6. srpna 2012

Color Club - Fashion Addict

Poslední dobou mi připadá, že je u mě všechno ve vojenských podmínkách, stejnak i focení tohohle fešáka. Bohužel mi přibylo nějaké běhání ohledně dovolené, které mamka kvůli práci nestíhá; k tomu se rekonstrukce moc nepovedla a zatím jsme cca v polovině té opravné, s dělníky je to fakt těžké. 
Ale i tak jsem si nemohla nechat ujít focení tohohle holografu. Co bych to byla za člověka, kdybych vám za celé prázdniny ani jeden neukázala?


Fashion Addict je z roku 2009, ale i tak neztrácí své kouzlo. Je to jemný lila holograf s kapkou šedé, rozhodně si nepředstavujte jednoznačný podtón, často jde jen do hodně nenápadného šedivého odtínu s kapkou fialové (a dle mého i trochou růžové), ale na denním světle a sluníčku se ukáže jeho celá krása, o tom žádná. Nicméně je to jeden z těch laků, který neřve do očí, i když přitáhnout ji taky umí. ;)


Lakování je naprosto bezproblémové, dvě vrstvy pro plné krytí stačí, ale schne docela pomalu, a tak se vám může stát, že když druhou nanesete příliš brzo, docílíte lysinky a nutnosti třetí vrstvy. 

Ačkoliv mi připadá, že top coat u některých laků nějaký ten holografický efekt "sežere", tenhle jsem měla několikrát a vypozorovala jsem, že je TC nutností (je ale možné, že tuhle neduhu má jen můj kus). 
V teple se totiž trochu "uvolní" a může se vám i druhý den stát, že si ho shrnete ze špiček nehtů, top coat tedy i jenom pro jistotu jistě použijte, ničehož nic tím nezkazíte


Vzhledem k trochu odlišné kvalitě fotek se vám to pokusím vynahradit jejich velkým množstvím, které jsem okrouhla na počet sedmi fotek, snad vás od sledování nebude pálit sítnice. :)



Výhledově čekejte takovou cestovní minisérii, pokud se mi povede vyšetřit si na její sepsání čas (ono ačkoliv se to nezdá, blogování opravdu čas žere, ale vám to asi vykládat nemusím). Plánovala jsem na tento týden taky jeden "sluneční článek", ale nechám ho na dobu po dovolené, doufám, že i tak vám potom bude k užitku, nebo vám alespoň něco přinese. :)

A chci vám také přinést několik informací o průběhu blogu o mé dovolené, nebojte se, nějaké články se tu objeví (rozhodně ve stejné nebo častější frekvenci než je tu obvyklé :D), za případné komentáře budu nesmírně ráda, po příletu si je jistě všechny přečtu, odpovím na dotazy a mejly. :)
Vyrobila jsem takový malý "vacation banner", který během dneška či několika dní nahodím, abyste se lépe orientovali. :)

A nakonec - jako povětšinou - shrnující detail na FA.
 

Pokud se vám zalíbil, doporučuji nákup na šminkách, kde je Fashion Addict skladem. ;)

EDIT: Vážně nevím, proč to na těch fotkách vypadá, že jsem při pilování ujela na prsteníčku, neujela. ;D

8 komentářů:

  1. Zrovna ho mám taky na nehtech :) Když se leskne v záři slunce, to mi přebíhají oči :) bez sluníčka mi nepřijde až tak jedinečný..

    http://skyandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. je nádherný! už jsem ho viděla na pár blozích, ale bohužel až po mé objednávce Nubarů.. pro příště už nezahávám! protože tenhle je určitě všechny předčí!:)

    OdpovědětVymazat
  3. tak tohle je vážně perfektní lak:)

    OdpovědětVymazat
  4. Je velmi pekny, ja mam holografy od Pupy, tie su super tiez :)

    OdpovědětVymazat
  5. asi jsem se do něj zamilovala... holografy já miluju a tenhle je překrásný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju holografický laky, nemůžu se na ně vynadívat =) A tenhle má super barvu. Sice mám jen jeden, ale časem si pořídím určitě další.

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem si už konečně pořídila holografický lak, tak se na něj moc těším, vypadají opravdu krásně :).

    OdpovědětVymazat