20. října 2012

Flormar U13

Vždycky jsem nad fotkami Flormarů slintala a bědovala, že já na ně ne a ne někde narazit. Odstíny se mi zdají dost zajímavé a atraktivní, bloggerské pochvaly má očekávání ještě vyzvihovala.
A když mi Pája nedávno donesla tenhle láček, zasvitla mi očka (ona totiž moc dobře ví, čím mě dostat) <3. Tímto jí tedy opět mnohorát děkuji. :)
A tak se stalo, že moje první flormaří zkušenost mě utvrdila v tom, že domů musím pořídit nějaké své vlastní exempláře...


U13, kdyby tak měl ještě jméno, je naprosto úžasný a dokonalý. 

V lahvičce je to taková tmavší malinová marmeládka s duochromatickými šupinkami blýskající se od světle růžové, přes modrou, fialovou, až po kombinaci toho všeho a světe div se, hajzle spadni, přesně takový je i na nehtech. Dobře, možná ne až v takovém rozsahu, ale je!


Je takový nutnější (marmeládový), ale pracuje se s ním absolutně skvostně. Nikam neutíká, dokonce se zdálo, jako by i maximálně spolupracoval! Schne dobře a k nádhernému sytému a blyštivému efektu stačí dvě vrstvy.

Drží bezvadně a na nehtech neomrzí.


Ačkoliv je lahvička otravně veliká (štěteček má nesmyslně dlouhé držátko), metlička jako taková je dokonalá, přesně podle mého vkusu.


Až někde narazíte na Flormar stojánky, běžte k němu, jako by to byla vaše poslední záchrana a nějakého fešáka si vyberte! A kdyby to nakonec byl U13, vůbec bych se nedivila. :)


Já bych mu nejradši říkala Lady Marmelade. Zdá se mi strašně ženský a sexy, na druhou stranu umí být decentní - ale nikdy ne nepřehlédnutelný.


Máte nějaké laky, na které ne a ne narazit? Co zkušenost s Flormary?
A máte nějaký zaručený tip, jak si zlepšit podzimní dny? Sem s ním!

18 komentářů:

  1. dokonalá recenze! ;-) Já jsem na Flormary taky nemohla nikde dlouhou dobu narazit, až jsem jednou zašla do zapadlé Teta drogérie v sousedním městě a tam najednou byly ;-* (a tehdy zrovna ve slevě). tak jsem si koupila tři. na tenhle jsem se taky dívala, ale nechala jsem ho tam a po tvém článku už vím, že to byla chyba! :-(
    já si podzimní dny zlepšuju dobrýma čajíkama, knížkama, filmama a hudbou a vždycky alespoň jedno z toho zabere! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádherná barvička. Sama žádný lak od flormaru nemám, také na ně nějak nemůžu narazit :D.

    OdpovědětVymazat
  3. No to ale není vůbec špatná barvička toto.

    OdpovědětVymazat
  4. Vždyť Flormarů je plná Praha :-D Třeba v My je fakt velký výběr. Taky je mám moc ráda, konkrétně tyto miracle jsou naprosto boží! Budu muset zkontrolovat, jestli tohohle krasavce taky vlastním a pokud ne, tak to brzy napravím! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem na ně nemohla narazit, až v Drážďanech jsem si koupila jeden a lituju že jsem jich nevzala víc... Tenhle U13 (taky nechápu proč je nepojmenujou) je vážně krásnej kousek, takovej sorbetík :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vážně je takový problém se sháněním, jo?? :-O U nás mají pár Flormar exemplářů v každé Teta drogérce... Poměrně velký stojan máme v Tescu, a hlavně Flormar stánek v OC... (Pardubice)

    OdpovědětVymazat
  7. Jitu, koukám, rituály máme hodně podobné. :)

    Wendy, viennettka: Je to spíš tím, že jsem nehledala a čekala, jestli mi na ne někde padne zrak. To se myslím změní, budu je soustavně vyhledávat. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten je nádhernej..určitě si ho koupím..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny, musím sa ísť na neho pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  10. mmm moc krásně vypadá:-)
    takový šťavnatý:-)
    jinak flormar ma stánky v tescu obyčejně, neni to kramek, jen stanek na chodbe, namátkou me ted napadá na zlicine - tam jsem kupovala ja, ale jinak kdyz se mrknes na flormar stranky, tak tam maji seznam;-)
    (i jsem to tusim nekdy cca loni psala na blogu, ale ted si to presne nevybavuju.-)

    OdpovědětVymazat
  11. ten lak se mi moc líbí :)
    moc povedené fotky

    OdpovědětVymazat
  12. Světe div se, hajzle spadni :D Dokonalý :D Flormarů máme u nás strašně moc, v Teta drogeriích na ně narazíš všude si myslím. Asi ho zkusím i přes tu vyšší cenu (jsem zvyklá si kupovat laky okolo 40Kč, 80Kč je pro mě už moc, jsem divná :D).

    OdpovědětVymazat
  13. Týden zpět jsem si koupila U24, který je dost podobný, jen snad víc do fialova. Připoměl mi Vánoce a já se začala těšit(a samozřejmě ho koupila). Nanesla jsem ho přes petrolejový od Loreal a výsledek byl skvělý. A máš pravdu, že lak dobře "spolupracuje":)

    OdpovědětVymazat
  14. Moje zkušenosti s Formarem jsou zatím nedobré, ale to se týká Flormar Pretty. Ovšem teď se chystám vyzkoušet U12 z téhle řady, co máš ty, tak věřím v dobré výsledky :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Značku neznám, ale barva se mi líbí :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  16. Ta barva je dokonalá... ten musím mít! :)

    OdpovědětVymazat