10. dubna 2012

Můj první "tribal nail art"

Tenhle typ nail artu mě lákal celkem dlouho, jenomže nikdy jsem zrovna neměla nalakovaný podklad, na kterém by se mi tribal líbil. Až teď.
Jenomže rozumějte - já a nail art nejsme kamarádi, to je třeba říct hned na začátku. Nehty vždycky vypadají, jako by je kreslil pacient s Parkinsonem, jeden můj spolužák, nebo je to celé prostě ošklivé. A holt budu muset trénovat, jestli budu tyhle "divočinky" nosit častěji. Ale víte co?! Ať je to jakkoliv začátečnické, miluju to. <3


 Možná to bude i tím, že jako podklad posloužil můj oblíbený nude odstín E.l.f. - Innocence, o kterém vám určitě někdy napíšu. ;)
Růžová část je NYC-MoMA, modrá pak H&M Blue My Mind, který je asi nějaký oblíbený mezi fashion bloggery, či co, jenom na těch jsem ho viděla minimálně třikrát.


A v případě, že jste ještě o tribal nail artu neslyšeli, něco málo vám o něm povím. Tribal ("kmenové" vzory - slovo odvozeno od afrických kmenů :D) je celkem modní - co se vzorů v oblékání týká, ale proč utrácet peníze za nový šatník, když si můžete ozdobit nehty, že? A hned máte nehtíky podle aktuálních jarních a letních trendů. (A i když si na "trendy" nepotrpíte, jako já, je to slušivé a originální, ne?)
V zásadě je důležité nakombinovat jeden zemitý odstín s jedním/dvěma jasnými (více zejména pro nail art nedoporučuji, ale pokud máte cit pro kombinace barev, proč ne, že...) a pak černo-bílým vzorováním - čárky, trojúhelníčky, tečky...
Hodně lidí na každý nehet zdobí jinak, já plánuji ještě stejné zdobení na všech nehtech (pokud vás tyhle nehty alespoň trochu zaujmou).


Během focení jsem taky přišla na to, že focení včetně palců je pro mě nějaký problém, či co, vypadá to postiženě.
Ale fotí se hned líp, když vás přijde okouknout člen rodiny, víte?


 Lakovala jsem dneska. Mezi lidi s tím jdu zítra. A budu doufat, že se alespoň někomu budou líbit tolik, jako mně. Co vám?


Ale dost už. Pro dnešek, samozřejmě. ;)

22 komentářů:

  1. Ty jo! Ty jsou krásný! To já bych nikdy nedokázala! :)
    http://fashiondiarybytereza.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. já myslím, že sis vyhrála:) a jak jsi zvládla namalovat nehty druhou rukou? teda myslím tou, kterou nepíšeš? mně stačí lakovat si levou rukou pravou a je to horor :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že to jsou jenom čárky, vůbec to není těžké. ;)

      Vymazat
  3. Mě se teda líbí moc, tribal nail art mám taky na pořadníku toho, co si chci nalakovat (imaginární pořadník, samozřejmě :D)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je parádní, tleskám! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se ti to povedlo. To já jsem nemehlo a vlastně bych na to ani neměla nervy, takže si musím vystačit s jednobarevnými nehty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hoodně zajímavé..určitě musím taky něco podobného stvořit...A super barvičky jsi zvolila..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to skvěle! :)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak toto je WOW!!! Velmi pekne, uz som videla par tribal nail artov, ale tento je asi zatial najoblubenejsi a to neznasam ruzovu, ale kombinacia farieb je proste uzasna, aj vzorky krasne :)

    OdpovědětVymazat
  9. vypadá to skvěle! ale nevím, jestli bych na to sama měla nápad a nervy :D

    OdpovědětVymazat
  10. Hodně povedené :) já na nail art nemám teď vůbec čas, jsem ráda že vůbec něco napatlám a jdu :))

    OdpovědětVymazat
  11. máš to krásně provedené a vybrala si skvělé kombinace. já se ale musím přiznat, že pro mě je tohle moc velká divočina a sama na sobě bych to asi nemohla mít, ale na jiným se mi to moc líbí! smekám před tvou šikovností! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Teda teď fakt zírám s otevřenou pusou. Co nehet, to umělecké dílo. A ten pejsek taky ťuťu ňuňu:-)

    OdpovědětVymazat
  13. wow. nádherné :) chtěla bych to taky vyzkoušet, ale bojím se, že bych neměla trpělivost malovat to rukou, kterou nepíšu.. O:)

    http://sunnyym.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Povedené, máš moc pěkně upravené nehtíky a hezká kvalita fotek, to se mi moc nedaří, ani jedno ! grr :X :D

    OdpovědětVymazat
  15. no to je úžasné! Ty nehty vypadají opravdu skvěle!
    Jinak moc děkuji za komentář. Jsem teď neuvěřitelně naštvaná, že jsem se při učení tak cpala, protože teď vypadám tak děsivě, že si říkám, jestli mi nějaká motivace vůbec pomůže.

    p.s.: Víš, že máš u komentářů nastaveno ověřování slova? Vždy mě to rozčiluje, protože se překlepávám na klávesnici a ne a ne komentář publikovat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéje, děkuji za upozornění! Sem chodím jenom pod svým účtem a žádné ověřování to po mně nechtělo, moc díky za upozornění, samotnou mě to na ostatních blozích štve. :D

      Jsem si jistá, že motivace pomáhá. :) Jakmile si začneš sama na sobě všímat výsledků, je to pak jak blesk z čistého nebe. ;)

      Vymazat
  16. to je nádhera! jsi tak zručná. já si i jednobarevnej lak vždycky rozpatlám už u první vrstvy :D

    OdpovědětVymazat