17. ledna 2012

China Glaze - Ick-A-Bod-Y

Tak, prokrastinace je teďkonc nějak v kurzu a nebyla bych to já, abych se taky konečně nepřidala, žejo. Ale na druhou stranu, kdyby nebylo mojí hnusný nemoci, kdy mi tak chyběly nákupy, že jsem si poobjednávala kosmetiku z netu, neměla bych tohohle kracavce Chinu, po kterém toužím už moc moc dlouho. I když... no, vlastně od Halloweenu. :D
A nemůžu uvěřit, že mě k jeho nalakování donutil až nějakej úchyl na ICQ, co se rozhodl, že mi zaspamuje konverzaci svejma erotickejma představama. Ne, děkuji, nechci, mám ty svoje. 
A tenhle Ickoušek mi vylepšil náladu.

Možná jsem s ním měla čekat až na další Halloween, ale znám se, nevydržela bych to. 
A tak přidávám akorát písničku, kterou možná hnedka vypnete, ale pro mě je to (spolu s Monster Mash) písnička, která je k tomuhle laku/edici/námětu jako stvořená...


Je to miliarda oranžovo-rezavejch glittrů v tmavě brčálově zelený tekutině. S tou zelenou to není až tak valný, druhá (potažmo třetí) vrstva jej přetranformuje na černou v podstatě.


Po kolika chcete vrstvách to vytvoří dost hrbolatej povrch, kterej vyrovnáte možná tak třema vrstvama top coatu, já lakovala jenom jednu a hrbolkatění mi nevadilo, ale pro hodně z vás to může být důležitý faktor.

Lakování bylo... no, pro mě trochu oříšek, vzhledem k tomu, že tohle je můj první lak celoglittrovýho druhu, ale řekla bych, že jsem to zvládla. Ve dvou vrstvách to celé možná vypadalo líp, ale já chtěla vidět, jak budou vypadat ty tři, no...

Na sluníčku/prudkym světle je trochu do očí bijící, jako oranžovo-černá diskokoule. <3 


Výdrž naprosto fenomenální. Na nehtech jsem ho měla týden a ani se nepoškrábal, pak jsem odlakovávala v touze za dalším dobrodružstvím. :D Ale to odlakování byl teda trochu očistec, ale můžu si za to sama, byla jsem líná si dojít pár kroků pro alobal. 

Ick-A-Bod-Y je tenhle dokonalej lak z Halloweenský kolekce Awakening 2010 a nutno poznamenat, že tenhle je z nich nejkrásnější. <3 Zombie Zest se mi nezdá a Mummy May je spíš pro milovníky fialové, takže pro mě byl tenhle jasnou volbou a když už jsem v těch nákupech byla, nemohla jsem si ho nechat ujít.

Protože víte, pokud ho nemáte, je to rozhodně škoda. I když se našli i tací, kterým se nelíbí. Nechápu vás. Protože tenhle lak je originál. Pravda, možná je třeba mít odvahu ho nosit, ale já jsem praštěná dost a na nehtech si zakládám. :)

Takže, co vy a Ick-A-Bod-Y? Taky vám ten název přijde tak děsnej? :D

15 komentářů:

  1. Oh man, this polish is amazing! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já o něm pořád přemýšlím, vypadá totiž moc hezky a oranžovou já můžu...ale dost mě odrazuje to hrbolatění :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono je dost dobře možné, že Seche, nebo cokoliv málo řídkého ten povrch vyrovná lépe, ale klasickým nadlakům bych dávala tak tři vrstvy, což je celkem opruz...
      Ale když on je tak boží... :D Dokonce i mamča, věčná odpůrkyně všeho neběžnýho, mi ho pochválila. :D

      Vymazat
  3. Já oranžovou taky můžu, ale zrovna v týhle kombinaci se mi moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Je fakt, že tento se mi moc nelíbí, připadá mi takový nenositelný. A Mummy may, to je jiný level, doufám, že na Hairbeauty ho brzo naskladní:)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to jeden z tých lakov, ktorý je taký škaredý, až je krásny...:) Určite je zaujímavý a výnimočný, ale neviem či by sa u mňa veľmi vynosil, asi skôr nie....:)

    OdpovědětVymazat
  6. no ja patrim asi skor tym, ze sa mi moc nepaci, mozno nazivo by ma chytil:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. mě se oranžová moc nelíbí a proot ani ten alk ale na Halloween je super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera, i když mi by to asi neprošlo

    OdpovědětVymazat
  9. No jo, ale když někdo nesnáší oranžovou a bahnitě zelenou, jejich kombinace opravdu nemůže nadchnout. Za mě opravdu nee, i když na tobě vypadá milionkrát líp než na mně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je pravda, pokud nemáš jisté sympatie ani k jedné z barev, je to jiné... :)

      Vymazat
  10. moc se mi z těch fotek líbí, na sobě bych to ale asi nemusela:/

    OdpovědětVymazat