29. dubna 2012

Vyjádření + Versatile Blogger Awards

Ne, lidi, vážně vás nezanedbávám schválně, jen jsem měla napilno (už několik měsíců), takže jsem se rozhodla vám to alespoň objasnit.
Stejně jako každého z vás mě zamestnává škola, přátelé, přítel, rodina, volný čas, navíc také blog, korektorství a grafika (obojí koníčkově), plus lakování, protože ač se to tak nezdá, fotím stále. 
Jen ne účelově na tenhle blog. 
Před časem (rozuměj minulý rok, jen na realizaci došlo až letos) proběhlo "výběrové řízení" pro nafocení vzorníku laků pro E.l.f., a to jsem vyhrála spolu s úžasnou viennettkou (u které jste si tento fakt již před nějakou dobou mohli přečíst). Původně jsem vám to nechtěla ani říkat, ale prostě nechci, abyste si mysleli, že na vás prdím
Focení bylo samo o sobě doteď obtížné, světlo moc nepřálo, nicméně s počasím, co zrovna nastupuje, se fotí jedna báseň, tak tu pro vás už brzy budu častěji. A moc moc doufám, že se mi povede to i zreallizovat, abychom zase neskončili jen u slibů. 
K tomu se pojí také druhá věc, o které jsem se s vámi chtěla domluvit, protože tenhle blog jsem nikdy nezakládala primárně za lakovacím účelem, nicméně většinu času se zdá, že sem chodíte právě proto, proto chci znát váš názor.... 
Co vy na to?

A teď druhá věc, na blogu Spiced Chocolate jsem byla nominována do Versatile Blogger Awards.
A i přesto, že i VBA má nějaká svá pravidla, tentokráte je poruším. 

1. Nominovat 15 blogerů, jejichž blog vznikl relativně nedávno.
Tak tohle je pro mě naprosto nesplnitelný bod. Čas je relativní pojem a "nedávno" je pro mě široký pojem, který chápu úzce. A rozhodně nemám ve sledování 15 nově vzniklých blogů. A ač se jich pár najde, nechci zadáni splnit jen napůl. Jak říká naše dějepisářka - buď vypiš, co máš zadáno, nebo se vůbec neobtěžuj, neúplně znamená špatně.

2. Informovat nominované o tom, že byli nominováni. 
Předpokládám, že tenhle bod odpadá, protože jestli ne, není v pozemských silách jej v tomhle případě splnit.

3. Prozradit o sobě sedm různých informací. 
 - mám panickou hrůzu z výšek, která si se mnou zahrává kdykoliv se jí zachce. Jako malé se mi dělalo zle i na bazénovém skokánku. A ačkoliv ostatním připadám jako hysterka, většinu času je to pro mě něco, přes co vlak rozhodně nepojede. Takže všichni, co s tím máte problém, trhněte si.
 - jsem neuvěřitelně náladová, většinou ve špatném slova smyslu.
 - miluju spánek. Rodiče bych za něj sice neobětovala, ale dost věcí určitě. 
 - nesnáším rajčata a vadí mi, když o tom někdo i po několika letech neví.
 - hudba, která se mi líbí, není vždycky ta, která je považována za in, hot, news, nebo jánevimzaco. Poslouchám to, co mě chytí za srdíčko a pokud to znamená zpívat si Elvise - no problemo.
 - nesnáším blbé lidi. A dokážu blbouny udělat i z těch, co mi jsou nesympatičtí.
 - nedělá mi problém hodiny sedět a v tichosti koukat do zdi. A vypadám u toho vždycky jako debil. Ale pomáhá to utřídit myšlenky, někdy to zkuste.

4. Poděkovat tomu, kdo nás nominoval. 
 Díky, Spiced. ;)

5. Přidat ikonku Versatile Blogger Award do svého příspěvku.
Done.


A aby si nikdo z vás nemohl říct, že vám v oblasti zanedbávání kecám, přináším vám miniaturní zlomek mého snažení. ;) Nejen proto, že chci v den svého existenčního výročí (resp narozenin) udělat radost někomu dalšímu. :D

8 komentářů:

  1. Děkuju, že jsi v TAGu pokračovala :) Neshodneme se akorát v jedničce a čtyřce, jinak to jsem celá já :)
    A co se týče pečující a dekorativní kosmetiky, já jsem pro. Recenzí není nikdy dost a navíc tvůj styl psaní je tak osobitý, že už se jich teď nemůžu dočkat ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je více než sympatické:-) Až na ty rajčata se plně stotožňuji...A ANO, VÍCE DEKORATIVNÍ I PEČUJÍCÍ KOSMETIKY. Ráda si od Tebe cokoli přečtu.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo jiný by měl fotit pro Elf, než někdo, kdo má krásný a naprosto dokonale nalakovaný nehty :) Jinak si ráda přečtu i jakoukoli jinou kosmetickou recenzi :) V tom, co jsi na sebe práskla se hodně vidím, dokonce i z těch výšek mám celkem respekt :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky nesnáším rajčata. Ale sugo na pizze a kečup miluju :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem určitě pro články i o jiné kosmetice než o lacích. Ostatně si myslím, že to i čtenáře víc zajímá - jak se teď změnil vzhled blogeru, tak je tam u každého příspěvku vidět počet zobrazení, tak jsem na to včera u sebe koukala - laky mají většinou tak 150, recenze na dekorativku / pleťovku tak 400 - 500.
    Výšek se taky bojím a rajčata jsem nejedla celý život, až před dvěma lety jsem se to naučila, protože mi to hrozně komplikovalo život - nemohla jsem si dát nikde žádný zeleninový salát, protože všude byly rajčata!
    A nech si tu úžasnou, jo ;-) :-*

    OdpovědětVymazat
  6. No teda, já teda rajčata MILUJU a už se nemůžu dočkat, až nám uzrají vlastní na zahradě! To bude pošušňáníčko :-) ale ve svém okolí mám spoustu lidí, co je nejí, takže proč ne :-) já bych do pusy třeba zase nikdy nedala normální salát a mamka s bráchou ho jí pomalu na kila :-D
    já jsem taky určitě pro více kosmetických-nelakových recenzí, jednou za čas bude změna fajn :-)
    A všechno nejlepší k narozeninám!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  7. Jé a to já rajčata můžu furt..:D A určitě mě nebude vadit i článek na jiné téma než laky...ale moc prosím laky taky a často...protože u tebe se vždycky tak ráda kochám..;)
    Vše nej nej k narozeninám ;)

    OdpovědětVymazat