15. října 2012

China Glaze - Harvest Moon

Měla bych se stydět a kát, žejo. No, vlastně neměla. 
Ale něco málo mám nafoceno, tak vám aspoň můžu říct, že až přijde doba temna a sluníčko bude zapadat dlouho před mým návratem do hnízda, budu mít pro vás vždy mít v záloze aspoň nějakou dávku barevných emocí. :)
 

Dneska to bude barva z kolekce, která mě absolutně uchvátila. Hunger Games Capitol Colors od Chiny Glaze je jedna velká povedená kolekce, jen zuby nehty se držím, abych je nenakřečkovala všechny. 


Harvest Moon mě ale na fotkách ostatních ohromil víc než ve skutečnosti, nicméně řekla bych, že to bylo spíš proto, že jsem na takovou barevnou toninu měla (na mé poměry) až moc dlouhé nehty. :D
No, ale to mi každopádně nebrání v tom, abych vám ho tu v celé jeho kráse ukázala.

Je to metalický foil (který ale narozdíl od běžných představitelů této skupiny pruhuje jen velmi velmi málo, skoro vůbec). 
Připomíná mi zrzavé kštice (nic proti nim), bronzové plíšky, nábojnice, veverčin kožíšek na sluníčku a babiččiny naušnice. Fajn, barevně ani jedno přesně neodpovídá, ale nemůžu si pomoct.


Ačkoliv se to asi nezdá, je to bronzovo-hnědý lak plný foil/shimmeru, barevně jde do žluto-oranžova, ale všechny barvy se moc pěkně vyvažují. Na sluníčku se třpytí a blyští, bohužel při focení nechtělo vykouknout.
Na některých všech fotkách ale vyšel až moc zlato-žlutě, věřte mi, má spíš teplé než studené odstíny.

A aplikace? Absolutně snová. Po nehtu klouže jako máslo, nikam neutíká, schne hned, no prostě pohádka. 


Absolutně ideální podzimní odstín. Je sice pravda, že v zimě a na podzim, když už tématicky, tak do tmava, ale Harvest Moon je tak unikátní, že mu vážně nejde odolat. 

A nakonec bych vás ráda varovala - vážně, fotky se nezdařily, v reálu vypadá přesně tak, jak v lahvičce. Do oranžovo měděno bronzova, ne do žlutého zlata.

Písnička, která mě teď určitě neomrzí. Adele odvedla úžasnou práci, co myslíte?


Kouká tu někdo z vás na Merlina? Potřebuju někoho na diskuzi, nebo se z těch spekulací a novinek zblázním! :D

A co je u vás nového? Tak mě napadá... máte nějaký svůj oblíbený podzimní lak?

7 komentářů:

  1. Krasavec, musím jít shlédnout celou kolekci :).

    OdpovědětVymazat
  2. Z kolekce žádný lak nemám a vidím že je to asi chyba!! :D Jinak mě ChG skoro nikdy novými kolekcemi (alespoň letos) nezklamala ;) Jinak lak je moc pěkný a na podzim jak dělaný, sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Merlina sleduje moje sestra! Ale to ti asi nepomůže... :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Takovou super aplikaci by měl mít každej lak. Co já se včera nazlobila u lakování nehtů. Musela jsem to dvakrát odlakovávat. Prostě blbej lak a moje nešikovnost se spojily:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný lak. Máš moc hezké nehty :)

    OdpovědětVymazat