16. září 2011

Gabriella Salvete #146


Nikdy jsem nebyla fanouškem zelených laků, ale některé se mi líbí. 

O tomhle stále nevím, co si myslet...
Je to lak pastelově zelené barvy s dost neurčitým shimmerem. Někdy působí až stříbřitě, někdy je do zelenkava, jindy do zelenkavo-žluta. Nazvala bych ho takovým Twilight hráškem (Edward zářící na slunci).


Hodně lidí mi řeklo, že mi sluší, já jsem z něj tak odvařená teda nebyla. Ale vydržel na mě dva a půl dne, než jsem ho odlakovala, to je dobré znamení. Možná k tomu přispěl fakt, že jsem ho lakovala na moji nejoblíbenější délku nehtů. Rozumějte - nesnáším pilování nehtů, nikdy se netrefím do délky, kterou chci, takže musím vždycky čekat, až nehty do této délky dorostou...

Lakoval se moc hezky, dobře se s ním dělal oblouček, dokonale kryl ve třech vrstvách, má fajn štěteček a  bezva konzistenci. Sice je takový hustší, ale v tomhle případě mi to nevadí... Na to, že se jedná o shimmer lak, skoro/vůbec nepruhuje, což je rozhodně velké plus.

Co bych ale označila za velké mínus, dlouho schne. Kdyby nebylo mého oblíbeného top coatu (určitě se v budoucích postech objeví), nevím, jak dlouho bych čekala, než milostpán uschne. I tak to bylo dlouho - a věřte mi, vina top coatu to rozhodně nebyla...


Dlouho jsem okolo Gabriella Salvete laků chodila, líbí se mi tam ještě pár barev, ale nevím, myslím, že některý z nich koupím, pokud budu mít dobrou náladu. Do té doby asi ne, doba schnutí je pro mě hodně často hlavním faktorem... Totiž - nevím, jak vy, ale odpoledne dělám i jiné věci než lakování nehtů a je docela otravné !hodiny! sedět a neschopně mávat rukama, jak ta největší dylina pod sluncem, co rukama nesmí dělat ani Ň.


Takže když to vezmu kolem a kolem, z tohohle laku mám dost rozporuplné pocity, ale nechám si ho...
Jaký je váš názor? Líbí, nelíbí...?

5 komentářů:

  1. Nejsem milovníkem zelené na nehtech, ale docela se mi to líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem milovníkem zelené, ale tenhle se mi nelíbí :D

    OdpovědětVymazat
  3. prázdný? vážně?? správně má každý právo rozbalit balíček před pošťačkou a zkontrolovat ho, když není v pořádku nemusíte si ho vyzvednout.. tedy aspoň co já vím :)
    taky chci ale nějaký ten den počkat ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja na zelenou taky moc nejsem. Ale celkem se mi libi takove ty mint barvicky. ALe asi s nima pockam zas na pristi leto, na podzim se vratim k oblibene bordo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. naozaj zvlastny odtien!

    Inak ak si sa este nezapojila pozyvam ta ku mne na giveaway o CK parfum! tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/09/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat