9. října 2013

Maybelline Colorshow Polka Dots #197: Chalk Dust, Clearly Spotted

Pořád jsem si říkala, že počkám, nafotím toho víc a pak se teprve ozvu, ale vzhledem k tomu, že by to taky mohlo trvat celou věčnost, rozhodla jsem se vám článek o tomhle limitovaném pokladu napsat už/dnes.

Laky Maybelline - edice Polka Dots jsou u nás v prodeji už celkem dlouho (?3 týdny?) a co jsem si všimla, najdete je pouze v DM - a to pokud budete mít štěstí. :) Dostaly se k nám celkem ve třech barevných variantách, já se zásobila pouze touhle univerzální. 


A abych přešla rovnou k věci... 
... jsem tímhle efektovým nadlakem naprosto unešená - vypadá totiž absolutně skvěle na všech barevných podkladech, a tak je úplně jedno, jestli budete chtít být elegantní v rudých, bláznivá v pastelkových, nebo decentní v tělových barvách.


Číslo 197 je totiž čirý lak plný černých a bílých hexagonků, teček a čtverečků. Pro rovnoměrné lakování je třeba trochu šmrdlat po nehtu, nicméně podle mě je právě v nepravidelnostech kouzlo, a tak nějaké rozmístění na nehtu vůbec neřeším. :)

Schne celkem dobře (nicméně pro mě je i tak nadlak samozřejmostí) a sama za sebe můžu říct, že drží jako čert. 

Co je ale (celkem očekávaným) mínusem - odlakovávání. Na to si totiž uvařte kafe (nebo čaj, podle vašich preferencí) a možná si ulomte i kousek čokolády, jde to blbě. Vypozorovala jsem ale, že čím menší tlak při odlakovávání vyvíjím, tím lépe to jde všechno dolů, ale i tak spotřebuji rekordní množství tamponků.

No, co o něm dodat víc? Ani nevím, fotky mluví za vše...


Plánujete koupi - sháníte je? Je teda pravda, že já na ně od mého nákupu už nenarazila, ale opravdu doporučuji koukat po DMkách, do Rossmannů se dostala pouze ta Vintage kolekce (a do jiných drogerií nechodím). 
Cena 39,90 Kč (uváděna jako cena v akci, plná cena pravděpodobně 64,90 Kč).


A abych trochu odbočila - Verunka se mě v článku Co jsem se naučila používat ptala na zmiňovanou změnu stravování. Napadlo mě, že bych mohla zkusit sesmolit článek s mojí "jídelní cestou". Měl by někdo z vás o něco takového zájem? Počítejte ovšem s tím, že by to bylo zároveň jakési zasvěcení do mé "cesty za vysněnou váhou", protože právě proto to u mě celé začalo...

No, přeji vám hezký zbytek dne (a týdne) a pro dnešek se loučím! :)

17 komentářů:

  1. naštěstí jsem je (všechny.. hups) sehnala už na začátku, a je fakt, že jsem je také od té doby neviděla :D každopádně jsem se ještě k lakování nedostala, což mě strašně žere, protože se na ně fakt těším.. ale bohužel není na lakování moc času:( každopádně toto je skvělý univerzální kousek, z tvých fotek je evidentní, že se hodí opravdu ke všemu:)

    OdpovědětVymazat
  2. taky sháním tento a nemám štěstí :(

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásnej.. všechny jsou krásný :( Ale já nemůžu sehnat :((

    OdpovědětVymazat
  4. Před časem šla zase na pravidelnou obchůzku po drogeriích :D a najednou je v DM vidím! No ještě o nich neměli nikde ani zprávičku, stojan úplně plný, tak jsem vzala všechny 3 a pádila k pokladně. Pak se strhnul takový šrumec, takže jsem ráda, že jsem na ně narazila hned zkraje :)) A zbožňuju je všechny. Tento je nádherný jak říkáš přes jakoukoliv barvu a teda musím říct, že fotky na nehtech přes ten modrý lak jsou naprosto božské! Taky musím zkusit modrou!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná kombinace! :) Já mám podobný od Golden rose (ten puntikatý) takže jsem tento Maybelline nechala s klidem ležet v dmku..:D Jen mě štve, že kolekce má i krásné modré a ty u nás nejsou..:(

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se hlásím do klubu těch, které neměly štěstí a nesehnaly je. Chtěla jsem ten zelený, tenhle mi přijde docela obyčejný, ačkoli ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys chtěla, tak u nás je těch zelených pořád dost (teda ještě minulý týden bylo). Ale otázka, jestli ti za to stojí, když vezmu v úvahu cenu laku a poštovné...

      Vymazat
  7. Co je to vůbec zač ten modrý lak vespod? Že ti to tak pěkně drželo. Hezká kombinace :)
    A o stravovací článek bych zájem měla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Lak je super, přesně takovou úpravu nehtů jsem si poslední dobou oblíbila. Takže díky za tip! A na články o tvé cestě za vysněnou váhou se budu moc těšit, potřebuju podobnou inspiraci pro svou cestu :))

    OdpovědětVymazat
  9. A já ulovila jen ten zelenej :(. Růžovej jsem nechtěla ale tenhle mě sakra štve že ho nemám :D

    OdpovědětVymazat
  10. Moc parádní s tou modrou vespod :). Jinak já zatím nesehnala ani jeden Polka Dots :/. Článek o stravě uvítám, protože se moc dobře čteš (teda články od tebe :D)

    OdpovědětVymazat
  11. Je nádherný :) a článek bych určitě uvítala, protože s jídlem bojuji už dlouhou dobu a baví mě každý článek o stravování, čerpám inspiraci a nakopává mě to :)!

    OdpovědětVymazat
  12. To je nádhera :) Doufám, že ho někde v Brně seženu!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc děkuji za všechny komentáře!
    Na dlabacím článku začnu pracovat. :)

    Podkladový lak je ve skutečnosti zeleno-tyrkysový (na mém monitoru teda tyrkysově i vypadá) a konkrétněji je to Maybelline Super Stay v odstínu 625 Forevermore Green.

    OdpovědětVymazat
  14. Jasně, val to sem! :) Mívám čas od času záchvěvy, že se budu stravovat lépe, takže inspirace není nikdy dost ;-)
    No a puntíkatá Colorama? Natrefila jsem zatím na jednu jedinou (myslím fialová to byla) a navíc jen jediná lahvička, takže se tak trochu bojím některých tezí, že to byla jen limitka...? To by byla škoda. Dlouho předlouho jsem váhala, zda vzít Nubar Black Polka Dot nebo White Polka Dot a takhle bych to měla vyřešený hned. A navíc klidně i v barvě!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherný lak, já jsem to štěstí neměla a nenatrefila jsem ani na jeden :/

    OdpovědětVymazat