21. října 2011

Essie - Topless & Barefoot

... je lak z Essie Spring kolekce 2011. Jop, přesně z té kolekce, kolem které byl v květnu (pokud jindy, prosím, opravte mě) takový boom v InStylu. No, ale to bych nebyla já, abych v tu dobu nad touhle barvou nezaváhala a celý červen po ní neslintala. No, nakonec to vyřešil můj úžasný přítel... vůbec nechápu, jak to udělal /rozumějte... chlapi a laky na nehty... to mi fakt nejde k sobě/, ale tenhle miláček leží v mém šuplíčku, takže vám přináším další lakovací post... :)


Barva? Nude krémík smíchaný s bílou a kapkou hnědé, nic víc a nic míň. 
Tenhle lak pro mě představuje nevinnost ve všech směrech a v podstatě nedokážu popsat proč. Je jemný, decentní, ale svým způsobem strašně sladký. Lituju, že ho nevynalezli daleko dřív.

Co se týče aplikace, já a tenhle nevinný krasavec spolu docela dost válčíme. Štěteček je na mě moc úzký, lak v jedné vrstvě pleškuje (naprosto šíleným způsobem), ale na druhou stranu stačí jedna slabá vrstva a druhá o něco silnější. Schnutí je, řekla bych, dost slabou stránkou. Bez mého oblíbeného vytvrzovacího top coatu (post rozhodně očekávejte :)) bych čekala hodiny. Ač se to při lakování první vrstvy nezdá, schne dost pomalu. 
Na druhou stranu toho hodně moc vydrží a týden se o nehty nemusíte starat.

Ale když to vezmu kolem a kolem, jediné, co je na tomhle laku naprosto dokonalé, je ta barva. Ta mě nikdy neomrzí.


Obsah mojí lahvičky je 15 13 milíků (čti mililitrů), takže doufám, že spolu budeme dlouho, protože až jednoho dne dojde, bude to jeden z mála laků, které mi budou chybět. Kvůli barvě teda 100%. Pokud byste si ho chtěli objednat, na Essie e-shopu ho najdete tady. :) Nebo taky klasicky Sephora, či váš jiný vyhlídlý lakový e-shop.

Když už o tom tak píšu, z jakých webů si objednáváte laky/kosmetiku, jaké můžete doporučit? Moc mě to zajímá...:)

No a protože už v podstatě nemám co vám říct, rozloučím se s vámi ještě jednou jedinou fotkou... :)

4 komentáře:

  1. miluju tyhle barvy laků, vypadají úžasně ! mám od essie takovou světle zelenou barvu laku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden z mála nude laků, který mi fakt sedl. Taky nechápu, že ho nevynalezli dřív :)
    Jinak já ráda objednávám odsud:
    http://nailetc.com/
    ale nedokážu zdůvodnit proč. Prostě se mi stránky toho obchodu a jejich servis líbí, vyhovují mi i značky co prodávají (dřív měli i OPI). Objednávala jsem odsud naposledy asi v květnu, ale příští měsíc si to plánuju vynahradit :D

    OdpovědětVymazat
  3. i'm on a nude trip at the moment. this one is so pretty!

    OdpovědětVymazat
  4. no tak to mas super chlapa, my sme nezavahali, ale k nam sa dostali uz len tie zvysky, takze sme vyuzili ebay:)

    OdpovědětVymazat