12. července 2012

Color Club - Wild and Willing

Za ten týden se stalo tolik skvělých věcí, že ani nevím, kterou zmínit dřív. Tedy, vlastně vím, zmíním tu, která se stala dneska.
Už se vám někdy stalo, že hotel, ve kterém jste měli strávit 14 dní, ukončil spolupráci s vaší CK? Ne? No, mně do dneška taky ne, ale máme takové štěstí, že jsme si mohli vybrat hotel dražší o dost tisíc, jen aby se nám zástupce CK zavděčil a vynahradil starosti. Ani nevíte, o kolik stouplo mé nadšení nad tropickou dovolenou. Z úžasného hotelu do ještě lepšího, to mi neuvěřitelně zlepšilo náladu i po vážně ošklivém a nefér emailu, který mi v týdnu dorazil a o kterém vás zřejmě podrobněji v brzké době poinformuji.
Nejsem si jistá, zda vás předchozí řádky zajímaly, ale já je napsat samou radostí prostě musela.

A abych vás nezatěžovala jen textem, dnešní post bude vážně picture heavy, dále číst (a koukat jen na svou vlastní zodpovědnost).


Představím vám totiž úžasný multichrome od Color Clubu, Wild and Willing.
A jak že takový multichrome vypadá? Pod různými úhly světla hází odlesky zlatožluté, zlaté, bronzové, oranžové, zelené a narůžovělé mědi. Je to trochu sheer shimmer, potřebuje tři vrstvy do úplného krytí, ačkoliv to tak zpočátku nevypadá; ale dá se vrstvit, třeba přes černou musí vypadat moc dobře.


Po nalakování z nehtů úplně čiší luxus a podzim, proto šel rychle dolů, ale Podzime, těš se. Pokud máte rády duo/multichromy, věřte mi, tenhle lak nebude šlápnutím do... vedle.
Nejen proto, že je vážně skvělý, ale i téměř nezachytitelný na fotky, máte tu tedy několikanásobně větší počet fotek než normálně.


Konzistencí je docela tekutější, ale pro lakování úžasný a hezky schne, vážně.
Štěteček u CC strašně žeru, je tak akorát, měkčí, dobře se s laky pak pracuje.
Pokud nemáte svůj exemplář, doporučuji vyzkoušet, CC mám několik (o minulém nákupu se snad ani nezmiňovat) a všechny jsou skvělé a dělají mi dobrou službu.




Pokud si říkáte, že tenhle lak není nic pro vás, rozhodně tenhle postoj zahoďte, myslela jsem si to taky a i když ho momentálně už na sobě nemám, miluju ho, je skvělý a vážně neobvyklý.
Evokuje ve mně (kupodivu) divokost, Afriku, zlaté doly a na druhou stranu jistou sofistikovanost a luxus.

Sehnat ho můžete také na Šminkách, které se mi pro normálního odběratele zdají jako skvělý a nejrychlejší způsob odběru CC, Wild and Willing konkrétně tady, za cenu 129Káčé, poštovné zdarma.

Tak co, nezavalila jsem vás přehršelem fotek? Dostaly jste se až na konec?
Doufám, že jo, jakékoliv postřehy a názory mě zajímají.


Ale víte, co jsem si uvědomila? Za celou tu dobu, co tenhle blog píšu (a už to bude rok, ač se to nezdá) jsem se vás ani jednou nezeptala, o čem byste si rádi přečetli vy, čtenáři.
Takže se ptám.
Je něco, o čem by si vaše závity chtěly počíst, nebo na co byste chtěli hodit očko? Mám překvapivě moc dobrou náladu, přání bych se (po rozvážení) pokusila alespoň nějakou formou splnit, za zkošku nic nedáme, žejo.
Doufám, že si užíváte prázdniny, utečou jak voda.

10 komentářů:

  1. No ty fotky jsou boží! Sluší ti a já se na něj taky chystám ;) Líbí se mi strašně moc <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A protože jsem blbá, tak jsem v předchozím komentáři zapomněla dodat, že bych si chtěla přečíst o tobě, psíkovi, životě, názorech atd. ;)

      Vymazat
  2. Teda tak s tym hotelom asponze to tak pekne vyriesili :) A lak je nadherny, mne evokuje jesen, padajuce listy, pohlad do fareneho lesa, med, zlato.. :) Krasny :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten lak vyzera uplne nadherne..inak mozes byt este rada, ze sa to takto vyriesilo s tym hotelom...mne uplne zovrelo zaludok, ked som si to citala, ze co s vami bude :) btw, mas skvely blog, hned ti davam follow :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je krásnej, nádhernej a úžasnej! :) A s dovčou se nám loni stalo něco podobného z tří a půl hvězdičkového hotelu jsme šli rovnou do pěti hvězdy, takže úplně chápu tvé nadšení :)

    OdpovědětVymazat
  5. na mě je moc hustý a výrazný, ale proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám akosi pocit že mne ti tieto zlate a podobne farby ako je táto nepristanú ale zistila som ze sa celkom hodia pod tie praskajúce laky ... to sa ešte ako tak dá
    Tento je ale vážne úžasný aj keď si nie som istá či by som ho využila

    OdpovědětVymazat
  7. Podepisuju se pod Borůvku;-) A jsem ráda, že se ti dovolená nakonec tak hezky vyvedla;-) Sice nekomentuju, ale zpětně vždy shlédnu všechny články, to se neboj;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Už ho mám doma díky za pip. Píšeš poutavě, piš o čem chceč. Zuzana

    OdpovědětVymazat