23. dubna 2013

TAG: Kosmetické záležitosti, které mi nejdou



... no, jasně. Co mi rozhodně nejde je zapamatovat si, co mám udělat... Pája mě totiž do tohohle beauty tagu nominovala už před měsícem. 

Člověk jako já by potřeboval spíš "kosmetické záležitosti, které mi jdou", to by teprve byl problém!


No nic, bod číslo jedna.
Řasenka. 50% všech ranních aplikací řasenky končím s řasenkovou linkou jak nahoře, tak dole. (Rozumíme si?) Občas vypadám jako mrkací panenka z katalogu, ale... něco je tam navíc. Do ranního rituálu tak musím počítat i s minutkou na korekci řasenky. Jinak si můžu vybrat - budu vypadat jako panda, nebo mi ujede autobus. Hmmm.

Lakování nehtů na nohách se pro mě rovná peklu. Při práci s lakem jsem zvyklá mít kontrolu nad tím, co dělám. A to teda v tomhle případě nemám. A ať se děje co se děje, na nohách prostě vždycky vyjdu s rozteklým lakem, nepravidelnými obloučky, nebo nejhůř s opatlanými kůžičkami.

Věcí, kterou by do mě asi hodně lidí neřeklo, je rozhodně pilování nehtů. Možná to má co dělat i s tím, že mě to nebaví, ale je to kosmetický rituál, který vyžaduje jistou pravidelnost a ani přes četnost jejího opakovaní jsem se nenaučila hezky nehet vytvarovat do požadované délky. Často tedy končím s rozbolavělými lůžky a superkrátkými rovnými nehty. Ještěže dorůstají.

Tvářenka, konturování a cokoliv podobného. 
Buď vypadám jako oběť domácího násilí, mající těžkou alergickou reakci, nebo na mě zdánlivě není nic znát. Tak já teda nevím. Buď mě to bude muset někdo naučit, nebo asi nejsem tvářenkový typ.


Velmi podobně to pak je s obočím. Ve vytrhávání jsem si našla jakžtakž nějaký grif, i když to stále asi vypadá, jak kdybych tuhle rutinu vynechávala. Vem to čert. Kdykoliv si ale sebejemněji obočí zvýrazním, připadám si jako Brežněv. Prý to ale špatně nevypadá... je to teda o zvyku, ne? Každopádně to teda nedělám a i když jsem zřejmě teda mimoň, nějak jsem si na ten svůj obličej už zvykla. :D

Patlátka všeho možného druhu naprosto zbožňuju a možná by se dalo říct, že jsem takovou menší sběratelkou, ale pokud jde o tělovou kosmetiku, jsem strašnej lempl. V létě se teda snažím přemáhat - přece do šatů a kraťasů nemůžu vypadat jak šmirgl papír, ale i tak končím u rychle se vsakujících olejů. Patlat na sebe krém, natožpak třeba denně? Jako vážně?


Víte co? Není to tak zlé, jak to možná vypadá, vážně! :)

Zdroje obrázků: Milla M a QUEEN.VUITTON

8 komentářů:

  1. Mně to zlé rozhodně nepřijde :) Oproti mně jsi na tom vážně dobře. Mně někdy přijde, že jsem levá snad na všechno.

    OdpovědětVymazat
  2. :D Nádherně napsané! Bavím se :)) Mám ráda tenhle styl psaní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem si říkala, že sepsat "co mi jde" by bylo mnohem větší peklo, protože si nejsem jistá téměř v ničem :D.

    OdpovědětVymazat
  4. podla mna za tie riasenkove odtlacky nemozeme my, ale tie kefky!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přešně tak! Asi založím hnutí za řasenky bez kartáčků! :D

      Vymazat
  5. hahaha:DDDD

    hele leccos z toho bych do tebe neřekla:PPP

    dík, že ses do toho pustila, pobavila jsem se:-)!!!
    mas u me plus bod:-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty si ke mně píšeš body?! :D
      Jo? Mně to zas tak neočekávané nepřipadá... :D

      Vymazat
  6. legrační, máme naprosto stejné problémy! :D

    OdpovědětVymazat