2. září 2011

Dny Marianne

Vím, že první blogové články by měly seznámit čtenáře s autorem, vím, že je školní rok (a věřte mi, chci si postěžovat :D), ale je něco, o čem chci napsat alespoň s nějakým předstihem a docela mě udivuje, že jsem se o tom na žádném z blogů nedočetla. 

Od pátku 9. do neděle 11. září probíhají na celém území ČR a SR
Dny Marianne

Samotný magazín Marianne tuto akci popisuje jako "3 dny skvělých nákupů a slev, slevy až 70% v 4200 obchodech". A co slíbí, to splní. Už jenom to je v dnešní době docela zarážející. 

Slevové kupony jsou obsaženy v záříjovém vydání Marianne (za cenu 59,90) a v Marianne Bydlení.
fotografie z marianne.cz

Já svou Marianne ukořistila dnes a můžu vám garantovat, že příští víkend budu jako neřízená střela v obchoďácích. Až uvidíte, jak kolem vás prosviští Clark Kent, vysoký asi 158 centimetrů, mávejte, jsem to já. :) Ani ortéza mě nezastaví.

Slevy jsou velmi příjemné, až 70% (ale většina slev se pohybuje v rozhraní 20-25%). 
Nechcete utrácet za oblečení? Nevadí! Slevové kupony neopomíjejí ani kosmetiku, kosmetické zákroky, vybavení bytů, slevy v restauracích - prostě cokoliv vás napadne. 
Co se týče oblečení, původně jsem si myslela, že Dny Marianne budou probíhat v obchodech, jejichž ceny jsou nekřesťanské i po polovičním zlevnění (Jimmy Choo, Esteé Lauder...), ale ne, parfumerie FANN, Douglas, Sephora, H&M, Orsay, Lindex... Opravdu je z čeho vybírat.
K nákupu při Dnech Marianne (samozřejmě se slevovými kupony), jsou zákaznice v Praze a Brně obdařeny látkovou taškou, na kterou se těším, i když je růžová (fňuk)... 

Pro držitelky platební karty Lady karta (KB) se všechny slevy navyšují (a to většinou až o 3-5%). To se mě sice netýká, ale myslím, že je dobré to vědět. ;)


V Praze a v Brně budou otevřeny také promostánky k této akci, kde je možnost získat (údajně skvělé) dárky. Nevím, jestli se do promostánku dostanu, spíš ne, ale pokud by někdo z vás chtěl...
Praha - Václavské náměstí (Na Můstku)
Brno - ulice Dornych (na lávce u Tesca)
Za pět účtenek zákaznice v promostáncích získají originální náhrdelník.


Ale protože když už si Marianne koupíme, také ji přečteme, ráda bych vám nastínila, co za 59,90 koupíte. ;)
Za kvalitu fotografie se omlouvám, foceno mobilem.
I přesto, že tenhle časopis je zaměřen spíše na ženy po třicítce, myslím si, že Jak rozumět mužům se hodí vědět v každém věku, Štíhlé večeře si dáme rády, Parmazán si taky rády chutně naservírujeme a když už tedy studujeme (nebo máme ratolesti, které studují), zajímá nás, jestli z nás tedy budou paní inženýrky, nebo ne. A jestli Jsme normální? Asi nejsme, ale ujistit se o opaku můžeme vždycky. :)

Dále spousta fotografií a rozhovorů, vše ve 322 stranách.

Kromě slevové knížky je k časopisu i malá příloha o vlasech, protože občas se hodí vědět, jaký názor mají na co odborníci a jaké přípravky používají. Jelikož mám maminku šikovnou kadeřnici, tahle příloha není nic pro mě... :D

Ale co mě opravdu potěšilo (:D tak trochu ironie) - vzorek kávy, Granka s navýšeným podílem kakaa o 50% a vzorek vůně ACQUA di GIOIA (Giorgio Armani) - do té jsem se asi beznadějně zamilovala!

Takže pokud nemáte plány na příští víkend, honem do trafiky, ať stihnete té paní od vedle ukořistit jeden z posledních výtisků. ;)

Doufám, že jsem vám tak gigantickým článkem neunudila, nebo nezněl příliš komerčně a líbil se vám (pokud máte nějaké připomínky, nebo dotazy, budu jedině ráda). 
Tenhle příspěvek je pro mě krapet chaotický, nepromyšlený, ale je to něco, o čem jsem vám chtěla dát vědět. :) 

4 komentáře:

  1. ty rozjasňující stíny mě také lákají :) no jako ty butter pecan mě dost mrzí, protože se mi dost líbí, ale ještě jim dám šanci ... uvidím :)))
    jinak na dny marianne se také těším :) a už přemýšlím co si pořídím :D

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. s kamarádkou se chystáme :) ačkoliv nemám vůbec peníze .. pokusím se od mamky vyžebrat kapesné o týden dřív snad to vyjde, chci si taky něco koupit :)

    OdpovědětVymazat
  3. to je super:)

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Je to super, asi také vyrazím, ostatně náhrdelník (skoro) zadarmo je pro mě velkou motivací :D

    OdpovědětVymazat