18. května 2012

Barry M - Burgundy

Ani nevíte, jak jsem se těšila, až vám tohohle fešáka (či fešandu?) představím. Připadá mi totiž, že se jedná o nejpodceňovanější lak ze všech odstínů, které Barry M nabízí. (Čistě subjektivní vjem a názor, ale stojím si za ním.)
A přitom je Burgundy tak úúúžasný kousek! Okej, chápu, že název není zrovna eňo-ňuno, mezi všemi těmi shimmery, zmrzlinami a výraznými barvami tak trochu zanikne, ale ani netušíte, jaká je to škoda.


Je to totiž vínovo-fialová barva s pár kapkami červeného vína a trochou shimmeru (který je ale v tónu, takže barvu jako takovou příliš nenarušuje, občas ale hodí stříbrný odlesk). Žádná barva ale nikdy nevykoukne nad ostatními, jsou opravdu utužený kolektiv. A teď česky ;) - dle mého názoru tenhle lak není chameleon, svojí krásu vystavuje stále. 


Při prvním lakování jsme se se štětečkem oťukávali a bylo to takové nejisté, ale od druhého lakování jsme sehraná dvojka, tvar má sice úžasný, hezky střižený, ani ne úzký, nebo široký, ale na můj vkus by mohl být placatější. 


Konzistencí je lak trochu řidší, ale nikam bych ho neškatulkovala. 
Vůbec nepruhuje, schne naprosto bleskově a do vážně vážně vysokého lesku, to, co vidíte na fotkách, je bez jakéhokoliv top coatu


A co do výdrže, laky od Barry M rozhodně nejsou na vrcholu, nicméně výdrž je dost dobrá (ale musím přiznat, že občas, když něco dělám :D, špičky jdou dolů rychle, jindy ale drží jako přibitý). A pokud dodatečně přetáhnete top coatem, nebo něčím "tvrdším", jste za vodou. 


Navíc - lahvičky od Barry M Nail Paintů se mi strašně líbí, jsou jednoduché, ale vkusné a obecně dost hezké, hranaté flakonky (?) jsou prostě moje. :D


Dneska se fotky maximálně povedly, lak vypadá v realitě přesně tak, jak na fotce. <33 (Áchejte a slintejte.) Tak vám alespoň vynahradím absenci tohoto laku v internetovém světě a doufám, že vás nalákám ke koupi, protože na Šminkách právě naskladnili, takže máte možnost objednat. ;))


 Mějte se o víkendu famfárově, má být hezky, takže užívejte počasí. Maturantům držím palce, stejnak i v případě státnic, důležitých písemek, pracovních dní a obecně i ve všem možném i nemožném, za čem vám záleží. ;)

10 komentářů:

  1. Je krásný. Typický podzimní lak. Od Barry M žádný kousek ještě nevlastním, ale chystám nálet na e-shop. Takže až budou finance :) Můžeš mi doporučit ještě nějaké tvé oblíbené odstíny této značky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel mometálně vlastním jen tento a Matt White, ale já si brousím zuby na Racing Green a Block Orange.
      Je mi líto, že nijak nepomohu s výběrem, ale jsem si jistá, že vybereš dobře, odstíny jsou skvělé a co jsem tak načetla a našmírovala, laky jsou všechny moc dobré. ;)

      Vymazat
  2. Mně teda nešel tak dobře nafotit jako tobě :) Pamatuju si, že byl fakt krásný.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je snad první vínový lak, který se mi líbí. Ten lesk je skvělej, vydržel takhle dlouho? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezkej kousek, asi si ho budu muset objednat, protože přesně takováhle barva mi mezi laky chybí, takže je jasné, že ho nutně potřebuju ;D

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle barvu používám jedině, je úžasná za každé okolnosti:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná barva, krásný blog. Chtěla bych se tě zeptat, jak si dokážeš nalakovat nehty tak "čistě". Koukám, že to mám těsně ke kůžičce, vypadá to jako přes šablonu, pořád to tu obdivuju a teď mi to nedalo a musím to vyzvědět. Když já si lakuju nehty, mám to úplně všude. Nemáš nějaký tip? :))
    Díky, Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že sis sem našla cestu a že se ti tu líbí. Dlouho jsem uvažovala, jak bych ti na tuhle otázku co nejlépe odpověděla a ještě jsem to pořádně nevymyslela.
      Zpočátku tahů, které většina lidí při lakování dělá rovné (lakuje rovnými tahy štětečkem), tvaruju kolem kůžičky oblouček.
      Je to takhle trochu zmatené vysvětlovat, kdyby byl zájem, pokusila bych se o nějaký fotonávod, nebo něco, ale skvělý tutorial má Lucy - http://www.lucysstash.com/2012/04/picture-and-video-tutorial-how-i-paint.html - tak tam zkus kouknout. ;)
      Jiný tip je snadný - cvičit, cvičit, cvičit. ;) :)

      Vymazat
  7. Toto je presne ten odtiem tmavej cervenej, ktory sa mi paci :)

    OdpovědětVymazat