28. září 2011

Miss Sporty #410

První impuls na tenhle článek byl úplně jiný, laků se neměl týkat ani náhodou. Na druhou stranu jsem si řekla, proč ne, určitě vám lakové posty ještě krkem nelezou...:D
A když už je ten podzim, tak do něj vstupme s nějakou podzimní barvou
Nevím sice, jestli to tenhle lak Miss Sporty #410 splňuje, ale prosím, alespoň maličko mě v tom nechte... :D
P.S.: Všimli jste si, že už se trochu začínám učit ten "lakovo-postový prstoklad"? Čert vem, že moje prsty u toho vypadají postiženě, mám z toho radost... :)

Tenhle lak je tmavší a hovínkově hnědý. Přiznám se, že ho mám už dlouho, ale lakovala jsem ho prvně v neděli, když jsem ho chtěla nafotit... A vydržel mi do večera, pak jsem ho odlakovala. Rozuměj, miluju hnědé barvy na nehtech, ale ty, které v sobě mají nějakou příměs, nebo pro mě z citového hlediska něco znamenají... (To asi pochopí jenom málokdo, ale snad se najde někdo z vás, co si nebude ťukat na čelo...)

Roztírá se dobře, i když ten štěteček není dvakrát měkký, takže to chce kvůli pleškám dvě vrstvy, konzistence laku patří mezi ty "ideální". Schne do vysokého lesku a relativně rychle. Slibuje výdrž nad týden, no, kdo ví. Já to testovat nebudu.


Víte, laky, co nemají název, mají u mě většinou černý puntík. Já vím, oni za to nemůžou ale vážně? Alespoň něco? Nějaké malilinkaté slovíčko? Možná, že kdyby se tenhle lak jmenoval Rozteklá čokoláda, brala bych ho víc. Teď, když nad tím tak přemýšlím, možná v tom tu čokoládu vidím, ale prostě za mě ne. Může se lakovat, schnout a držet jak chce, já ho nosit nebudu. Možná když k němu najdu nějaký bezvadný efekt. :)

A pak se má věc taky tak... Nemám ráda značku Miss Sporty. V podstatě ani laky. Říkejte si tomu jak chcete, nikdy jsem si nic od této značky nekoupila - fajn, až na basecoat, se kterým vás určitě seznámím, ale to je vyjímka.
Ale kurňa, vždycky něco od MS od někoho dostanu. Většinou laky, ty si nechávám. Jiné dary putují k jinému majiteli. Rozuměj, viděla jsem hodně lidí, co se s touhle značkou malují. Jedna slečna měla z tekutých linek stín. Nechutný. Druhá měla z jejich krémových stínů linky. Plus pro ní, rozmazávala si je, aby to nebylo tak znát. Třetí slečna měla řasy slepené jak jánevímco. Ok, vím, že to nemusí být vina těch věcí, ale šikovnosti nositelek, ale prostě to člověka odradí. Navíc mi celá značka nepřijde nijak kvalitní a za nižší cenu se dá rozhodně nakoupit lépe. Ale to jsou moje osobní antipatie. Nebijte mě, prosím. :)

No, pro dnešek všechno, nemám co dodat. Snad jen, držte mi odpoledne palce, čeká mě důležitá věc, a užívejte si volného dne, pokud se vás tahle celá věc kolem státních svátků týká. 



8 komentářů:

  1. Potřebuji hovínkovou barvu :/ :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hnědou moc nemusím,leda tak na čokoladě .. :D ale ten lak se krásně leskne :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já Miss Sporty taky nemám ráda a přitom jsem od nich měla kdysi strašně dávno jen lak na nehty, tak nevím, z čeho to vzniklo. Hnědou barvu nemusím, takže bych si ho ani tak nekoupila, ale je fakt, že se pěkně leskne.

    OdpovědětVymazat
  4. Ale tá farba je na zožratie! Aj ja si musím kúpiť hnedý lak! ♥.

    http://theworldbykejmy.blogspot.com/.
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  5. podla mna je krasny idealny na jesen!
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. krasne nalakovane, uplne dokonale:) myslim, ze hneda je aj tohtorocny jesenny trend, nie?:)

    OdpovědětVymazat
  7. ja som na tom rovnako. taktiez nemam rada miss sporty a vzdy to od niekoho dostanem. tato farba sa mi ale paci

    OdpovědětVymazat
  8. To je moc hezká hovínková :D Super lesk a sedí ti ;o)

    OdpovědětVymazat