24. ledna 2013

Dior - Calypso

Dnes mám pro vás (už starší fotky) laky, který mi půjčila Pája, za což ještě jednou mockrát děkuju, protože jinak bych se k Dioru vážně nedostala. :)
A musím říct, že speciálně tímhle lakem jsem byla dost překvapená...


Kdyby záleželo jenom na barvě, ta mi (upřímně) nijak speciální nepřipadá. Teplá červená s výrazným oranžovo-korálovým podtónem. 
Jenomže víte co? Tyhle barvy jsou pro mě prostě sázka na jistotu. Jsou štavnaté, nepřehlédnutelné, výrazné a přesto nejsou vulgární.


Konzistenčně je lak krémovo-želátkový (k druhému bych se asi přikláněla více). Ačkoliv ve dvou akorátních vrstvách bez problémů bezvadně kryje, na delších nehtech musí být znát světlé konce nehtů, i u mě maličko prosvítaly, ale nebylo to nic rušivého.


Co mě hodně zarazilo je štěteček. Je mohutný, huňatý a řekla bych, že i docela nepravidelně oválně zastřižený. Není to teda nic tragického, s lakem se bezvadně pracuje i přesto, ale u značky Diořího rázu mě to překvapilo. 


Schne do vysokého lesku a nosí se bezvadně. 
 

Na některých fotkách vyčnívá i můj oblíbený svetr. Když jsem fotila, byla pekelná zima, tak snad vás nebude nějak významně obtěžovat.

Do konce pracovního týdně o mně zřejmě neuslyšíte, na pátek mám v plánu velké nákupy (aneb pokud na mě nikde už nic nezbylo, nakoupím si aspoň boty :D) a dnes mě čeká  rocková opera Klíč králů. Jsem z toho sice docela na rozpacích a nejraději bych to vynechala, ale co už. :/ Běžím teda nahodit nějakou tu linku, červenou rtěnku, malé černé a poběžím. 
Mějte se famfárově a držte se, víkend už se blíží. ;)

17 komentářů:

  1. je to taková ta klasická "kevšemuhodícíse" červená, kterou se nikdy nic nezkazí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to božsky! Doufám, že je máš stále nalakované k těm malým černým, bude to úžasné! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. máš nádherné nehty! Já si ty svoje koušu a nemůžu přestat! ://

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nehty, klasická červená se nikdy neztratí :) Jak dlouho vydrží na nehtech? Slyšela jsem, že i když je to Dior, výdrž nic moc..

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je nádherný, nezlobila bych se, kdyby si ke mně našel cestu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. no ten je naprosto nááádherný! šťavňaťoučký a úplně k nakousnutí! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Božská barva! Zrovna minulý týden jsem si koupila šaty ve stejné barvě, hodil by se mi :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Jůů, ta barva je boží! Červenou já moc ráda, zvlášť když je tak krásně nalakovaná... moc hezky se na ty tvé nehty kouká :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezká barvička :) Pár červených mám, ale takovou bohužel ne :( Budu se muset porozhlédnout, ale určitě v jiné cenové relaci :D

    OdpovědětVymazat
  10. @Helen D., ne, neměla, fotky jsou starší. Ale lakovala jsem hodně řvavou červenou a myslím, že to k červeným tům vypadalo naprosto skvěle! (Jen doufám, že jsem někoho nepobouřila třeba. :D)
    @Cler, taky jsem dřív kousala, chce to pevnou vůli a jsem si jistá, že by ti narostly krásné drápky! :) Ale je to těžké.. :/
    @Dazz - já zatím nosila jenom tenhle a byla jsem příjemně překvapena, držel bezvadně. Až nalakuju druhý, co mi Pája půjčila, utčitě podám report. ;)

    Vy lichotnice! O:-)

    OdpovědětVymazat
  11. waaau ten lak je naozaj nádherný!!!

    OdpovědětVymazat
  12. jsem ráda,že se líbí:-)!
    jinak pokud můžu - @ Dazz
    s výdrží jsem spokojená, ale obecně mi laky drží dobře, tenhle cca ten týden bez problémů:-)

    OdpovědětVymazat
  13. to máš hodnou kámošku, lak vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat