21. června 2012

Nubar - Tiger's Eye

Nubaří lak ze starší kolekce Gems (Royal Gem Coll.) - rok 09, Tiger's Eye,  pro mě favorit z celé kolekce.


Je to velmi sytá teplá červeno hnědá barva se světle hnědým shimmerem (nádech zlaté). Je perfektní na podzim, ale občas mám záchvaty podobných barev i v jiných obdobích, jak třeba teď nedávno.
Na sluníčku chytá nádechy do různých odstínů, vážně moc pěkný a povedený odstín. 



Trochu mi připomíná jeden balíček bonbonů, které mi jako malé strašně chutnaly, ani nevím, zda se stále prodávají, a mám pocit, že se taky podobně jmenovaly. Nevím, ale tygr byl na sáčku určitě, mňam.
 

U Nubarů obecně mi připadá, že jsou trochu tekutější a u jednoho mám s aplikací kolikrát i problémy, tenhle se lakuje jak po másle, krycí je ve dvou vrstvách. 
Schně moc dobře a do vysokého lesku. 


Tuším, že u minulého Nubaru padl dotaz, kde laky seženete. U nás (pokud nechcete shánět ze zahraničí), se dají sehnat na Modeláži a oficiálních stránách Nubaru. Myslím, že značka jako taková rozhodně stojí za vyzkoušení. 


Mějte se moc hezky a užívejte si počasí, já budu, zítra odjíždíme na chatu, ale vy nezoufejte, přednastavím vám sem  článek, aby vám tu samotým nebylo smutno. ;)*

6 komentářů:

  1. nice colour I LOVE IT:)


    love
    marie

    http://iintothegroove.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle lak mě láká ;) Přijde mi fakt zajímavý a nemyslím si, že mi bude slušet :D Ale asi ho jednou koupím... A s tou konzistencí máš pravdu - Nubary jsou vodovější, ale přijde mi to jako jedno z poznávacích znamení značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli chceš, není problém ti ho půjčit, abys věděla, jestli do něj jít, nebo ne. ;)

      Vymazat
  3. Myslím, že nádhernější barvu na nehtech jsem ještě neviděla...

    OdpovědětVymazat
  4. Jenom jsem viděla fotky tak jsem si říkala že to je přesně barva na podzim :). A zase musim pochválit nehty, nádhera' Ten tvar, nalakování... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Barva je to moc zajímavá a tvým nehtům moc sluší :)

    OdpovědětVymazat