7. září 2011

NYC #248 Manhattan

Zpočátku jsem byla vůči kosmetice NYC docela skeptická, hlavně co se laků týkalo. V Rossmannu mají malý výběr barev (což považuji jako výrazné mínus), především seženete různě tmavé odstíny, světlých najdete na poličkách minimum. 

Jednou jsem si ale koupila Manhattan, protože mi v ten den připadal takový... kouzelný... (znáte to?) Navíc Manhattan, jako místo v New Yorku (ano, NYC pojmenovává laky podle významných míst v New Yorku, jak je to s ostatní kosmetikou - netuším), je dost známý díky svým mrakodrapům, mj. právě v Manhattanu až do 11. září 2001 stály Dvojčata.

Bude tomu už rok, co je tenhle cukroušek v mém šuplíku a vůbec nelituji těch třiceti korun (jako by to šlo). Ano, tolik tenhle krasavec stojí.
Teď v létě jsem ho nenosila, v zimě to ale byl můj nejoblíbenější odstín, a tak počítám, že ještě maximálně dva měsíce si v šuplíčku počká, pak ho vytasím a za zimu lahvičku dodělám.

Je to taková hodně tmavá vínovo-fialová barva. V šeru vypadá černě s takovým tím nádechem tmavých hroznů, občas chytá hnědavý nádech.

Konzistence je taková tekutější, ale nikam neutíká, dobře se nanáší (z části také kvůli moc dobrému štětečku) a pro krytí je třeba dvou slabších vrstev (tak jsem lakovala já), tři slabé by neuškodily. Odlakovávala jsem hned odpoledne, ale vím, že výdrž byla pěkná, 3 dny vydrží beze změny, pak se ošoupávají hrany.

Pokud sháníte podobný elegantní lak s dobrou aplikací a výdrží, jděte do něj, i když nejste milovník drogérkových laků, myslím, že za zkoušku to stojí. ;)

Přináším i fotky, ale omluvám se za kvalitu lakování, lakovala jsem ráno, před odchodem do školy, takže jsou  občas viditelné otlapky a prach. :D
Lakovala jsem minulý týden, takže i delší drápky a 14 dní bez kompletní manikůry... :/


Co vy? Máte už nějaký NYC lak? Jak se vám líbí právě Manhattan?

3 komentáře:

  1. Laky od NYC nemám, ale miluju jejich lipstains! A taky ten sun bronzer je fajn, jeden z mala drogerkovych, který je matný:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kdes byla celou dobu s těmihle nehty? Máš vážně nádherný tvar lůžka, takže je jedno co nalakuješ, vždycky to bude vypadat skvěle ;)

    OdpovědětVymazat
  3. PlumFoolery: Na ten bronzer se asi budu muset kouknout... :)

    Boruvk_a: Jé, děkuju moc, mám svoje nehty ráda... :D

    OdpovědětVymazat