4. října 2011

E.l.f. Mod Mauve (nail polish)

Další lakový post, tentokráte s jedním skvělým pozdimním lakem - Mod Mauve od E.l.f.u. Když jsem ho objednávala, bylo to hned ze začátku českého e-shopu, tudíž mě nějak nenapadlo, že barvy neodpovídají. No, neodpovídají, ale to, co mi došlo, vypadá možná lépe, než jsem původně čekala...


Barva, hmm, co bych o ní řekla tmavě starorůžová smíchaná s hnědou a kapičkou fialové. Vypadá naprosto úžasně, tuhle barvu mám moc ráda, obzvlášť na podzim je to taková moje must-have. :) Mít takovou barvu jako pigment nebo oční stín, jsem v sedmém nebi. :D


Co se týče aplikace, konzistence laku je prostě elfí - moc dobrá, skvěle se s ní pracuje. Štěteček je opět prapodivný, šikmo střižený, ale je to asi divný, dobře se s ním lakuje. Každopádně nepočítejte s tím, že byste ho taky v laku měly, protože jak jsem už zmiňovala, elfí produkty jsou kus od kusu rozdílné, co se týče laků a štětečků v nich, je to ještě výraznější. Schnutí se pohybuje v té plusové relaci, není to špatné, ale na druhou stranu ani dokonalé. Ale po pěti minutách můžete dělat hodně věcí a povrch laku nijak nenarušíte (bavíme se zde o lakování dvou vrstev - viz. fotky). Krytí je plné ve dvou skromných vrstvách.

Výdrž je suprová, stejně jako u dalších Elfíků... Vydrží 4 dny bez změny, pak se začínají ošoupávat hrany a celkově jde barva postupně do kytek, ale 7 dní v pohodě vydrží v dobrém stavu...:)


Co ale musím říct je, že schne do fáze zvané lesk jako blesk, není třeba nadlaku. :)

Pro dnešek už asi nic, nemám co bych k tomuto laku dodala, snad jen, že stojí za to si ho objednat, až bude znovu na skladě. :) Za tu cenu si nedokážu představit nic lepčejšího. :)

A pokud jste ještě nehlasovali v anketě v pravém sloupci, jako že asi určitě ne, protože na to, kolik se vás tu za den/víkend/týden objeví, jsou 4 hlasy sakra málo, i když za ně opravdu moc děkuji, hlasujte, prosím. :)

Co vy na Mod Mauve?

7 komentářů:

  1. opat dokonale namalovane, aj ked moja salka kavy tato farba nie je..., ale mozno by som zmenila nazor keby ju vidim nazivo:)

    OdpovědětVymazat
  2. Sdílím tvůj názor na elfí laky, taky o nich zrovna chystám článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Barva je dost dobrá, ale pro mě by mohla být méně do hněda a více do fialova/růžova nebo tak něco ;o) Už jsem ti psala, že máš vážně krásné nehty?!

    OdpovědětVymazat
  4. Limett: Vážně? Budu netrpělivě číhat! :)
    Boruvk_a: No, já a růžová moc kamarádky nejsme a kdyby byla víc fialová, asi by mi nepřipadala tak "neobyčejná", alespoň mně. Ale chápu. :)
    Jo, psala, děkuju moc, strašně dobře se to poslouchá (jo, asi to zní divně, ale proč bych to nepřiznala, že... :D), mám z toho radost, protože před rokem a půl jsem přestala s ošklivým zlozvykem kousání nehtů a takhle se mi postavily na nohy, mám je moc ráda... :D
    Ale tvoje nehty se mi taky moc líbí... :D

    OdpovědětVymazat
  5. to je úžasná barva! sice jsem teď u Limett četla o hrozných rtěnkách, ale asi se na ten eshop přece jen mrknu :D
    taky teď chystám recenzi laků, tak kdyžtak sleduj a uvidíš: www.kavarenskapovalecka.blogspot.com :)
    p.s. pěkný blog! :)

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa nahodou paci:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat