29. května 2012

H&M Blue My Mind

Po dlouhé době něco optimistického a jarního.
Ale abych hned zpočátku nemluvila o laku, rovnou vám řeknu, že jsem zrušila ověřování slov v komentářích. Nebylo to tu schválně, já sama se tomu u ostatních blogů vyhýbám jak čert kříže, ale já ani nevěděla, že to tu mám nastavené! :D Takže děkuji Ceady za upozornění, snad se vám bude komentovat o něco lépe. ;-)


A teď dnešní příspěvek. Jeden z nejznámějších H&M laků, tedy alespoň podle blogových ohlasů. Blue My Mind, úžasně optimistická, jasná, veselá a ulítlá barva, moje aktuální NOTD. Naprosto dokonalý krémík, který snad nemůže mít odpůrce.
Nutno říct, že ačkoliv si myslím, že barvu jako takovou foťák chytil dobře, nicméně vzhledem k tomu, že tu mám nějaké vyblité prsty, ani není znát, jak úžasně je ta barva živá!  


Konzistence je celkem vodová a štěteček tohohle kousku je takový trochu forovější, menší a levný, nicméně lahvička už je relativně stará, teď už jsou jiné a lepší. ;) Ale rozhodně není nemožné - nebo obtížné - lak hezky nalakovat. :)


Kryje bezvadně ve dvou vrstvách a vydrží týden bez problémů, to je 100% ověřeno, na podzim jsem tuhle barvu nosila asi milionkrát. Co si ale myslím je, že nejvíc sluší kratším nehtům, ačkoliv jsem ho viděla už na relativně dost fotkách a sama ho hodněkrát nosila, na aktuální délce se mi líbí mnoooohem víc. ;)


Maturanti mají svou zkoušku dospělosti za sebou, většina z nás má svou pololetní zkoušku teprve před sebou, já osobně jsem zvědavá, jak budu následujících 14 dní přežívat. Budu asi živá na kafi a energy drincích, moje děsný kruhy pod očina nabydou do pandích rozměrů, očíčka budu mít jak angorák a spát budu i na záchodě. Jinak nemám šanci přežít. Jaké jsou vaše vyhlídky?

13 komentářů:

  1. tak tohle je přesně moje barva!!! kdo by to byl řekl :-D moc ti sluší!
    je super, že si to ověřování dala pryč, určitě se bude líp komentovat.
    moje vyhlídky jsou strašně, strašně ale fakt strašně špatný! čekají mě státnice :-( a vidíš to, zase místo učení prolízám net :-( grrr

    OdpovědětVymazat
  2. Moje vyhlídky na tyto tři týdny jsou velice špatné! :-) Ani lakovat nehty si nestíhám (!!) :-D K laku... je prostě modrý, nic pro mě, ale HMkové laky jsou fajn, to zase jo :)

    OdpovědětVymazat
  3. vidím to tak, že nebudu dělat nic jinýho než že se budu učit...fuj..ať už jsou prázdniny! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Týden výdrž? No já si to snad opravdu budu muset koupit:-D

    OdpovědětVymazat
  5. nemáš po odlakovaní zelené nechty ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám podlak (i když v tomhle případě jen obyčejný Rimmel) a nikdy se mi to nestalo, u tohohle laku ani trochu. ;)

      Vymazat
  6. Tak ten nutně potřebuju!! Mě čeká minimálně 14 taky trápení...sice mi za těch 14 dní neskončí ale to nejhorší snad budu mít za sebou...zatim jsem ale královnou prokrastinace :-)

    OdpovědětVymazat
  7. jéé to je nádherná barva :))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezká barva. Moje vyhlídky bohužel moc nadějné nejsou vzhledem ke kombinaci vzniklých událostí a zkouškového... Ale ono bude líp :)

    OdpovědětVymazat
  9. vaaaaaaaaaaa to je krasna farba


    http://fa-shovv.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Máš dokonalo nalakované nechty! Mne sa to tak nikdy nepodarí :/

    OdpovědětVymazat
  11. Já děkuju za zjednodušení :-), většina bloggerek má ověřování slova, aniž by tušila, že to musí zrušit :).
    A ta modrá barva laku je naprosto boží

    OdpovědětVymazat
  12. Jeeee, to je krasna modra!!! nieco podobneho hladam! Diky za tip!

    http://peciatkyaozdobynanechty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat