6. října 2012

Orly - Lunar Eclipse

Tohle počasí-nepočasí ze mě absolutně ždímá jakoukoliv energii. 
Navíc se nedá moc fotit, když přijdu domů, je šero a hnusně, tma následuje do pár hodin. Budu to muset nějak vyšpekulovat, ale nebojte. ;)
Dneska jsem tu tedy s dalším lakem půjčeným od viennettky, které tímto opět (a znovu a znovu) děkuji. :-*


... a to s Lunar Eclipse modráskem od Orly. Jeden z nejhezčích laků z Cosmic FX kolekce (mými dalšími favority jsou pak Galaxy Girl a Space Cadet).

V lahvičce je dokonalý, nádherný, okouzlující, čarovný, neobyčejný a tak prostě lamač dívčích srdcí, no ne?


Ale na nehtech už to tak horké není. Tedy... on je totiž taky velký slibotechna, na nehtech se žádný z těch fialovo-růžovo-zlatavých jaksi nedostaví, nečekejte na vyladění vašich přijímačů. Tedy, jo, fialová občas vykoukne, ale to jako jenom aby se neřeklo, s představou blurple laku se můžete většinu času rozloučit. 

Na druhou stranu se mu tohle všechno dá odpustit, protože je to naprosto skvělý třpytivý modrý lak. Ne, není složen z třpytek, ale z šupinek, ale ty se tak krásně odrážejí na sluníčku a umělém světle, až je to neuvěřitelné. Šupinky jdou totiž až do krajností - od indigo modré přes inkoustovou, až po modrostříbrnou. Vážně nádhera.
 

Lakoval se naprosto skvěle, stejně jako většina (?všechny?) šupinkové laky. Štěteček Orly je naprosto dechberoucí, taktéž schnutí. 
Vydržel mi v tomto stavu 3 dny, což považuji za dobrý průměr. 
K dokonalosti mu stačí dvě vrstvy. 


A protože vím, že někteří z vás mají rádi moje hudební koutky, dneska si odpustím Imagine Dragons, abych vás jimi absolutně neznechutila, ale dáme si kousek úžasného Adama Levinea.


Jak se vypořádáváte s momentálním počasím? Taky už jste potkaly v obchodech adventní kalendáře, Mikuláše, čerta, anděla, nebo čokoládové ozdoby na stromeček?
A co vlastně momentálně posloucháte vy?



11 komentářů:

  1. já ti nevím, však dneska bylo úplně suprový počasí. sluníčko, teplo, dokonce jsem potkala holku v minisukni a holých nohách... asi žiji na jiné planetě?

    jo a ten lak je moc hezký.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žijeme na stejné planetě, neboj. Dnešek bylo skvěle, ale v týdnu? Nebo představa toho, co by nás od zítřka mělo čekat? Fuj, chci zpátky léto. :D

      Vymazat
    2. hele víš co, dneska ráno jsem vstala, podívala jsem se z okna a vzpomněla jsem si na tebe... dneska je totiž fakt hnusně.

      Vymazat
  2. Já tenhle lak miluju!
    A s tím focením to mám taky, v týdnu to naprosto nestíhám a o víkendu je vždycky zataženo :((

    OdpovědětVymazat
  3. tuhle písničku od Maroon 5 momentálně taky zbožňuju. ale ještě víc zbožňuju celý nový CD od Pink, každou písničku jsem si zamilovala. a na nový Muse taky nesmím zapomenout.
    no jinak lak žeru, je úžasnej! :-*
    a s tím počasím máš pravdu. přijdu domů o půl šesté a to je už takový šero,že na focení můžu zapomenout. tohle období fakt nesnáším!!! :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, krásná barva! Tyhle modro-fialové já můžu, hmm, hmm :-) Ohledně poslouchání, na podzim vždycky poslouchám Coldplay, ale letos jsem se nějak uhnula k Nightwishům a jejich poslednímu albu, které se mi hrozně moc líbí :3

    OdpovědětVymazat