9. června 2012

Linkujeme o106 s KIKO Definition Eyeliner

Ještě než zašnu recenzovat tenhle naprosto dokonalý kousek, musím vám všem oznámit, že se mi podařilo znovu obnovit wigdet Google Friend Connect-u, tudíž můžete vesele přihlásit svou osobu k odběru této stránky, pokud se vám tu zalíbí. :)

Už kdy jsem zmiňovala, že jsem v Berlíně stačila nakoupit totální minimum věcí, naštěstí mi neunikly tyto tekuté linky od italské kosmetiky Kiko, která u nás v Čechách (bohužel) není dostupná. 
I přesto doufám, že pro Vás bude tato recenze užitěčná, v případě, že se dostanete do Německa, Itálie, UK, Španělska, nebo Portugalska. Tam všude tuto kosmetiku totiž snadno najdete. A věřte mi, tak úžasně luxusní obchod nepřehlédnete.;)


Definition Eyeliner s velmi úzkým a přesným štětečkovým aplikátorem slibují plastickou texturu, velmi pigmentovanou černou, která snadno přilne k víčku.
A je to vážně pravda. "Barva" jako taková se podobá tekutému gelu, ve velkém množství se trochu táhne a rozhodně linky vytrhne z té matné rutiny. Jsou totiž jemně lesklé a neuvěřitelně sytě černé.

Jsou neuvěřitelně odolné, po 12ti hodinách se ani nehnou z místa. Na druhou stranuje třeba neplést si pojmy s dojmy, linky nejsou voděodolné. 


A víte, co na nich miluju nejvíc?! Ten štěteček. Je naprosto uzounký, vytvoříte s nimi i naprostou mikrolinku, stejně jako širokou lajnu. Snadno se přechází ze silnější do užší linky.
Neřekla bych, že se s nimi udělá linka jedním tahem, v mezičase je třeba namočit do barvy, resp. stačí jen jemně ponořit do hrdla. 

Vytahování hrotu je totiž jediná věc, která mě naprosto.. štve. Ta věc sice dobře stahuje barvu z "držátka", nicméně musí se trochu zabrat a když jsou linky nové, nebo plnější, barva občas ráda vyprskne, chce to tedy zpočátku opatrnou manipulaci, ale to je tak jediné mínus, které bych linkám vytkla.


Suma sumárum, za necelých 7 Euro (nicméně mám pocit, že v Německém kamenném obchodě mě vyšly levněji) dostanete opravdu longlasting, smudgeproof, ultra black a jánevimjaké ještě, jedním slovem dokonalé linky, které předčily všechny, jaké jsem kdy měla. Z těch tekutých teda.

Nevím, jak u vás, ale u mě se v linkách pravidelně střídají gelová (krémová) období s tužkovými a tekutými. A budu opravdu moc doufat, že mi tyhle linky vydrží opravdu co nejdéle, nejlépe do příští návštěvy státu, kde je tahle dokonalá kosmetika dostupná. A piště si, že pak nebudu kupovat jen linky... :D

A abych vám alespoň trochu naznačila, jak špatná jsem ve focení líčení a jak vypadá moje linka (poslední dobou doslova takhle, tuhle barevnou kombinaci zbožňuju), přikládám taky fotku mého očka.


Jakýpak jste měly dneska den? Udělaly jste si něčím radost?
Já jo, heč! :D Po dlouhém otálení, jestli ano, nebo ne, jsem si pořídia černé Reebok EasyTone (nejsou sice nijak extra hezké, ale poslední dobou mě zase začíná chytat achillovka a tak mám místo fyzioterapíí neuvěřitelně pohodlné - a jako bonus tvarující - botky) a Adidas žabky Cherryanda, navíc za naprosto úžasné ceny. Po dlouhé době opravdu funkční botičky. :D
Co vy a EasyTone? Líbí se vám, máte, uvažujete? 
Čím si děláte radost vy? Nějaké nové úlovky?
A nevím, jak vám, ale mně zbývá jen poslední týden testů, naprostá dokonalost. Čert vem, že je to těch nejnáročnějších 5 dní za celého půl roku. Držte mi palce. ;)

7 komentářů:

  1. Tak to mě moc mrzí, že jsem o linkách nevěděla dřív, protože vypadají fakt dobře... před 14 dny jsem byla v Drážďanech a vzala jsem Kiko obchůdek útokem, ale tak nějak jsem bohužel neměla čas se zaměřit na nic jiného než na laky a rtěnky :( Aspoň mám o důvod víc k dalšímu výletu... :D

    OdpovědětVymazat
  2. To oko je krásné!!! Klidně foť častěji @)->-- Modrá je co zač?
    A trochu mimo, ale ty Reebok prý tvarující nejsou...zaplatili za to pokutu snad, ale moc jsem to nestudovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosimtě. :D
      Modrá je jediný stín od Essence, který jsem ještě nevyhodila. :D Nějaké It's My Party. Normálně se nedají použít, tak se je snažím splácat tímhle způsobem. :D
      Fakt? No, ani mi to nevadí. Jsou pohodlné, konstruktivně lepčí než ortopedické boty a v tuhle chvíli to je pro mě nejdůležitější. To tvarování mě ani zas tolik nebere, navíc - věř tomu, že... :D

      Vymazat
  3. opravdu krásné líčení si s nimi vykouzlila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekné líčenie. Avšak mne modrá vôbec nepristane a skôr by som vyzerala ako pako. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ako sa ti podarilo spraviť GFC follower .. mám to totižto nejde

    OdpovědětVymazat