15. června 2012

Barry M - Block Orange

Konec zkouškového, které jsem naštěstí přežila bez větší újmy na zdraví, sice slavím trochhu jiným lakem, ale s Vámi se podělím o tenhle. 
Nemám ho dlouho, ale už jsem ho za velmi krátkou dobu stihla lakovat dvakrát a dokonce zdobil i moje nohy, je to skvělý kousek, co rozhodně stojí za hřích.

Dlouho jsem sháněla oranžovou, co bude prostě oranžovější než nejoranžovější mrkev. Ne korálová, ne načervenalá. Věřte mi, je to dost o hubu předsevzetí. Nehledejte, objednávejte (na šminkách, samosebou). Já svou oranžovou už našla, ačkoliv na sluníčku jedna desetinka červené vykoukne, pro 99,9% populace je to naprosto neznatelná změna barvy.


Block Orange je prostě sytě oranžový polojelly. Má totiž želátkovou konzistenci i finiš, nicméně je mnohem víc pigmentovaný, než taková želíčka bývají. Ale samozřejmě - i ve druhé vrstvě trochu prosvítají špičky nehtu. Normálně by mi to asi vadilo, u Block-u je to docela i zajímavé osvěžení. Třetí vrstva by ale všechno prosvítající zahladila, nezatracujte ho. :)


Aplikace je naprosto snová, lakuje se jako úplně sám. :D Během několika minutek máte bezchybnou manikuru a ani nevíte, jak jste to udělaly. ;) Nikam nestéká, nikde nehrbolkuje, nepruhuje, prostě nic. 
Bleskové schnutí do neuvěřitelného lesku snad ani zmiňovat nemusím. 


Výdrž u tohohle oranžáka je výborná, až se mi tomu ani nechce věřit. Na mně sice všechno drží tak nějak nastejno, ale věřte, že tři dny bez poškození (jen jemně ošouplé hrany) vydrží naprosto no problemo.

Sluší i světlejším rukám (a nohám ^-^), ale na léto si ho představuju už teď. Je totiž neuvěřitelně šťavnatý, veselý a prostě úžasný. Ve finále však vyjde mnohem zářivější, než se zdá, trochu decentní divočinka. Chápu, zvláštní kombinace slovních spojení, ale pro mě je to barva jako každá jiná, ačkoliv by se mnou někdo mohl nesouhlasit. ;)


Jak se líbí vám?
A jak si užíváte konec června, konec školního roku? Plánujete obejít pár letních výprodejů? V některých obchodech už skvělé kousky za super ceny najdete! ;)
Ale má být úžasně, takže si užívejte počasí a vítejte sluníčko zářivými nehty. Block Orange by byl úžasný, ale pokud ho nemáte, jakákoliv usměvavá, pozitivní, ujetá, nebo prostě zářivá, barva by měla stačit. ;)

8 komentářů:

  1. ten je krásny, keď niekedy budem objednávať, určite ho tam prihodím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je úžasný, já oranžády miluju, ale bohužel jich mám teď nějak moc :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká barvička, i když já osobně asi tíhnu víc k těm odstínům do růžova :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně je úplně jedno, co máš na nehtech... Vypadají dokonale s čímkoliv ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlato, mám dost silný pocit, že mě hodně přeceňuješ. Vždycky se po přečtení tvých komentářů červenám. ;)

      Vymazat
  5. no na mě je to prostě moc divoké. Obdiv kdo těm, kdo má na to odvahu, na tohle já jsem moc konzervativní.
    nebo tuhloe jak jsi měla ten oranžový s těmi šupinkami, to bylo taky šílený (ale jako pěknej vodvaz:P)

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím, zda bych ho dokázala nosit (mám jakési zábrany vůči oranžovkám obecně), což nic nemění na tom, že je skvělý! Víc, víc takových sytých, jasných a zářivých barev, ať ten svět je méně šedivý! ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat