22. července 2012

Lush - Snow Fairy tónovací balzám na rty

Hned na začátku vám vyvrátím jednu věc, nerada bych vás vyvedla z míry poté. Dovolte mi, abych se zasmála názvu, tahle věc nemůže být jako balzám na rty označována ani v té nejhorší noční můře. Nutno podotknout, že hydratační vlastnosti jsou nulové a v tomto případě mnohem raději upřednostňuji originální označení produktu - lip tint, protože přesně tak funguje.


Snow Fairy v kalíšku voní naprosto stejně jako cokoliv Fairího, na co v Lushi narazíte. Žvýkačková vůně, sladká, téměř neznatelně ovocná, mám ji celkem ráda, i když kdyby nebyla tolik pronikacá, vůbec bych se nezlobila. Barevně je to taková trochu fuchiovo-vibrant pink, nicméně jen v kalíšku, na rtech jde zbarvení vidět méně (i když fotky barvu na rtech trochu vyžraly), ale čím víc produktu nanesete, tím výraznější barva bude, nikdy ale nedocílíte jiného, než celkém přirozeného a nosiltelného odstínu, což je fajn.
Rozhodně si ale nepleťte aplikaci většího množství a vrstvení, to jsou dvě různé věci, druhá vám s tímhle moc dobře nepůjde, čekejte fleky a kousky barvy.

Po čase produkt v kalíšku mění konzistenci, je čím dál tím hůře mazatelný, ale na druhou stranu používat se dá stále.


V případě, že svoje rty před a po aplikaci napatláte balzámem na rty (o mém doporučení jste už jistě četli), neměli byste se bát nějakých škod, ale tahle věc, jak jsem zmínila na začátku, nehydratuje, během toho, co je na rtech, je drží vláčné, to jo, ale jakmile na rtech nic nezůstane, mějte u sebe nějaký řádný kalibr, nebo se z toho vaše rty už nevzpamatují.

V "produktu" jsou i kousky sušených malin (prý, mně to připadá spíš jako hrudky barviva), takže se dost často stane, že máte kousek "hrudky" na rtu. Mně to nijak nerozrušuje, ale že bych to na rtech vítala, se říct nedá.


Overall - tenhle lip tint mají v Lushi vždy o Vánocích, za cenu, tuším kolem 220.-. Moje rada? Pokud o něm nesníte a obejdete se bez něj, o nic nepřijdete. ;) Já osobně ho dopotřebuji, ale už ho nekoupím, stejně asi jako žádný Lushí podobný produkt na pusu... 
Za mě zklamání, máte ho taky?

Omlouvám se za předchozí výpadek v příspěvcích, přísahám, teď už mám pár věcí připravených a i když zrovna nebudu u PC, mělo by se vám dostat pravidelného přísunu informací. ;)
Moc díky Borůvce, která se vyjádřila k otázce z minulého postu. O něčem přemýšlím už delší dobu, nejsem si jistá, jak se mi to nakonec povede zrealizovat, ale jsem ráda, že tě zajímám. ;) ;-*


EDIT: Zapomněla jsem dodat, že "balzám" je v neobvykle kovovém kalíšku se šroubovacím zavíráním a nevěřili byste, jak je drobný. :)

12 komentářů:

  1. kalíšek i barvička vypadají moc pěkně.. ale po tvé recenzi se nez něj určitě obejdu!:):D

    OdpovědětVymazat
  2. no jo no. nemuzu si pomoct, ale nejak me to ani neprekvapuje.
    dik za supr recenzi, vzalas to podrobne, cteni me bavilo:-)

    OdpovědětVymazat
  3. chtěla jsem ho, ale po čase jsem si to rozmyslela.
    krásná recenze, vážně se ti moc povedla! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho mám taky, koupila jsem si ve slevě 2, ale ten jeden jsem pak poslala dál, protože to opravdu žádný zázrak není. Ale ta vůně je moc krásná!

    OdpovědětVymazat
  5. :-) Už dlouho jsem nečetla tak zajímavou recenzi :).
    díky za tip, alespoň vím do čeho zrovna není třeba investovat :).

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá super :-) já od Lsh ještě nic nemám, ale brousím si zuby na henu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V horizontu chystám i henna článek, pokud jsi rozhodnutá do henny jít, ta od Lushe je supr, Caca Brun mým vlasům svědčí jako nic jiného a vypadá skvěle!

      Vymazat
  7. Já ho dostala k vánocům, těšila jsem se na něj, ale zklamalo mě snad všechno :( Vůně, konzistence, barva a vzhled na rtech, (ne)výdrž, prostě všecko. Nespotřebuju ho nikdy, nabízím ho sice dál (kdo by náhodou chtěl - viz záložka Bazárek u nás na stránkách), ale asi marně a nedivím se :( Celkem propadák.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Moc povedená recenze! :) Já se výrobkům na rty od Lush vyhýbám po fiasku z loňského roku, kdy jsem si pořídila balzám Maple Taffy, který mě zklamal na plné čáře :(

    OdpovědětVymazat