24. května 2012

Golden Rose Scale Effect 12 + Essence #21 Fabuless

Před časem se tady objevil nový Essence lak se šupinkovým efektem (TADY), tentokrát je tady o něco více profláknutější Golden Rose, který se však již nevyrábí, ale já ho sehnala na Interbeauty, tudíž bych se vsadila, že se ještě při troše štěstí dá najít.
Lakovala jsem opět přes Fabuless, protože býval mým jediným černým lakem. Teď už nemám ani ten, takže budu muset sehnat nějaký čistý krémík. Inu, alespoň máte opravdu znát rozdíl, žádné rušivé elementy. 


Golden Rose je mnoooohem hustší než Essence, lahvička obsahuje mnohem více šupinek, které jsou o něco větší, a dle mého se tedy daleko lépe a rychleji dosáhne kýženého efektu.
Schne dost do hruba, ale nic, co by nadlak nespravil..


Barevná škále je v podstatě stejná, jako u E - zelená, žlutá, oranžová, ale oranžová je vždy nejvýraznějším prvkem, je i vidět nejčastěji.


Odlakování je naprosto stejné, tedy malinko obtížnější, nicméně nic, z čeho by si člověk rval vlasy. A pokud vám nevadí jemné měňavé částečky na prstech, zvládnete to jedním tahem. 


Jinak nemám nic víc co dodat. Pokud máte dotaz, ptejte se. Pokud na něj někde narazíte, rozhodně ho kupte. A pokud je vám všechno jasné, užijte si slunečných dní (a když taky přidáte komentář, bylo by tu supr :-*).
A co vy a dovolená? Co plánujete na léto?
My s mamčou jedeme v srpnu do Egypta a už se nemůžu dočkat. Kam letos razíte vy?

9 komentářů:

  1. Je nádherný k nám sa ešte nedostali ...a dosť pochybujem že sa niekedy dostanú zrovna teraz tám máme kolekciu Fruit aj to sa dosť čudujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Flakies od Essence, které jsou v článku zmíněny, jsou dostupné ve stálé nabídce, patří do druhého Essence stojanu, do oddělení "nail art topperů". ;)

      Vymazat
  2. Já jsem si konečně minulý týden pořídila ten od Essence a jsem s ním moc spokojená, i když tenhle se mi líbí víc.
    Já se chystám na dovolenou až v září, jedeme na Djerbu a už se teda těším moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tenhle lak se chystám, teda na ten od Essence. A taky jsem viděla, že ho mají v Sephoře za 150Kč a mají i modrou variantu, která se mi taky hodně líbí. Vypadá to skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Alespoň v tomhle tom se ovládnu a ponechám si pouze šupinky Essence a jiné pořizovat nebudu. A dovča? Měla jsem jet s dalšíma třema kamarádkama na babskou dovolenou do Itálie, jak to bohužel bývá, dvě se na to vykašlaly... Tak sme se na ně vykašlaly taky, a pojedeme jenom ve dvou. A můžou se mě pak jenom zeptat, jak jsme se měly, tak je nakopu někam!!! A s mamkou bychom chtěly na poznávačku do Paříže, tak uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Essence se mi líbí asi trochu víc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak toto je naozaj nádherné!
    Dala si mi chrobáka do hlavy.. Musím si ho kúpuť! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten je fakt super :) Mně čeká na celý léto brigáda, takže dovolené si moc neužiju :/ ale v Egyptě je prý krásně :)
    http://mytouchofstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat