20. listopadu 2011

Informačně.

Dneska článek bez fotek, recenzí, barviček a čehokoliv jiného. (I když barvičky by šly přidat, ale nemám na ně ani čas, ani náladu...) ;)
Faktem je, že byste měli vědět, že tu teď nějakou dobu nebudu. Opravdu doufám, že od 28. bych tu zase měla být osobně, nicméně lékaři jsou nevypočitatelní, i když abych řekla pravdu, jsem ochotná jim utéct.
Nechci se o tom tady ani nikde jinde víc rozepisovat, faktem je, že si k pánům v bílých pláštích musím jít na chvíli pohajat, tudíž tady osobně nebudu, nebudu ani komentovat (nebo jenom v opravdu minimální míře z mobilu)...
Nicméně nenechám vás tady samotné :D a jako "odškodnění" jsem vám přednastavila na příští týden tři články. Pokud budu muset zůstat mimo déle, bude to tu bohužel asi bez článku, ale doufám, že to překousnete a na blog nezanevřete, protože moje nepřítomnost bude opravdu v řádu dnů, ne měsíců ani čehokoliv delšího. :)
A proč vám to oznamuju dneska tak pozdě? Před nějakou hoďkou jsem přišla z práce, naprosto bolavá a unevená a doteď jsem vám datlovala články, tak doufám, že se vám budou líbit. 
Nicméně tímto asi končím, jdu si dát sprchu a naložit si nohy do lázně, nebo mi upadnou... :D

Mějte se tu famfárově, ale hned zítra čekejte článek... :)

5 komentářů:

  1. tak hlavně ty se měj dobře, ať už to dopadne jakkoliv...

    OdpovědětVymazat
  2. Ať to jde dobře, rychle a hladce! A hlavně aby tam na tebe byli hodní ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Též přeju hladký průběh a pokojné pohajání :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky přeju, ať všechno dobře dopadne!

    OdpovědětVymazat