3. března 2012

Essence #78 Blue Addicted

Protože nemám teď v podstatě vůbec čas fotit laky sem, a taky proto, že mi už lezly na nervy všechny ty optimistické, rozhodla jsem se rapidně zkrátit délku (tak trochu auau), abych mohla minimálně celý týden lakovat jen laky podle svého gusta. :D Takže doufám, že omluvíte moje nehty na fotkách, ne každému se líbí fotky s kraťoučkými nehty a rozbolavěnými lůžky. :)

Ale pro dnešek jsem se rozhodla předvést vám, co mometálně nosím. A protože jsem si na tenhle dlouho opěvovaný lak od Essence brousila zuby, rozhladla jsem se mu podívat na zoubek. :) A navíc - dupe k DL - Across The Univese jsem si přece nemohla nechat ujít, co kdyby to bylo něco pro mě?


Už jsem tu několikrát zmiňovala o tom, že třpytkaté laky nemám ráda. Řeč byla o top coatech. Laky, ve kterých jsou třpytky již zapuštěné jsou pro mě tak trochu neprozkoumanou půdou.

A tenhle Blue Addicted je přesně tím případem. V základu má tmavě modrou vodičku-hmotičku-taktrochuželíčko, které v kombinaci s ostatními komponenty dost dobře již ve druhé vrstvě kryje, nicméně ve většině případů působí spíš skoro černě. A plavou v něm zelené a světle modré hexagonky, spolu s různě odstínovanými modrými minitřpytkami.


To, co vidíte na fotkách, jsou dvě vrstvy. Vzhledem k tomu, že v první vrstvě se hexagonky celkem blbě chytají na nehet, dobře se s lakem v základu dělá požadovaný tvar (oblouček). Ve druhé vrstvě se díky hrubému podkladu už všechno chytá hezky. To je ale plus i mínus. I po dvou vrstvách top coatu totiž není povrch laku úplně vyhlazený. Potřeboval by tři.


Kouká se na něj úžasně, jako dívat se na noční oblohu přes nějakou celotřpytkatou fólii. Ale na odlakování se vážně netěším. Alobaly, nemám vás ráda, ale v brzké době se spolu znovu shledáme.

Schne celkem dobře, asi lépe, než průměrný Essence lak.

A když bych to měla shrnout, já, jakožto člověk, vítající na nehtech cokoliv neobvyklého, vidím tenhle lak na sobě ráda, nicméně na druhou stranu to není lak, kterého bych si šla do zásoby koupit dvě lahvičky (protože při svém objemu se dost rychle asi spotřebuje), protože co když ho za měsíc zruší?! :D No, žíly by mi to určotě neurvalo.
Takže suma sumárum - líbí se mi, ale nechává mě chladnou. Nicméně pokud vás alespoň trochu zaujal, rozhodně ho vyzkoušejte!


A jak jste si užili tenhle týden? Já tak trochu přežívala, nicméně doufám,  že ten příští bude pro mě volnější. :) A že nebudu mít chuť někomu rozbít hubu tolikrát, jako tomu bylo tenhle týden. Jsem holt po tatínkovi asi výbušný typ člověka. Ale vás mám ráda, věřte mi. :D
A dorazila k nám pozvánka na Interbeauty, už se nemůžu dočkat. :)

Ale víte, co mě štve? Youtube. Chtěla jsem vám sem vložit jednu naprosto báječnou písničku, ale jak jste si jistě všimli, ta hezká šedivo-černá lišta nějak stávkuje a v "úzkých" rozměrech se ne a ne ukázat. No, snad příště. Nezapomenu.

Užije si víkend, vypadá to, že bude hezky. ;)

16 komentářů:

  1. Barva moc pěkná, už jsem po něm v obchodě pokukovala, i přes to, že na tmavou moc nejsem. Tak uvidme, jestli nakonec podlehnu :)
    Já měla týden nezvykle volný, taková pohodička, kéž by takové byly všechny v roce.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho mám doma, ale bohužel stále ještě nevyzkoušený, nevím proč, nějak jsem na něj ještě neměla náladu, ale vypadá opravdu krásně! :)
    Týden jsem měla, no.. asi tak jako ty, jsem ráda, že jsem to přežila a tedka snad už bude trochu klídek:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je dokonalost! Myslím, že jsem si ve čtvrtek zrovna koupila nějakého příbuzného - jmenuje se Time for romance a je to taková fuchsiovo-něco barvička s plnooooo třpytkama. Těším se, až si ji taky napatlám.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle lak vypadá skvěle, ten bych taky hned brala! Budu se muset podívat, jestli ho u nás taky nemají nebo alespoň podobný :D

    OdpovědětVymazat
  5. No mě teda chladnou určitě nenechává a tobě strašně sluší. Krátkým nehtům to sluší a navíc ty máš moc pěknej tvar lůžek :)

    OdpovědětVymazat
  6. když jsem byla v Rossmannu, tak jsem hodně dlouho přemýšlela, jestli si jej odnést nebo ne, nakonec jsem ho nechala tam!.. ale myslím, že se pro něj vrátím ;)
    -zvu Tě na GIVEAWAY
    http://terezapolomikova.blogspot.com/2012/02/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonalý lak :-) Můžu se zeptat, kde jsi ho sehnala? Jinak krátké nehty se mi líbí více než nějaké dlouhé pařátky :-) Přijde mi, že na krátkých nehtech tmavé laky vyniknou více než ty barvené :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tmavé laky taky upřednostňuji ty krátké - většinu času je mám raději.
      A co se týče tohohle laku, seženeš ho v každém Rossmannu, DM, nebo v jakékoliv drogerii, kde mají stojan kosmetiky Essence. A to za úžasných 29 korun. :)

      Vymazat
  8. Mně se líbí moc, ale mám DL, takže jsem ho nekoupila ;) A nehty mi nepřijdou nějak extra krátké a líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  9. No věřím, že s odlakováním budeš mít možná trochu problémy, ale jinak ten lak vypadá dokonale! Strašně se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  10. I když na modré laky nejsem, tak jsem mu neodolala. Líbí se mi, že jsou v něm krom modrých i zelené šupinky.
    Akorát si jej nedávám, protože odlakování je opravdu noční můra. Nešlo mi to ani s alobalem, po kterém jsem měla děsně vysušené ruce. Nejlíp se mi osvědčilo ho postupně sloupat... Ale choĎte týden s odrbanýma nehtama :D :(

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle jsem si koupila minulý týden je to fantastická barva, mám i na něj video (ale nenanáším ho zatím na celý nehet) :)

    http://pricetobeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Mám Hard to resist a jsem spokojená. Tyhle třpytkatý se odstraňují hoooooooooodně blbě :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle lak vypadá sice doslova nadpozemsky, jenže na denní nošení je na mě až moc třpytkový a na párty jsem líná dělat si speciální nehty (stejně chodím všude pozdě, nechci vidět, kdybych ještě musela čekat, než mi uschnou nehty..). Měla jsem ho na sobě asi dvakrát. Ale tak stál měl 19,-...

    OdpovědětVymazat