12. března 2012

Miss Sporty #313

Miss Sporty nemám ráda. To jsem tu už psala, ne?  Takže to vysvětlovat nebudu,můžete si to přečíst v předchozím MS exepláři. Ale jejich laky špatné nejsou, za tu cenu se docela vyplatí. ;)

...proto mi trvalo necelých šest měsíců, než se tenhle lak dostal na světlo (resp. tyhle fotky). A kdybych neměla nějakou tu krizi, nebo jak se tomu říká, vydržel by ve tmě mnohem déle, i když na druhou stranu si nejsem jistá, že by si to zasloužil...

Bezejmenný lak s číslem 313 mě tak trochu naučil odbourávat averzi vůči fialovým lakům. Je totiž tmavě modrý s celkem viditelným filalovým podtónem (který je na fotkách skoro neviditelný). V lahvičce je i růžovo-fuchsiový shimmer, ten se na nehtech teda nekoná, což je škoda. Místo něj je však po nalakování vidět shimmer různé škály modrých odstínů, což je sice fajn, ale originalita se teda nekoná.

Kryje ve dvou vrstvách (nebo jedné silnější), schnutí si vážně nepamatuju, ale vím, že docela rád pleškoval, ale žádná hrůza, vždy se to s ním dá nějak zamaskovat.

Štěteček je celkem hustý, ale drží si tvar (což je celkem překvapivé), takže práce s ním je celkem příjemná.


A co vám musím určitě říct, je hezký pod všemožné efektové top coaty, vypadá s nimi totiž vždycky jako namodralá noční obloha.

A nebudete se zlobit, když tím pro dnešek skončím? Vážně k němu nemám co říct...
A k uplynulým dním? Vážně záhul. Kolikrát jsem si ani nepamatovala, jak se jmenuju. Pfff. Jdu se učit fosilní organismy, nebo z čeho to zítra vlastně píšeme. Tak držte palečky. A mějte se.

10 komentářů:

  1. Nádherná barva, jak modrou nemusím tak tato je dokonalá.

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle barvička je hezká. Když tak nad tím přemýšlím, tak já vlastně snad ani žádný takhle modrý lak nevlastním, protože vím, že bych ho nelakovala, protože je na už moc tmavý, ale i přes to se mi na tvých nehtech hrozně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky moc fialovou nemusím, ale tady bych jí zkousla :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já fialovou nerada a navíc mám averzi k Miss Sporty, takže za mě určitě nebrat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se to líbí a hodně mooc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Že nejsem žádnej milovník laků na nehty, ale tohle mě dostalo. Nádherná fotka!

    OdpovědětVymazat
  7. Nedavno jsem na nej koukala, ale bala jsem se, ze Miss Sporty bude spatna kvalita. Brava je fantasticka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvalita dle mého odpovídá ceně, možná trochu převyšuje. Ale Miss Sporty si u mě vylepšuje laky reputaci, jejich dekorativku jinak nemám ráda.

      Vymazat