21. listopadu 2011

Essence Vampire's Love - 02 Into the Dark



Tenhle lak měl být úžasný. Měl být, opravdu netuším, proč mě tak zklamal. Bude to tím, že po nalakování - na nehtech - je o dost odstínů tmavší než v lahvičce, což je docela škoda. Řeč je o další upířím laku od Essence - Into the Dark.


Schne hůř než jeho kolegové, ale věřila bych i tomu, že jsem chytla zrovna špatný kus. ;)
Je to tmavě modrá (občas až do černa) se světle modrým jemným shimmerem (!neroztírá se rovnoměrně!), takže nehty vypadají jako noční obloha posetá miniaturními hvězdičkami. To je velké plus, až ta tu tmavost a nerovnoměrnost shimmeru, některý prst pak totiž působí jako stlačená tma s naschlým prachem. :/


Další věc, která mi dost vadí, je, že ten lak nic nevydrží. Mrzí mě, že to jde vidět i na fotkách, ale aspoň tomu všichni uvěříte. :D Lak byl focený pár hodin po doschnutí celého lakování. Nevím sice, jestli je to zrovna moje vina, protože si nejsem vědoma, že bych pak nějak otročila, ale prostě toho (hlavně hrany) teda moc nevydržely. (nejvíc viz. prostředníček :D - a to si, prosím, neberte osobně)


Nicméně abych ho tak nehanila, je taky trochu chameleon, co se světla týče, občas vykoukne i jeho světlejší stránka (myšleno doslova). Ale převažují jeho temné hodinky. :D


Lakuje se tak, řekla bych normálně, šteteček je fajnový, stejně jako u celé téhle edice, takže supr. :)


Myslím, že není co víc dodat. Koupě rozhodně nelituju, barva je to fajn, ale pro mě teda nic moc odvaz... :D

4 komentáře:

  1. Vzhledem k ceně se mi docela líbí a jestli na něj narazím, tak si ho vezmu :) PS: Ještě jednou přeju, ať vše dobře dopadne!

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda, ty jsi v nemocnici? Tak doufám, že to není nic vážného a budeš brzy v pořádku!
    Lak vypadá pěkně, také jsem si ho koupila, jen mě teda trošku mrzí, že je na nehtech tmavší než v lahvičce :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Krupica! Tenhle taky počebuju?! No já doufám, že tu kolekci nikde nepotkám...už jsem rozhazovala dost :(

    OdpovědětVymazat