13. května 2012

Nubar - Spark

Chtěla jsem Gem. Klasiku a stále dokola okouzlující  kousek. Ten neměli. V záloze jsem plánovala Jewel, nicméně ten se mi na živo moc nelíbil
Pak jsem si všimla Sparku, mé srdce zaplesalo a moje peněženka měla jasno. 
A koupě rozhodně nelituji.

Nubar Spark z kolekce Prisms (rok tuším 2009) je totiž přesně můj šálek čaje (nebo kávy, pokud jí dáváte přednost :)). 


Základní barva (podtón) je tak trochu taupe s větším množstvím kapučínové a latté barvy, zalité nějakou hezkou nude. Ale to by byla nuda. Spark ale vůbec nudný není, má v sobě miliardu holografického shimmeru, který rozhodně nejde přehlédnout. Není to 100% holograf, jako třeba Gosh Holographic, je to prostě jenom (zřejmě) shimmer latté základ s vážně nešizenou porcí holo shimmeru. O to je na oko příjemnější, méně vtíravější a přesto originál. (Čímž nechci holo laky shazovat - to ani náhodou.)


Konzistnčně je v podstatě stejný jako všechny Nubary - trochu řidší, ale nic katastrofálního. Kryje ve dvou silnějších/třech slabých vrstvách, schne do relativně hladka, nadlak není třeba.


Ale výdrž je něco, co mě na tomhle fešákovi vážně mrzí, hned druhý den jsem měla odštíplé kousky u hran nehtů, overall vydržel hezký 3 dny, ale rozhodně ne v bezchybném stavu. 


Moc k němu nemám co dodat, myslím, že se hodí i pro ty z vás, které potřebujete něco nenápadného do kanceláře, ale nechcete skončit u sheer, nebo nude barev. ;)
Fotky snad řeknou vše, co je potřeba.


No, snad si všichni užíváte víkendu, týden přežíváte ve zdraví a těšíte se na léto. Já teda strašně. :)
A pokud si chcete vylepšit víkend účastí v nějaké giveaway, Viennettčina jubilejní rozdávačka je rozhodně tou pravou volbou. Illamasqua Jo' Mina je totiž fialová, která stále okouzluje i odpůrce (nebo řekněme ne-příznivce) fialové a Etude House stíny jsou v tom nejroztomilejším obalu, jaký jsem kdy viděla. ;)

12 komentářů:

  1. Nádherný, elegantní. Mám dojem, že ho bezpodmínečně potřebuju!:):D

    OdpovědětVymazat
  2. tento je strašne krásny, mne pripomína piesok :)

    OdpovědětVymazat
  3. mám je všechny:D jsou skvělé. tato kolekce se hodně povedla.

    http://cosmeticsandthings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já nevím... Koupit, nekoupit? Jako je supro nádherně úžasnej, tojo, ale ta výdrž mě asi bude trochu štvát :/ To je zase dilema :)...

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pekny, mam radsi kremovky, ale tenhle me nadchnul.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem taky chtěla Gem, ale vždycky když jsem objednávala, tak byla vyprodaná. Takže jsem místo ní vzala Jewel. Na Gem si ale stejně počíhám a moc se mi líbí i Spark! Ale mít doma tři hodně podobný laky? Hm...

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná barvička, hned bych si ho šla koupit.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten je vážně nádhernej, ten musím mít! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Je nádhernej! Po dlouhý době lak, který se mi hooodně líbí. Jen nemám k Nubarům moc důvěru, nevím proč, měla jsem jen jeden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec bych je nezatracovala, mám čtyři, pokud dobře počítám, a všechny jsou supr! :)

      Vymazat
  10. DOKONALA FARBA :))!!!!






    ceruleanblod.blogspot.com
    ak mas zaujem pozyvam ta na giveaway :)

    OdpovědětVymazat