24. listopadu 2013

Distressed nail art

Upřímně doufám, že mi tímto týdnem začíná o něco klidnější období, protože poslední dobou jsem se snad ani na den nezastavila...
Doufám tedy, že se mi povede předpřipravit nějaké články, jen si nejsem jistá, kolik z nich bude lakových, protože... to počasí? A světlo? No, všichni víme, jak to teď venku vypadá...

Dlouhou dobu jsem taky neměla vůbec čas na jakékoliv "hraní" s nehty, a tak když jsem na konci týdne zpozorovala nový videotutorial mé oblíbené nail bloggerky, srdíčko mi zaplesalo a já věděla, co o víkendu přijde. A jelikož jsem byla výsledkem doopravdy ohromená, jala jsem se celé dílo vyfotit.



Nejsem si úplně jistá, že bych byla schopna důstojně celý proces popsat, a tak bych řekla, že bude nejlepší tutorial od Sarah z Chalkboard Nails vložit...


Ačkoliv můj pokus vyšel trošičku jinak, spíš tak jako "malířské graffity", líbí se mi neuvěřitelně, nosí se to samo! 


Jaké laky jsem použila? Jako podklad Softest White od Orly, efekty jsou s Essie Lilacism (ačkoliv tam není vidět), ChG Sexy In The City a Illamasqua Wayward. Černá je pak od CC Where's The Soiree.


Pokud nevíte, co na nehty, pusťte se do toho, vypadá to neuvěřitelně. ;)


Přeji všem hezký týden a držím palce do zítřejší plánované arktické zimy. ;)

15 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuju, je to zase něco jiného... :)

      Vymazat
    2. Tvoje barevná kombinace se mi líbí ještě víc, než ta na videu. I to zpracování mi přijde hezčí. Jsi ohromně šikovná! O hezkých nehtech nemluvě, pffff :)

      Vymazat
    3. Moc děkuju, ty lichotnice jedna!
      Ale myslím, že o těch nehtech opravdu není třeba mluvit, zrovna ty máš co říkat! :D

      Vymazat
  2. Taky jsem se do toho chtěla pustit a po těch tvých krásných nehtech do toho jdu :)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá super :) A mohla bych to zvládnout snad i já :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný! Líbí se mi obě barevné kombinace a navíc to ani nevypadá moc složitě, to by mohl zvládnout i patlal jako já :-) Určitě vyzkouším, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo?! :D
      Já myslím, že v tomhle se úpllně s barvami nic zkazit nedá, možná tak tmavé barvy bych vynechala, ale jinak...?
      Pusť se do toho a kdybys výsledné dílo i vyfotila, budu se těšit. ;)

      Vymazat
  5. Opravdu nádherné... Musím to zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
  6. No teda, tak prosté a tak efektní! Že bych se taky odvážila...? Furt přemýšlím nad svou Hunger Games variací a je mi jasný, že nějaký plameny nebo nedejbože reprodrozda fakt nezvládnu, ale tohle by šlo... ale když podklad nebude bílý, tak to asi moc pěkně nevynikne, viď?
    No každopádně mě tvůj výtvor potěšil, doslova lahodí očku :) Ještě dotaz na top coat - jaký používáš? Na těchto fotkách se přímo neuvěřitelně krásně leskne!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zkusila bych to tak maximálně na nějaké tělovce (a na HG navrstvila třeba červenou, oranžovou - já osobně bych dala třeba Riveting - a tu černou), nemuselo by to vypadat vůbec špatně. ;))

      A co se top coatu týče, už pár měsíců jsem věrná NYC Turbo Dry Top Coatu. :)

      Vymazat
    2. Zkusím. Možná i na tu bílou nakonec, a možná už dnes. Riveting jsem si za tím účelem pořídila, plus ještě Electrify a Smoke and Ashes, no ale kdybych tehdy viděla tenhle nápad s nail-artem, tak možná přiberu jiný barvičky.
      Tyjo, ten jsem si po blogomasáži pořídila taky a zdaleka tak bezchybný a dokonalý povrch nemám. Tak nevím, kde je chyba :D
      Verunka

      Vymazat
  7. tak to vypadá úžasně! Tvůj výsledek je snad ještě hezčí, zvolila si pěkné barvy - krásně spolu korespondují :)

    OdpovědětVymazat