3. září 2011

Nákupy jako lék na nový školní rok

Dnešní den je článek tak trochu o ničem...
V některých obchodech už letní slevy skončily, v jiných začaly. Za dnešní den, kdy jsme se mamce vydali pro voňavku do Zary (kde právě ve slevách vyjdou lahvičky o 50% levněji), jsem se vydala i do knihkupectví (pro první várku učebnic, na druhou se chystám v pondělí) a do Pull&Bear. Stačilo to k tomu, abych utratila slušný peníz, ale když vezmu v potaz, kolik jsem si toho domů donesla, jsem nadšená.

V Zaře mají velikánský výprodej triček, tílek a topů po 119 korunách, a tak jsem si dvě vybrala a vzhledem k tomu, že mamce po výběru voňavky na dárkové kartě zůstala ještě nějaká kačka, doplácela jsem pár korun za černo-zlaté tričko z letošní podzimní kolekce. 
Pokud budete mít cestu kolem Zary, určitě se tam stavte, množství je nepřeberné. ;)

V Pull&Bear jsem ukořistila 3 tílka po 79.- (zlevněno ze 399), najdete tam i nějaké ty topy a botičky. :D

Nebojte se, ani na jeden obchod se nevztahují Dny Marianne, o kterých jsem psala v minulém článku, a tak dřívější koupí o žádné výhody nepřijdete. ;)

Na příští týden (a do budoucna) plánuji nějaké cílené články a "projekty" i s grafikou, pokusím se je rovnou rozepsat, aby se tu objevily co nejdříve. 

A jak dopadl začátek vašeho školního roku? U nás teda nic moc, mám jediné štěstí, že nulté hodiny tělocviku se mě (naštěstí) kvůli zdravotním potížím netýkají, díky semináři z umění a anglické konverzace mám navíc odpoledky, index nám přesunuli na internet, ale museli jsme si pořídit i obyčejný, protože si přece nebudeme nosit omluvenky na papíře... To už je sice trochu výsměch, protože omluvenkový index nám zmenšili natolik, že abych ho nevytratila, nosím ho v peněžence, je menší než občanka. Vyměnili nám několik dobrých profesorů, za konverzaci jsem dostala nejprotivnějšího profesora ze všech a třídu máme stále ve třetím patře...

No, dost už všeho toho kecání, přeju vám krásný zbytek teplého dne. Bylo u vás taky tak krásně? Ukořistili jste něco z "druhé vlny" slev? A jaké novinky vám přinesl první záříjový den? Pochlubte se. :)

Follow my blog with Bloglovin

1 komentář: