9. března 2013

"MTIT" v novém kabátku!


Je to tak. 
Vzhled tohohle "projektu" se měl změnit už dávno. Asi před rokem.
To, co jste tu mohli potkávat, bylo totiž původně jen provizorní, ale lenost a jakás-takás spokojenost zvítězily a já se na to vyprdla. 
Dneska jsem se ale rozhodla to změnit a odpoledne se pustila do toho, co tu vidíte. 
A věřte, že se nebude jednat jenom o header, pozadí, vzhled...

Co vás čeká a nemine jsou větší obrázky. Rovnou o 60px na šířku. Snad to bude stačit, rozhodně je to velikost, která vyhovuje mně, a tak nepředpokládám, že by se do budoucna  měnila... 

Nový kontaktní email. Víte, můj email začíná být docela nefunkční, a tak se jeho používání snažím omezovat na minimum. Založila jsem tedy blogu vlastní emailový účet, který nikdy nepřehlédnete (máte ho rovnou v záhlaví ;)). Nebojte se, ať už si budete chtít popovídat, pochlubit se, na něco se zeptat... jsem na něm stejně funkční jako na svém osobním účtu, tedy 24 hodin denně (+/-, většinou si pár hodin v noci dáchnu).

Twitter účet, který je založený už delší dobu, jen na něm nejsem dostatečně aktivní. Snad časem.

Rozšíření vlastních obzorů. Nevím, jak se mi tenhle bod podaří, a tak ho berte jako předsevzetí. Momentálně má tenhle blog pomyslnou nálepku "lakovací". Vyhovuje mi to, o tom žádná, ale ráda bych se aspoň z malé části vydala na cestu k "lifestylu" a "kosmetice". Kosmetika zřejmě nebude takový problém a věřím, že vás bude bavit, ale co první jmenované? Jak by se vám líbily "lifestylové" posty?

A pár dalších věcí, které bych nerada zmiňovala v případě, že by se mi nevydařily. :)


Nicméně ještě než vás tady dneska nechám samotné, mám na vás prosbu.
Logo je sice nastavené, ale stále si nejsem jistá, zda-li jsem z pracovních verzí vybrala tu správnou. Ráda bych vás poprosila o radu. Jaký z náhledů log se vám líbí více? (Jedná se o font.)


Doufám, že se vám tu bude líbit a brzy si na změny zvyknete. Jste rádi, nebo se vám starý vzhled líbil víc?
Přeji krásný večer.


16 komentářů:

  1. Já jsem děsná konzerva a nemám změny ráda, takže i když si občas říkám, že už by to změnu asi chtělo, stále můj blog zůstává růžový. Nový look toho tvého se mi ale moc líbí a jsem spíš pro malá písmena, takže jsi vybrala dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :)
      K tobě mi ta růžová tam ale bezva sedí, kdybych neměla o tom, jak to tu vypadalo, pochybnosti, taky bych to asi nechala být. :D

      Vymazat
  2. Já jsem taky konzerva, líbil se mi starý, ale když už to musí být, tak ten co jsi vybrala je lepší;-) A lifestyle klidně zkus, přestat se dá vždycky;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na tenhle taky budu muset zvyknout, snad se s ním nějak všichni sžijeme. ;)
      Moc díky za názor. :)

      Vymazat
  3. Oooo taková svěží jarní změna :) Vybrala jsi dobře, logo 1 je lepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, nějak to jaro už přece musíme nalákat. :)

      Vymazat
  4. taky se mi víc líbí to, co si vybrala. jen moc nechápu, proč to písmo tak divně natlačí k sobě in, v tom headeru ve slově moodiness to vypadá divně. přitom to samé písmo v obrázku prvním v tomto článku to neudělalo. tak nevím.

    jinak se mi ale ten header dost líbí. nebo tedy mně se hlavně líbí tvoje nehty, takže bych na ně vydržela koukat pořád. a žlutá a modrá jsou dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju. ;)
      Kouknu se na to a ty písmenka zkusím nějak "odskákat". :D

      Vymazat
  5. Vypadá to moc hezky a víc se mi líbí první verze :).

    OdpovědětVymazat
  6. Logo 1, jinak život je změna, takže říkám ano lifestylovým postům ! :) Moc blogů, které sleduji, se lifestylu nevěnuje, takže to určitě uvítrám :)

    OdpovědětVymazat
  7. myslím, že jsi vybrala dobře:) a celkově se změna designu povedla ;) můj blog by ji už taky potřeboval, ale vzhledem k mým znalostem v kódování to nesutále odkládám na dobu, kdy na to fakt budu mít čas, nerada bych si vzhled blogu rozházela tak, že by se na to nedalo ani koukat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jůůů, líbí se mi první verze :) Změna je fakt povedená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nevím, co si představit pod pojmem "lifestylové příspěvky", takže si ráda nějaký přečtu, ať vím, o co jde :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Nový vzhled je pěkný, ale ten původní se mi asi líbil víc. Ale je to spíš o zvyk :) A víc se mi líbí první verze loga :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gratulace, určitě se těším na nové já tvého blogu a na nové, ne jen lakovací, články :)

    OdpovědětVymazat