18. října 2011

Essence Multi Dimension #73 Replay

Tenhle post je dost narychlo, čemuž odpovídá jak kvalita lakování, tak kvalita focení. Ale chtěla jsem tenhle láček přidat, dokud je stále sehnatelný, kdyby náhodou. ;)

Více odpovídající fotka, lak je opravdu víc do zeleno-tyrkysova, než do modra.

Jedná se o Essence lak z Multi Dimension řady (73 Replay), kterou jsem zmiňovala už minule. Ve srovnání s Must-Have tenhle trochu pokulhává, ale uvidíme, třeba byste vy daly přednost tomuto.

Je to taková hráškově zelená řízlá tyrkysem a kapkou příjemné blankytně modré. Bude to asi znít divně, ale trochu ve mně celý výzor tohohle laku vzbuzuje myšlenky na Ocean Breeze (ne, to není lak, je to vůně na záchod), protože mi docela připomíná i nazelenkalý odraz nebe na hladině čisťoučkého oceánu. Hmm, jo, dovolená u moře by bodla.

Každopádně - konzistence trošičku hustší, v kombinaci s mým roztřepeným štětečkem trochu vražedná kombinace, ale dalo se to přežít. Doba schnutí mě vzhledem ke konzistenci příjemně překvapila, ale i tak jsem lakovala top coat...


Celkově bych lak označila za dobrý, nicméně mám pocit, že zítra budu lakovat něco jiného, protože tahle barva mi nějak k srdci nepřirostla a nesluší mi.

Každopádně nevím, jestli je to pro vás sympatický fakt, nebo ne, ale docela zvýrazňuje opálení, což je pro mě docela velké plus (ale samozřejmě, na fotkách to není vidět, skvělé...).

Co se týče fotek, omlouvám se za odraz žaluzií, ale ono už zapadalo sluníčko a mně se nechtělo v té kose ven, nebo otevírat jakékoliv bytové otvory. A jak říkám, zítra půjde tenhle vodníček dolů... Moje omluvy samozřejmě i za kůžičku, musím si někam vytetovat úkolníček... :)

A nebojte, zítra (snad) už bude něco jiného, ale ráda bych lakovala teď hlavně Multi Dimension řadu, abyste měly možnost se popř. rozhodnout ke koupi na poslední chvíli. Co vy na to?
Btw. Začínám přemýšlet o zkrácených postech v angličtině. Nebyly by to takovéhle slohy, ale na blog začíná chodit i dost (relativně dost) zahraničních čtenářů, takže si s touhle myšlenkou začínám pohrávat, uvidíme. :)

4 komentáře:

  1. Na rychlo, aha. Takhle moje nehty nalakované nevypadají ani když se snažím sebevíc a sebedýl :-D
    Jinak v našem rossmannu už tuhle kolekci nemají.

    OdpovědětVymazat