20. srpna 2013

OPI - Call Me Gwen-Ever

Když jsem minule psala o tom, že jsem byla děsnej lenoch na pilování, dneska vám teda ukážu, co je takovou mou hraniční délkou pro délku nehtů.

Mou obětí byl lak Call Me Gwen-Ever ze Spidermanské kolekce (loňské léto), při jehož nošení se mi vždy vybaví můj dříve oblíbený seriál Merlin (po poslední špatné sérii můj vztah k němu ochladl).


Oranžová je má oblíbená a musím říct, že barevně je tenhle kousek vážně neuvěřitelně povedený. Střední krémová oranžová, nijak křiklavá, trošku špinavá, tlumenější. Příjemné osvěžení od všech těch křiklavých oranžových, neonek, korálových, nebo třpytů. Taková moje mrkvička na nehtech.


S aplikací je to u mě o něco horší, a to hlavně proto, že lahvička, kterou mám, má místo štětečku štětku bohatou tak, že sama nedrží tvar, takže mezi štětinkami se drží víc laku než potřebujete, i když jej ze všech stran otřete. Trochu mi tedy teče a pleškuje, nicméně nikde jsem o Gwen na netu nic podobného nečetla, takže to připisuji opravdu jen štětce. Stejně jako fakt, že jsem místo obvyklých dvou musela lakovat tři. 


Je to oblíbený lak mojí mamky, nicméně kdykoliv ho výtáhně z šuplíku, mám pocit, že jí omlátím hlavu o stůl - psí oči nebo ne - zní to zle? - protože nikdy nedosáhnu takového obloučku, jaký bych si přála. 


Jinak je to v podstatě i můj oblíbenec a drží na mě moc hezky, nějakých pět dní. 
Na fotkách vidíte po třech dnech nošení (a tak jsou trochu ošoupané okraje), ale doufám, že to nevadí, neměla jsem dřív než takhle čas fotit a zrovna pořád pršelo... :/


Příště opět moje tradiční shorties.
Dnes bez hudby, nemám nějak zpívací náladu.
Přeji vám hezký večer, nebo den - ať jste kde jste. ;)

P.S.: Kdyby měl někdo z vás tip, kam nahrát fotku tak, aby se nezměnila její kvalita, ale zároveň aby se ukazovala v přehledech (seznam četby, blogroll...), prosím, ozvěte se. První fotku teda nahrávám jak jsem byla zvyklá dřív (picasso, blogspot), nicméně její kvalita je naprosto otřesná. Další z externích galerií se zobrazují ve správné kvalitě...

10 komentářů:

  1. Barva není nic pro mě, ale ty delší nehty se mi líbí. Je to sice nezvyk, ale podle mě ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. i mně se moc líbí ty delší nehty:)) a tento lak jim navíc moc sluší:) je to zajímavá barva, ale sama od sebe bych si ji asi nevybrala.

    OdpovědětVymazat
  3. Oranžové já ráda a tahle je vážně zajímavá - jak píšeš, nijak křiklavá, fakt pěkná :) Delší nehty ti sluší, ale je to nezvyk u tebe :)
    S P.S. ti asi moc nepomůžu, já si fotky upravím v pc a prostě je nahraju rovnou do příspěvku. Všude v přehledech se zobrazuje a na kvalitě to neubírá, ale já jedu přes blogger...

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí tvoje delší nehty :).

    OdpovědětVymazat
  5. Oranžovou ráda nemám, ale tahle se mi celkem líbí :).

    OdpovědětVymazat
  6. tak takováhle oranžáda pro mě určitě není. ale tobě sluší, stejně tak jako delší nehtíky! ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí tvoje delší nehty a i mrkví barva laku. Tiše ti závidím tvar lůžka :)

    OdpovědětVymazat
  8. krásná barva, s kvalitou fotek ti neporadím, taky s tím mám problém.. :(

    OdpovědětVymazat
  9. uzasna farba, taka presne na toto pocasie :)

    Inak nezabudni sa zapojit do Weleda giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat