3. května 2012

Kiko #281 Mango

Přináším vám první úlovek z Berlína, konkrétně můj první lak od značky Kiko. Ve spěchu jsem koupila jen dva na zkoušku a mám chuť si za to pořádně vynadat.
Proč?! K tomu se dostanu.


Teď k laku samotnému. Ačkoliv na lahvičce se nachází jenom číslo, já, holka nebojácná, jsem si název sammozřejmě vyštrachala. Jedná se o #281 Mango. Jádrem pudla je, že ať se na mango dívám zevnitř, zvenku - a to z jakýchkoliv úhlů, nemůžu si pomoct, tahle barva prostě Mango být nemůže.
Kiko, ilustr. foto
Ačkoliv na vás se z fotek tváří jako jahodová červeň, ve skutečnosti v sobě těch odstínů skrývá mnohem víc, nicméně mi připadá, že ze všech googlích fotek jsou tyhle nejvěrnější, protože tenhe lak rozhodně není oranžový!
Smíchejte jednoho humra, jednu jahodu, kapku korálové červené a tu nejsvětlejší růžovou malinu a dostanete přesně to, co bez jediného ošoupnutí vidíte na fotkách (foceno dnes, 5. den!, barva o něco červenější, než ve skutečnosti).
Výdrž myslím nemusím popisovat, pro mě fenomenální kousek. 
A co se konzistence týče, dalších milion šest hvězdiček! Dokonale se lakuje, štěteček je rovně střižený, relativně široký (ale do OPíka má daleko), na štětiny bohatý - dá se s ní bezchybně nalakovat téměř u kůžičky, prostě naprosto dokonalá manikůra
.
Tenhle individuál asi toužil býti želíčkem, trochu jo, ale zklamu ho, 100% není, spíš jenom jako by jen letěl kolem. 
Ačkoliv jsem lakovala 2 silné vrstvy, při pečlivějším brejlení jistě i vy vidíte, že je vidět linie nehtu, tudíž bych neřekla, že se dá dosáhnout maximálního krytí, ale vůbec mi to neva (a to je co říct).


Nejsem si úplně jistá, jestli by slušel bledým rukám, mně už o víkendu naštěstí celkem nabraly barvu, takže jsem spokojená, nicméně na léto to bude hotová dokonalost, na nohy půjde 100%, na rukách bude taky, pokud se mi dostane pod ruku.

Schne naprosto bleskově, to se nevidí často! Finální vize po uschnutí? Matný lesk. Vím, zní to divně, ale vážně. Na fotkách s top coatem. 

Rozhodně dokonalá koupě. ;) S klidným srdcem maximálně doporučuji, hned bych sáhla po minimálně dalších deseti. :D


Tak? Jak se líbí vám?



A bylo by fajn, kdyby někdo našel dalších pár slov k minulému návrhu. Za vaše názory (a narozeninová přání) moc děkuju. :-*

11 komentářů:

  1. Ten je nádherný!:-)

    Zvu tě na Giveaway Essence REBELS:

    http://illussoire.blogspot.com/2012/05/essence-rebels-limitovana-edice.html

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ani tolik nelíbí, jako mě naprosto dostal popis barvy, máš super fantazii a popisovací schopnosti;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten je nádhernej a ve spojení a dokonalým lakováním radost pohledět :) A výdrž je teda vážně úžasná, asi si budu muset udělat výlet do Německa :D

    OdpovědětVymazat
  4. 5. den? No do háje... ještě jsem nepotkala lak, který by na mě vydržel dýl jak tři dny... :(

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, omlouvám se, že reaguji tak pozdě, vůbec jsem si nevšimla tvého komentáře na blogu :( tady: http://nikola-nailpolish.blogspot.com/2012/01/vinove.html ses mě ptala co je to za lak, takže, je to obyčejný Essence lak colour & go za 29,- č. 31 hypnotic poison :) měj se hezky ! :)

    OdpovědětVymazat
  6. hmmm, takový láček bych si taky nechala líbit! jen na něj asi nebudu mít šnaci natrefit, škoda:(

    OdpovědětVymazat
  7. Evokuje ve mě léto a třešně.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vážně obdivuju jak si dokážeš nalakovat krásně nehty. Když lakuju já, je lak všude ale ne tam kde má být. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto moje slova:D
      a lak je pěkný:)

      Vymazat
    2. Děkuju. :)
      Jde o cvik a pevnou ruku, jinak je to hračka. ;)

      Anne, já zase neuvěřitelně obdivuju ty tvoje kresby. < Naprostá dokonalost. ;)

      Vymazat