15. září 2012

OPI - Espresso Your Style

Víte, OPI laky nemám ráda. Není v tom žádná šílená úchylka, nebo přesvědčení, u mě je to čistě praktický. 
Na moje úzký nehty jsou prostě OPI štetečky jako koště namísto zubního kartáčku; většinu laku vždycky mívám všude okolo, jen ne na nehtu. Proto prosím omluvte to děsný lakování (EDIT: Kostrbaté u kůžičky, jsem na to úchyl.:D). 

Kvalitu fotek ale tvarem nehtů neomluvím, vůbec nevím, kdy jsem to fotila, ale očividně nebylo moc foto-friendly počasí. :)


 Když ukousnu to všechno kolem, ta barva je dokonalá. Tmavě hnědou barvu s takovou hloubkou jsem totiž dlouho neviděla. Má v sobě takový bronzovo-zlatý shimmer, takže vůbec nevypadá tvrdě, ale elegantně. 

Vlastně, hnedými si nahrazuji černé, které moje okolí vůbec neschvaluje. Né, že by mi na tom většinu času nějak záleželo, ale černé jsou i pro mě prostě až moc tenký led.


Představte si ale hořkou čokoládu, kapučíno posypané skořicí, přidejte si k tomu na talířek nějaký hezký čokoládový dort a... ne, na takovýhle věci přece nemůžu v takovouhle hodinu myslet! :D ... no, a to mi tenhle lak evokoval. Nejlépe vechno dohromady, on si to žaludek (i oko) nějak přebere. Pro odpůrce sladkého (jste tu někdo takový?) asi žádné jiné přirovnání dnes nemám, promiňte. ;)


Lak mi navíc ladil s vlasama (ještě před dovčou, teda), působil stejně jako henna ve vlasech - hnědá, co se na světle leskne, jen ta mi jde do zrz, ne do zlata, ale prostě.. víte jak.

Popisovat lakování si snad ani netroufám, dnes teda bohužel, koukněte jinam, kde se OPI štětka vejde na nehet. :D Schnul ale moc pěkně a vydržel taky dost psích kusů, takže bezva.

Moc děkuji za zapůjčení viennettce, nejsem si moc jistá, jak tohle celé vyznělo, ale věřte, že se mi moc líbí a bevadně se nosí, jen prostě ten štěteček, no...


 Ale dneska bych se ráda laku omluvila, nejprve za to, že na fotkách vypadá mdle a bez života, protože v reálu takový určitě není, a pak taky za to, že pro něj nemám více slov, protože by si je rozhodně zasloužil. :)

 Co vy a hnědé/černé? A hlavně - co vy a OPI štětka?

Tohle počasí mě strašně rozčiluje. Chtěla jsem sem nafotit několik věcí na pusu, ale prostě do světlo mi to vůbec nechce brát!?? Fakt, že na líčení nemám oko, ruce ani foťák už jsem tak nějak jako vstřebala, ale s dalšíma věcma se hodlám poprat, tak mi držte palce, ať se taky konečně dočtete o dalších věcech, o kterých vážně chci psát, ale jenom je furt dokola akorát tak slibuju. 

A abych vám sem projednou taky konečně vložila nějakou hudební vložku, mrkejte na to, čím si krátím cestovací chvilky. ;)

13 komentářů:

  1. Tohle je snad jediná hnědá, kterou jsem ochotná si nechat. OPI štětečky taky moc nemusím, mám radši tenčí, ale většinou se s nimi dokážu poprat ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ha, to vypadá jako hnědý lak, který by se mi KONEČNĚ mohl líbit :D Doteď jsem totiž nenašla hnědou, nad kterou bych si vzdychla a která by se mi na mě líbila. Jinak já miluju černý laky ( viz. můj dnešní příspěvek ), nosím je často a ráda a podle mě mi sluší.
    OPI laky taky nemám ráda, bůhví proč mi na nehtech nedrží a z jeho štětečku taky nejsem zrovna odvařená. Tak asi tak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by se ti líbil, jak bylo napsáno v článku, je opravdu dokonaĺý! Nikdy bych nevěřila, že se mi tak bude líbit hnědá.
      A k opi- přijde mi to zvláštní, já mám taky malé nehty, ale s opíkama nemám v´bec prolém, spíš naopak, nalakuju jednoduśe jedním tahem a jdu;-)

      Vymazat
  3. teď jak čtu komentáře, tak jste mě teda zaskočily, já si nevšimla, že by OPI laky měly nějak široký štětec. možná mám stará vydání, tak fakt nevím. neeee, určitě nemám široký nehty:D tenhle lak vypadá dobře, na sluníčku určitě skvěle, co? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, já vám vůbec nevím, prošlo mi jich rukama celkem asi pět (směšné číslo, ale stačilo mi), dva mám svoje (další směšné číslo) a štěteček mi vadí u všech. Možná jsem se špatně vyjádřila, ale OPI lak nikdy nenalakuju jedním tahem (ač u malíčku a prsteníčku to vždycky končí ještě všude kolem), nejen proto, že jsem posedlá tím "vnitřním obloukem", který na jeden tah neudělám, protože je štěteček navíc rovný (není zastřižen do obloučku)...

    Nechci říct, že pokud vám vyhovují, máte široké nehty (a rozhodně by to nebylo špatné), ale já mám nehty vážně extra úzké a ruce nijak extra šikovné. ;)

    @Violets - Na sluníčku je jak pohádka. :)
    @ Viennettka, Dejnicka - Jo, vůbec se vám nedivím, jedna z nejhezčích hnědých, co jsem kdy viděla a lakovala.
    @Labradoora - Jistotu v černé ti závidím. ;) A jsem ráda, že se najde i někdo další, kdo OPI nemusí. :DD

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat jak teda vypadá to hrozně nalakování? Mně Tvoje lakování všude přijde stejné, stejně dokonalé, tak by mě jen zajímalo kde vidíš Ty rozdíl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelíbí se mi, jak je to zubatý u kůžičky, mám ráda kulatý oblouček. :D Jsem v tomhhle příšerná. :DD
      Ale jsem ráda, že to nevidí víc lidí. :)

      Vymazat
  6. já a "opičácká štětka" to bude asi taky dlouhý příběh :D zatím jsem žádný OPI lak nelakovala, ale čeká mě to.. a jsem na to zvědavá, protože já se širšíma štětečkama mám hrozný problém.. to tady pak lítají takový slova, až to ani možný není :D ale barvy mají hezký, tojo.. no, každopádně jsem na to zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky i manikúra úžasné. To bys měla vidět mě, když se lakuju. Lak mám opatlanej po celých rukách:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavá barvička, taková třpytivá čokoláda :D :).

    OdpovědětVymazat
  9. ty jo, to neni špatná hnědá.... na hnědé a červenohnědé uplně nejsem, za to černé a jino-černé ano:-).

    koukám tobě ale učaroval co:D? myslim, že budeme muset jít brzo na kafe, uplně mě to v tom článku naladilo:-)

    s OPI štětečky se zatim sžívám, na některé moje nehty jsou až dost široké a teď co jsem si je kvuli kytaře ostříhala, tak vůůbec nevim, jak to s tim pujde.
    na druhou stranu OPI laku mám opravdu pomálu:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný odstín hnědé, na podzim jako dělaný :)

    OdpovědětVymazat