1. července 2012

China Glaze - Hybrid

... V pravidelnosti článků nejsem zrovna hvězda, co?

Pro dnešek tu mám neobyčejně obyčejný, ošklivě zvláštní Hybrid z E-Collection (rok 07 nebo 08). Nemůžu si pomoct, ale vzhledem ke jménu si k tomuhle názvu asociuji Klause z VD (a k němu se tahle barva vážně nehodí), takže si raději nic nepředstavujte a berte ho takový, jaký je. Vždyť odlišnosti jsou v téhle době plusem, ne?


Hybrid je totiž světle karamelovo-kapučínový lak s neznatelnou kapkou světlé růžové a celkem velkou dávkou stříbrného (možná i světle růžového) shimmeru, který je prostě vidět za jakýchkoliv okolností, ať chcete, nebo nechcete. Je téměř nepopsatelný, a proto v sobě má nějaké to kouzlo, které mě donutilo ho několikrát lakovat.

Ačkoliv je krycí téměř dokonale, vždycky mi vytáhne kousek nehtového konečku, což moc nechápu, ale už jsem se s tím nějak sžila. 
Lakuje se naprosto úžasně, schne taky skvěle jako všechny (většina) ChG. 
Stačí ho dvě vrstvy a vydrží naprosto neuvěřitelné kousky.


Za co ho ale nemám ráda - a proto jsem ho podstoupila své milované mamince - dodává mým rukám takový zvláštní špinavý podtón, který se mi vůbec nelíbí, ale vypadá tak jenom na mně, tak moc nevím, kterým z nás to je. :D

Sám o sobě je sice pěkný, ale na mě poslední dobou příliš nudný, 100% vhodný do práce, školy a podobných institucí. :) Pokud ho ale navrstvíte s nějakými třpytkami, neuvěřitelně prokoukne a je z něj švihák, 100% vám ho tedy s nějakým fešným efektovým nadlakem ještě představím. :)


Mimochodem - jak si užíváte (podle kalendáře) první oficiální den prázdnin?

8 komentářů:

  1. Krásny lak :))
    Prázdniny na kupalisko :)) teda aspon dnes :D


    stromcekystastia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo... no mně se nelíbí, jak to dělá ty ostrůvky u nehtového lůžka... tohle když se mi zadaří, tak jsem z toho vždycky celá na větvi:/
    viš že z té poslední fotky mi ten shimmer přijde i domodra...? to jsou mi věci:DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, do bleděmodra na té fotce jde, v reálu to není vidět vůbec. :)
      Ty ostrůvky vylezly jenom na fotkách - a je to moje vina, druhou vrstvu jsem lakovala až moc brzo. ;) A ani normálně nejsou vidět, kdyby byly, přelakovala bych je, taky mi nehorázně otravujou život, když se mi povedou. :D

      Vymazat
  3. Za zmínění Klause z VD máš u mě malé nevýznamné plus :D Nesouvisí to s lakem, který je teda pro mě díky hnědé barvě naprosto nenositelný, ale napsat jsou to prostě musela :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Začnu hezky... Ty tvé nehty zase! <3 Já fakt nechápu, že jsou tak krásné... Ten lak je hnusný. Jako není hnusný, že by se na něj nedalo ani koukat, ale přijde mi nějak "babičkovský" (omlouvám se všem, kterých se to osobně dotklo) a k tobě mi to nesedí ;) (Je dobré psát, že mi to k tobě nesedí, když tě ani neznám, ale je to prostě tak.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, tvé chápání laku sdílím, je na mě taky hodně staroušláplý, ale s efekťáky vážně špatně nevypadá.
      Momentálně ho má v moci mamka a je to strašněj rozdíl. :)

      Vymazat
  5. Já jsem asi divná, ale mně se ten lak líbí... a moc! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ano M&S má vlastní laky :) tenhle je zrovna pořízený v Praze na Václaváku, ale myslím, že jsem je zahlédla i v Brně :)

    OdpovědětVymazat