25. července 2012

Jordana - #949 Yellow Energy

Moje historicky první neonka zakoupená na Interbeauty, kde bylo stánků s touto - pro mě neznámou - kosmetikou jako hub po dešti.
A díky ní jsem taky z neonek měla neuvěřitelný respekt, než jsem koupila jiné (teď se já a neonky milujeme).


Proč? Yellow Energy od Jordany je průhledný a bez použití bílé barvy jako podkadu vypadá asi jako tahle fotka na Googlu, kdy muselo být lakováno víc jak 7 vrstev, jen aby vypadal tak, jako tam vypadá - bez fleků, nerovností a ošklivých sraženin (a fakt, že autorka fotografie použila 3 vypovídá o jejím neskonalém štěstí). Navíc je neuvěřitelně tekutý, ale ono se to v jedné vrstvě snadno ztratí.

Pro tyto fotografie jsem jako podklad použila Matt White od Barry M (což je pro mě taky kapitola sama o sobě, docela spolu bojujeme, vzhledem k tomu, že nijak nekorektoruji), jakákoliv bílá vám dobře poslouží. 


Ale zpátky k YE. Schne matně a rychle, pro překrytí stačí jedna vrstva. 

Protože použijete +/- 2 vrstvy bílé jako podklad, zřejmě chápete, že výdrž laku se odvíjí od tohoto faktu, není to dlouho, pro mě vydržel lak v koukatelném stavu 2 dny, ale na fotkách vidíte nehty těsně před odlakováváním, takže asi chápete, že většina z vás by si jej užívala mnohem déle. ;)

A barva! Mám se vůbec vyjadřovat?! Tahle úžasná žlutá neonka je prostě neonka. Žádný shimmer, žádná omáčka okolo. Prostě to, co vidíme a co vlastně (všechny) chceme. :)


Celkově je to moc pěkný odstín, úžasný zvýraznovač, co prostě zákonitě přitáhne pozornost naprosto kohokoliv, ale vzhledem k nesnázím při lakování (já a aplikace bílých laků jsme kapitola sama pro sebe) bych po něm znovu nesáhla a jsem ráda, že mám jiné neonky, jejichž lakování je mnohem lepší než u kdejakých krémíků. :)

A mimo článek, jen tak jako pod čarou...
Chtěla jsem vám jenom taky říct, že mě tam nahoře asi někdo vážně má rád. Víte, koukáte/koukal někdo z vás na Terra Novu? Jestli jo, byl tam jeden neuvěřitelnej fešák, (ať tam všichni klidně umřou, ale jeho mi tam nechte) a teď se držte, on i supr zpívá (a nebo to teď poslouchám jen z principu, že to zpívá on :D) A co navíc? Bude hrát ve 4. sérii Glee (zabte mě, jsem 100% Gleek :))! Hned na nové díly budu koukat s větší radostí!
Taky máte v seriálech nějakou osobu, kterou strašně zbožňujete (kromě VD, tam bych nejradši brala všechny - Ian, Paul, Steven, Michael, Joseph... <33)?

18 komentářů:

  1. Taky jsem 100% gleek, to mě potěšilo, že ty taky. :) Upřímně, ty 2 nové herce, co tam budou hrát vůbec neznám a 4. řady se dost děsím. Už to nebude takové glee, jak ho známe. Ale doufám, že budu příjemně překvapená.
    Barva laku je úžasná, když jsem otevřela okno s tvým blogem, tak mě až "oslepila". :D

    OdpovědětVymazat
  2. och, to je ale krasna neonka..malokedy sa vidi taka vyrazna zlta:)

    OdpovědětVymazat
  3. to je ale pořádná jedovatka! - to bylo první co mě napadlo :D ne, je to fakt hrozně hezká barva! úplně mě ozářila:)

    OdpovědětVymazat
  4. Je moc hezka, ale ty mas ty nehty nalakovany a upraveny uplne nadherne.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na Interbeauty jsem tuto značku vynechala..příště se mrknu líp..krásná neonka jen škoda lakování..ale co by se neonkám nedalo odpustit..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta barva vypadá úžasně !!!!!!!!!!!!!
    Dnes se chystám do Rossmana na nějaký lak. Na neonovej se necítím ale něco pestrého bych si mohla pořídit. Mám samý takový tmavý, smutný, nudný

    OdpovědětVymazat
  7. tak ta je vážně parádní!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty kráso! To je barva:-). A nehtíky jak z reklamy, nádhera!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty máš vždycky tak perfektně nalakované a upravené nehty.... Obdivuju tvojí pevnou ruku :) Nějaký recept? :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherná barva a precizně upravené nehtíky, super!! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ta je! Na mě sice moc svítivá, ale na tvých nehtech je ta barva dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je asi nejvíc žlutá neonová neonka, kterou jsem kdy viděla a zároveň první žlutá celkově, která se mi i líbí! :D

    OdpovědětVymazat
  13. O môj bože, ten lak je nádherný! Aj ružový by bol krásny :) A máš krásne nechty :)

    OdpovědětVymazat
  14. Už ho mám juhuhůůůů :D A taky Fiery Red a Pink Punch, juhů :D

    OdpovědětVymazat
  15. Neonky moc nemusím, za to tohoto výrobce ano! Mají opravdu super výběr barev, které i na mých divných nehtech vydrží! Škoda jen, že nemám ve svém okolí kamennou prodejnu, kam bych chodila očumovat. Na živo je vybírání laků přeci jenom lepší.

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat