8. září 2012

Color Club - Volt Of Light

Trochu to tu flákám, co? Ale nevěště hlavy na hřebík (prosímvás, jak se to jinak říká?), myslím tady na to pořád, jen nějak tenhle týden začal menší blázinec.
Víkend je taky docela perný, ale ačkoliv jsem na dnešní IB četla spoustu negativních reakcí, věřte nebo ne, mně se tam líbilo, bylo to tam (na prodejce) prázdnější, ale sehnala jsem všechno, co jsem chtěla - a to já ráda. :) Jak jsem před chvílí SMSkovala viennettce, málo stánků = víc místa = míň tlačenic --> spokojená Kykynka. :D
O DM je to dneska ve zkratce - pro mě neuvěřitelné zklamání, koupila jsem si sice pár věcí, ale jenom drobnosti, letos mě ani nabídka v obchodech nijak neuchvátila, v obchodech jsem měla pár věcí vyhlídlých, ale když jsem viděla ty hodinové fronty, mrskla sem tam s tím, věci koupím za normální ceny v klidu a pohodě, na tlačenice mezi davy testery převoněných, hadry ověšených, malůvkami přemalovanýc žen (bez urážky, vždy se najde rozumná vyjímka - těmi jste, kočky, vy) nemám nervy - to už není nic pro mě (to brzo, co? :D).
Škola je jedna velká šílenost. Víte, patřím mezi ty anomálie ročníku (= normální člověk), sama sebe považuji za přemýšlející osobu a i když vím, že samochvála smrdí, nebojím se to přiznat - kéž by lidí s mozkem (aspoň v naší třídě) bylo víc. :DDD (chápete, ne?)
Doma ale tenhle týden byla neuvěřitelná pohodička, týden tráven s oblíbenou mlskou zvanou Krtkův dort, povětšinou po všech čertech, moje závislost na džusech se pravděpodobně rozjela na plný pecky a mám pocit, že náš pejsek je to nejdokonalejší stvoření pod sluncem. Ne, vážně, někdy vám sem musím hodit pár fotek z tohohle týdne. :)

Ale dost už slov o ničem, dneska jsem tu pro vás s moc hezkým neonovým láčkem od Color Clubu (ano, mám je hodně ráda) s názvem Volt Of Light


Ještě než jsem si ho koupila, žila jsem v přesvědčení, že je žlutý. No, nenechte se zmást, tak úplně není, i když žlutá z větší části opravdu převažuje. 
Je to moc zvláštní, ale hezká/zajímavá, žluto-zelená barva se světlým shimmerem (který svůj podtón mění, jak se mu zachce, ale řekněme, že je tlumeně stříbrno-modro-zelený).


Nemůžu se rozhodnout, jestli se mi ten shimmer líbí, nebo ne, každopádně si myslím, že bez něj by barva měla lepčejší grády. Na druhou stranu podle mě je právě díky shimmeru práce s lakem jedna velká báseň

Lakuje se totiž jako krémová pohádka, někomu by možná mohl trochu téct, já jsem s takovou konzistencí spokojená. Ve dvou vrstvách hezky kryje, schne taky dobře a jako by byl potažený polomatnou fólií. 

Výdrž taky fajn, lepší průměr.


Co mě ale neuvěřitelně zklamalo je to, že ruce s ním vypadají trochu nemocně, v některých chvílích je sice za hvězdu, ale v jiných okamžicích zas jak kdybych měla nějakou podivnou nemoc.

Ale i tak ho mám (a nosím) ráda, je to hodně neobvyklý neonový odstín - a to se cení. 


Dnešní článek je tak trošku přehlcen obrázky, ale doufám, že vám to nebude moc vadit. ;)

Doufám, že jsem vám vylíčila všechno, co jsem měla na mysli, teď jste na řadě vy, jsem zvědavá na vaše dojmy - ze všeho! IB, DM, Volt Of Light, škola...



9 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně by se tam také určitě líbilo :). Jinak lidi s mozkem nepostrádám jen ve škole, ale zejména v soukromém životě :(. Ta barvička je zajímavá :). Máš roztomilé nehtíky :D.

    OdpovědětVymazat
  3. krtkův dort říkáš:P? mmmmmm jako dneska jsem na to v ovocnem svetozoru dost dlouze a vilně koukala:DD
    nicmene pak jsem si řekla, že "tady je to prisny a dieta je dieta!", a vybrala jsem dva ovocné (přeciž ovoce je zdravé ne:D?

    jinak ad lak....
    hele ja ti nevim...

    jako každopádně žluté a oranžové nejsou moje parketa, uznavam ale, ze tenhle s tim šimerem teda je takovy ozvlastneny...

    bez neho .. by byl podle me ale neonkovější, a ja jsem spis na to "kdyz uz, tak uz"

    OdpovědětVymazat
  4. To je super barva, úplně tenhle odstín vidím v kombinaci s černým sáčkem a jednoduchým volným bílým tílkem :D Mmm, pohádka, žádná nemoc! A pořád se nemůžu přestat divit tomu tvému dokonalému tvaru nehtů, jak jsi se k němu dopracovala? :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty žluté jsou ošemetné, ve špatném světle to s nima vypadá, jako když má člověk plesnivé nehty, aspoň to je moje zkušenost se žlutými :-D Teď mám ale novou, takovou světlou, bez shimmeru a všeho, tak snad to bude krása nesmírná :-)

    OdpovědětVymazat
  6. @Helen D. - hele, já vůbec nevím, pečuju sice o ně kolikrát asi až přehnaně, ale tvar je prostě něco, co je vrozené, hloubku sice jakžtakž zatlačováním kůžičky regulovat můžeš, ale moc věcí to nevylepší. Asi jsem alespoň něčeho dostala hezky naděleno. :D

    @MissBB - já bych řekla, že to platí spíš jenom na tuhle, žluté nosím nesmírně ráda, jenom ten shimmer je v nich prostě ošemetný. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mozná by to chtelo jeste jednu vrstvu-pak by to bylo dokonale!

    OdpovědětVymazat