17. srpna 2013

Orly - Softest White

Když jsem dorazila z dovolené, opálená, zrelaxovaná a nabitá, byla jsem rozhodnutá lakovat bílou, stejně jako to dělám celé roky hned po dovolené. 
Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že můj Matt White od Barry M absolutně dosloužil a už z něj nedostanu ani kapičku!
Každopádně štrachala jsem a štrachala (a protože jsem věděla, že jsem si nějaké bílé brala do zálohy od Orly), jako první jsem vytáhla Softest White. Původně určený na francouzskou manikúru.


Ačkoliv většinu času se zdá bílý, není sněhově bílý, obsahuje titěřnou kapičku béžové (čehož jsem si všimla jen já, takže je taky dost možné, že tam není).


Lakuje se... jako bílá plus Orly dohromady. Mám ráda jejich štětečky. Konzistence je taková řidší, ty já ráda, ale není to řídká ve smyslu pěti vrstev. Já potřebovala k plnému a dokonalému zakrytí lysinek tři (s čímž jsem byla celkem spokojená), ti šikovnější (nebo méně náročnější) by si možná vystačili se dvěma.

V průběhu nošení nepraskal, nedrolil se a hezký vydržel asi čtyři nebo pět dní, což je na bílou supr skóre. 

Loni jsem se pozastavovala nad tím, jak je bílá na nehtech nádherná - a za tím si stojím - a jak málo lidí ji nosí, vlastně, neviděla jsem snad nikoho! Nosíváte ji vy?


Loni jste psaly, že nemůžete najít bílou, která bude na nehtech opravdu bílá (jo, ono sheer není tak těžké vyrobit). Každopádně kupujte laky na francouzskou manikúru (resp. na ty bílé tipy). ;)

Na fotkách vidíte celkem unikátně moji "delší chvilku", v červenci jsem byla dost líná pilovat... Každopádně mám ještě jeden swatch, ve kterém udělám snad radost nositelkám delších nehtů (myšleno těch, co přesahují o kus lůžko nehtu - to se mně stává málokdy). ;)

Užívejte si zbytek léta a momentální krásné počasí! 
Přeji dobrou noc, pokud jste ještě vzůru, nebo krásný den, pokud tento příspěvek čtete v denní hodinu.


15 komentářů:

  1. ja ted dostala od essie blanc a miluju ho!:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi a teď přemýšlím proč samostatně nenosím bílou :) Mám White On od Sally Hansen a používám jen jako podklad třeba při zdobení.

    OdpovědětVymazat
  3. hele... ale ty jaké máš krásné nehty. takové bych chtěla taky! nehledě tedy na to, jak to máš pěkně nalakované... no nic, asi se půjdu nalakovat zeleně, aby mi to ladilo s barvou závistivého obličeje.

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to fakt krásne, už len nájsť pre mňa ten správny biely lak :)

    OdpovědětVymazat
  5. aha, já myslela, že je to světlounce nejsvětlounce růžová, tak nic:) každopádně je to krásný lak, moc se mi líbí. bílý lak doma nemám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, když ho necháš "odstát", vytvoří se nahoře narůžovělá vodička, ale po rozklepnutí je to fakt bílá...

      Vymazat
  6. Bílou mám na nehtech málokdy, ale je to tím, že se nikdy pořádně neopálím, takže by nevynikla.

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto perfektní lak je od Gabrielly Salvete, zářivě bílý, kryje ve dvou vrstvách:) hmmm už vím,co zítra nalakuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Labradoora mi ho taky už jednou doporučovala, myslím, že ho stejně vyzkouším...

      Vymazat
  8. Biely samostatne nosím iba občas, skôr ho tiež použijem ako podklad na nail art. No súhlasím, že tie na FM bývajú vždy najlepšie.

    OdpovědětVymazat
  9. Čistě bílou jsem měla na nehtech zatím jen jednou, ale hrozně se mi to líbilo :).

    OdpovědětVymazat
  10. Na čistě bíle nalakované nehty se chystám hrozně dlouho. Je to takové luxusní, hlavně na opálených rukách. Musím pochválit, jak to máš krásně precizně nalakované :)

    OdpovědětVymazat
  11. Bílá je na nehtech užasná! Musím jí zase nalakovat. A délka nehtů je pěkná - sluší :)

    OdpovědětVymazat
  12. nádherná bílá! moc se mi na nehtech líbí, chci ji také vyzkoušet. zatím jsem ji nosila jen v kombinaci s jinými barvami.

    OdpovědětVymazat
  13. Bílou barvu miluji a na nehtech ještě víc. Akorát mám dost problém sehnat kvalitní bílý lak, ten od Basicu je dost na nic, dělá za sebou proužky.

    OdpovědětVymazat