7. března 2012

Essence - #21 Fabuless, NA Special Effect #08 Night In Vegas

I přesto, že mě dneska Viennettka s tímhle příspěvkem tak trochu předběhla, jsem ráda, že s něčím přicházím mezi prvními, ne mezi posledními - jak je u mě zvykem.


Pokud se někdo z vás v noci ze spánku převaluje a zdá se mu o šupinkových nadlacích, které jsou u nás v rámci českého trhu skoro nesehnatelné (vyjímkou je Nubar 2010, Nfu Oh 38 je už celkem ořech), mám pro vás dobrou zprávu. Od začátku března lze lahvičku s flakies koupit v každé drogerii s rozšířeným sortimentem Essence (čti - dva stojany a více).
A já, jakožto zvědavec, co prostě musí vyzkoušet všechno, co je jinde opěvované, jsem po něm okamžitě skočila a nelituji. 
Dokonce k tomuhle laku chovám větší sympatie, než k nové Zoya flakies kolekci, která je tónovaná do jedné barvy. Ten multibarevný efekt se mi líbí.


Lakovala jsem ho tenhle týden, v pondělí, tuším, a hodlám ho do pátku donosit (a to je u mě vážně co říct). Jako podklad jsem zvolila Essence Fabuless, černý lak s jemňoučkým shimmerem, který tu černou jen změkčuje. (samostatné foto, já chytrá, nemám, ale jsem si jistá, že si tu černou představíte)


A ted k flakies samotným. Night In Vegas většinu času vyjdou oranžově. Nejhezčí jsou na nepřímém denním světle. To je naprosto nádherný - zeleno-žluto-oranžový. Ve tmě a šeru kouzlo ztrácí, ale to je mně osobně šumák, ve dne mi to vynahradí.
Samozřejmě - jedná se o top coat, tudíž flakies plavou v čiré "tekutině".


A jinak, řekla bych, že nemám k tomuhle nadlaku co říct. Je v podstatě "volně dostupný", pokud vás zaujal, kupujte. A primárně doporučuji lakovat na černý lak, kde krásně vynikne. Ale hezký je i na jiných lacích (viz. viennettčin článek), o tom žádná.


A co se týče fotek, které vidíte, na prsteníčku jsou dvě vrstvy, na ostatních prstech jedna. Tu preferuji, vypadá to jemněji a celkem nositelněji, decentně.
A to, co na krajích vypadá ošoupaně, je odraz lahvičky a sluníčka. :)
***
Jinak vám musím oznámit, že odlakovat Blue Addicted je celkem nářez. Doufala jsem, že to půjde bez alobalu, ale dva nehty jsem odlakovávala asi půl hodiny, takže bohužel...

Co se týče dneška, strávila jsem jej sice příjemně, ale "oslavenci" (čti - svátek nejsou narozeniny) se budu muset věnovat o víkendu, jinak vážně nestíhám. :(

Zítra mě čeká nějaké objevení turbo učení, jinak nemám šanci ze sebe v pátek při písemkách něco vysypat. Snad mi pak budete držet palečky. :)

A to počasí mě štve. Jednou je nádherně, pak už jenom hezky a pak zas studeno, že ani psa člověk nevyžene. 

Naštěstí jsem si už o víkendu vylepšila náladu, což jsem vám minule zapomněla říct - úspěšně lakuju i většinu nehtů ostatních, takže jupííí... :D:D Teď už jenom vymyslet, co nalakovat kamarádce na maturitní ples. Pokud nezapomenu, vyfotím. ;)

Co lakujete v tomhle období vy? Co škola/práce? Nějaké tipy na zlepšení nálady a zvýšení účinnosti učebního rituálu? Přivítám všechno možné i nemožné.

A pro dnešek se s vámi loučím. :)

17 komentářů:

  1. No, se můžu jít se svýma fotkama zahrabat, na tebe prostě nikdy mít nebudu! Můžu celou tu Elfí akci ještě zrušit? Konfrontace s tebou mě děsí čím dál víc...
    A za předběhnutí se omlouvám, u mě to byla taková nouzovka, plán byl původně jiný... Náhodou mi přijde milé, že máme podobný post ve stejný den ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já to nemyslela zle! :D
      A ne, nemůžeš! Co bych si tam bez tebe počala? A jaká konfrontace? Pff, kam se na tebe hrabu.
      Že? Nakonec mi to taky přijde fajn, alespoň navazujeme. :D

      Vymazat
  2. Já se zbláznim, ten lak musim mít hned hned hned! jenže u nás v okolí essence nikde neni... O víkendu si udělám výlet :D

    OdpovědětVymazat
  3. Loving this one. I have to wear Dance soon again, it's so beautiful.

    OdpovědětVymazat
  4. Lakuji cokoli co je třpytkaté :) tenhle mám taky ve srovnání s Nubarem 2010
    http://cosmeticsandthings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem ho obdivovala u Viennettky je nádherný! Hned v pondělí pro něj běžím! :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. tak tenhle lak na nehtech vypadá nádherně :)
    skvělý blog,sleduji přes bloglovin :)

    OdpovědětVymazat
  7. a ako sa odlakovava? tak isto ako Blue Addicted ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, s Blue Addiced se to nedá ani srovnávat, oproti BA je to úplně pohádka. Odlakování jako takové není vůbec hrozné (nicméně jasně, horší, než bezptřpytkaté), ale dočištění bylo - alespoň pro mě - horší. Zbavit se těch šupinek z kůžičky, kde se moc rády zachytávaly, mi zabralo snad 20 minut... Ale nebylo to strašné, já jenom okanžitě ptřebovala fotit... :)

      Vymazat
  8. Ten je moc hezký, já ho obdivuju na všech blozích, takže ani tady nebudu činit výjimku :D Já teď momentálně bohužel nelakuju nic, protože nám v práci lakovat nehty zakázali... grr :( Ale v neděli se chystám lakovat zlatou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Gorgeous flakies! I wish I had these too, but they didn't arrive here in Italy ç____ç

    OdpovědětVymazat
  10. Oooo tak ten je naprosto dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  11. taky mi hodně vyhovují! :) navíc skvěle zvýrazní oči! :)
    ten lak vypadá suprově, myslím, že zabrousím do drogerie :D

    OdpovědětVymazat
  12. wou tak toto je naozaj pecka, skvelý tip ďakujem!!!!http://stylishfox.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Tento topper jsem si velice oblíbila, je to neskutečné co dokáže vykouzlit na jakékoliv barvičce =) Chystám se také na post s nehtíky a tímto topperem. Zvu Tě ke sledování mého blogu =) Inhotblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat