26. července 2013

OPI - On Her Majesty’s Secret Service

Když tak sedím a vím, že za dvě hodinky už budu na cestě na dovolenou, nějak na mě sedla cestovní nervozita a řekla jsem si, že ze sebe musím vysypat nějaký ten článek, když už vás o prázdninách tak moc zanedbávám. :) 
Vybrala jsem ale tedy fotky laku, který zbožňuju a myslím, že na moc českých blozích o něm řeč nebyla. A je to škoda.
 

On Her Majesty's Secret Service je z kolekce Skyfall 007 (rok 2012). Už když kolekce vyšla, jsem věděla, že minimálně dva musím mít (a mám) - ačkoliv zatím moc velkým fanouškem OPI nejsem.


Lak je plný různobarevných šupinek, nicméně v základu je to taková našedlá modrá, žádná zajímavost. Jenže ty šupinky - stříbrná, odstíny modré, růžová, zlatá, šedivozelenkavá - to je teprve ta pravá krása!
Na sluníčku se třpytí do všech stran, stejnak se i v závislosti na úhlu pohledu mění.


Ačkoliv zpočátku nemusí vypadat "vhodně do všech příležitostí", divili byste se - sluší mu to k neuvěřitelné škále oblečení a příležitostí a zvládne zasuplovat i šperky.


Konzistenčně mi neuvěřitelně vyhovuje - je trošku tekutější. Pro plné krytí je třeba 2 - 3 vrstev, které moc fajně schnou. 
Nemusíte se bát, šupinky se na nehet hezky nalepí a vytvoří hladký a blyštivý povrch.

Vydrží mi v bezvadném stavu 5 dní, což je na OPI lak celkem úspěch. 


V počtu fotek jsem se asi nechala trochu unést, ale když to vážně nešlo - je prostě nádherný a mám ho moc ráda. 

Možná si na to vzpomínáte, možná ne, ale trochu jsem ho použila i v Galaxy manikúře (návod zde).  


K laku jako takovému už snad nic co říct nemám, ale doufám, že si užíváte prázdniny jak nejvíc to jde, jste plní dobré nálady a všechno se vám daří.
Ať už plánujete dovolenou, máte ji za sebou, nebo letos k móóři nejedete, užívejte si sluníčka, pořádně pijte - a však to znáte. ;)

Po dobu dovolené bych (čistě teoreticky) měla být na příjmu, PC cestuje se mnou, nicméně nic nezaručuju, znáte to. :)

Mějte se sluníčkově!


12 komentářů:

  1. Je to krasavec, tuhle jsme ho s Mínou potkaly ve slevě v Sephoře a chtěly jsme si ho koupit, ale měli jen jeden a akce byla na 1+1 zdarma a my si žádný jiný nevybraly... což bylo v mém případě dobře, protože jsem po příjezdu domů zjistila, že už ho mám (polehčující okolnost - přemýšlela jsem o tom už v té prodejně, ale nebyla jsem si jistá :-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A krásnou dovolenou ti přeju!

      Vymazat
    2. Už máš ten chytrej telefon, aby sis tam všechno psala?? :D

      Jinak mně se líbil a já lituju toho, že měli poslední kousek!

      Vymazat
    3. No jo, u vás je, holky, to vybírání těžší. :D

      Vymazat
  2. Tak to je neuvěřitelný krasavec! jestli se budu někdy poohlížet po dalších OPIčácích, tak tenhle bude na seznamu jako první:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tato kolekce byla bozi..sama jsem původme chtěla aspoň čtyři a mám myslim jen dva..ale tenhle teda je krásnej tak třeba ho ještě pořídím ;-) A moc ti sluší ale to snad každý lak ;-) Pěknou dovolenou..Já uz také frčím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky (snad až na dva nebo tři) líbily všechny laky z kolekce, ale zdravý rozum zvítězil. Většinou to tak dělá, naštěstí... :D
      Děkuju. :)
      Snad sis dovolenou užila/užíváš, počasí je doopravdy sluníčkové. :)

      Vymazat
  4. Vyvedená kolekce.Tento mi leží v krabičce a je to můj velký oblíbenec, nedokážu spustit oči z rukou, když ho mám nalakovaný ;-)

    OdpovědětVymazat