26. září 2011

Rimmel #325 Hot Gossip

Rimmel v klasické červené barvě, s legendarním obřím mistake free štětečkem, který buď nenávidíte, nebo milujete. Já patřím do skupiny 2. Já a tenhle Rimmel jsme parťáci na život a na smrt a štětečka berem do party. :) Ale než se tady roz-áchám, pojedeme pěkně popořadě... :)

Hot Gossip je červeně červený a nejčervenější lak s drobným shimmerem, který je ale na nehtech neznatelný, skvěle se roztírá, vydrží týden (10 dní na lahvičce berte s velkou rezervou)...

Co víc dodat... stojí stovku, je ho hodně - 12 ml... :D

Tenhle lak je pro mě přesně tím, který nalakuji, když si s barvami nevím rady a navrch nemám čas. Kryje totiž v jedné vrstvě a skvěle schne. Na fotkách sice vidíte nalakované vrstvy dvě, ale to já dycky...:) Barva není nijak originální, ale je to červená klasika, která neurazí a často nadchne. Navíc si v něm připadám skvěle i když zrovna vím, že lakování jsem mimořádně odflákla. To bude asi tou červenou, člověk se v ní cítí moc dobře... A chlapům se líbí. Vážně. Věřte mi. ;)

Jestli tenhle lak vyzkoušíte a bude se vám dobře lakovat, garantuju vám, že se vám bude o koupi dalších odstínů i zdát, protože (alespoň mně) se další barvy, které Rimmel v LycraPro lacích nabízí, strašně líbí... Takový Blue Vogue, Flirty Coral... a je jich mnohem víc! <3 (všechny odkazy na obrázky postivě vygoogleny :))

Pokud vás láká epos o štětečku, rozebírá ho docela dost blogerek, ale momentálně nemůžu na odkaz jakéhokoliv z těch článků přijít, takže buď si počkejte až (jestli) ho najdu, nebo zkuste zagooglit, popř. do komentářů nějaký odkaz hoďte, byla bych vám vděčná! :)
Shimmer, který je na nehtu jinak při většině osvětlení neviditelný...:)
Myslím, že pro dnešek vše. :) Pokud se vám lak líbí, nezapomeňte naběhnout do nejbližší drogere, mají ho všude. :)

5 komentářů:

  1. taktéž jsem tento lak měla, líbila se mi barva i výdrž laku na nehtech

    OdpovědětVymazat
  2. ten nazov je k nemu perfektny:D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten je nádherný. Klasická červená barva s kapkou shimmeru. Škoda, že mám teď nových laků moc, jinak bych si ho určitě pořídila, ani na červenou barvu bych se nemohla vymluvit, protože už jeden vlastním a to Essence - Color & Go - So glamorous 11. Škoda :D Jinak musím moc moc pochválit krásně nalakované nehty, co bych dala za to nalakovat si je aspoň z půlky tak hezky jako ty ;)

    OdpovědětVymazat
  4. aj ja mam tento lacik a s tym stetcekom som moc spokojna, takze som s tebou v druhej kategorii :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš užasný nehty! manikuru si děláš sama? závist...:)
    Andy

    OdpovědětVymazat