31. srpna 2011

Znovu v internetovém světě

Je to už dlouho, co jsem uveřejnila v internetovém světě jakýkoliv článek. A musím se přiznat, chybělo mi to. Proto jsem se rozhodla začít znovu, s čistým štítem, od počátku počátků. :)

Takže - o čem tenhle blog vlastně bude?
Osobních blogů o věcech, které autorky baví, je mnoho, ale právě to je kategorie, kde je nabídka nejpestřejší, protože každý z nás je originál. 
Do tohohle mlýna jsem se tedy rozhodla svou troškou přispět. A abych řekla pravdu, s trochu nejasnou představou.

Baví mě grafika, miluji kosmetiku, lákají mě různá zákoutí módního světa a jsem trochu (víc) náladová studentka z Prahy. Na všechno mám svůj vlastní názor, umím být hodně kritická (takže čekejte recenze všeho druhu), jsem hodně vybíravá, co se týče lidí, které si připouštím k tělu (a taky ohledně hodně dalších věcí :D). Introvert,  flegmatik-melancholik. Taková jsem.

Upřímně - předpokládám, že začátky budou trochu krušné. Mám spoustu věcí, které musím skloubit a znovu rozjet...

Takže... vzhledem k tomu, že je 31. srpna, jen tak tak jsem zvládla své předsevzetí, že blog založím o prázdninách. Radost střídá vztek, nespavost a nervozita z faktu, že zítra začíná nám, školou povinným, nový školní rok. Takže, doufám, že do nového roku vkročíme všichni pravou nohou, s optimismem (tady to zas budou všichni kromě mě) a nepodaří se nám hned první den udělat v ústavu nějakou botu, abychom své profesory neutvrdili v tom, jací jsme to tupci. :D

Takže se s vámi, ať už čtete tenhle článek až do konce, nebo jste omylem na stránku zavítali a hledáte cestu pryč, prozatím loučím a doufám, že do příště se mi povede splašit použitelný foťák, nebo alespoň pořádný nakopávák, abych se tu s nějakým pořádným článkem objevila co nejdříve. 

4 komentáře:

  1. Jupí, konečně první článek! Přiznávám, že už jsem se tu párkrát netrpělivě objevila. Těším se na Tvé grafické výtvory, počítačová grafika je mou velkou zálibou.. Ostatně bylo by divný, kdyby ne, když už jsem jí horko těžko studovala :D Takže se vážně těším, píšeš skvěle čtivě, určitě to bude super. Držím palce a od teď se odsuď už nehnu :)
    A zítra to zvládni. Do školy sice také jdu, ale vyšší škola už neni takovej vopruz, zvlášť když funguje individuální plán. A nákupy se pochlub, snad ještě něco seženeš. Ostatně Gate je na tohle nakupování narychlo a za málo jak dělanej, nikdy neodejdeš s prázdnou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já už jsem zvědavá na další posty, a doufám, že foťák seženeš co nejdřív ;-).
    Krásný (první školní) den přeje Vivi ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem založila blog xD Prostě mi to chybělo =D Třeba mi tentokrat vydrzi dele nez rok xD

    OdpovědětVymazat
  4. vitaj a prajem vela citatelov:) a mile komentare:)

    OdpovědětVymazat