluju, v tomhle počasí je toto nejlepší, jak se organismu odvděčit a pořádně ho prohřát! :)

      Vymazat
  2. I own this one too but I don't like it very much on my nails, so I'm giving it away to a friend. But I actually think it looks amazing on you! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Akorát ta šedivá ladí s počasím - možná by byla lepší nějaká pestřejěí

    OdpovědětVymazat
  4. Ta šedá je báječná ! :)

    http://pink-no.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat