8. prosince 2011

Catrice Papagena - 03 Amazonian Gold

Víte, nebudu se omlouvat za to, že další příspěvek předběhl i první sníh. Popravdě? Škola nám poslední dobou dávala dost zabrat a já si ve volném čase dala dohromady osobní život a ještě stihla pracovat. Jsem já to ale šikulka se spánkovým deficitem, že? :)

Pro dnešek další nesehnatelný lak. 
Omlouvám se, ale je to jeden z těch, které mám již delší dobu nafocené. Poslední dobou jsem si sice pořídila mraky (opravdu mraky!) nových lakovátek, ale bohužel odcházím z bytu za tmy a vracím se na tmy.:/ Takže myslím, že dokud se to nesrovná s počasím a tou tmou, pojedu na kosmetice a starých lakových zásobách... :/

Ale pro dnešek další Catrice Papagena lak, jmenovitě Amazonian Gold.
Fotky omluvte, jsou šíííleně staré, rozmazané, prostě ble, ale bohužel, lepší pro dnešek nemám, budu se snažit těch horších zbavit co nejdřív, abyste tu na to nemuseli koukat dlouho... // Excuse these pictures, they're soo old, blurred, urgh, terrible. But unfortunately, I don't have anything better for today. I'll try to get rid of my worse photos asap. :) I hope I'll find something better.

Amazonian Gold je prostě zlaťásek se všemi zlatavými vlastnostmi. Tudíž - je se shimmerem - třpytí se, rychle schne, leskne se, stačí dvě slaboulinké vrstvy a co se týče konzistence a štětečku (= obojí dokonalé), lakuje se skvěle. Bohužel, pruhuje jak blázen. Občas má trochu studenější podtón, ale většinou jde do žluta.


Výdrž asi moc neposoudím, lakovala jsem ho jednou a vydržel mi dva dny, pak jsem ho odakovala, protože mi přijde, že mi zlatá nesluší...:/


A abych řekla pravdu, tohle je všechno, nenapadá mě co víc napsat o laku, který se mi nelíbí. :)
Držte se, komentujte a já vám slibuji, že se pokusím přispět dalším článkem co nejdřív. :)

2 komentáře:

  1. To je krásná barvička, trošku mi připomíná NARS Versailles :-)

    OdpovědětVymazat
  2. krásná barva laku,jééé :) Pěkný blog,sleduju :))*

    OdpovědětVymazat