21. září 2011

Yves Rocher Deligloss - Orange Acidulé

Tak... abych vám zase chvíli dala od laků pokoj, má tu jeden lesk.
Rozumějte, lesky moc v oblibě nemám, leskové období mám za sebou, teď už radši balzám, ale na vyjímečné příležitosti se hodí jich pár mít... A tady je jeden můj moc oblíbený...


Yves Rocher Deligloss. Oranžový lesk s drobnými zlato-oranžovými třpytkami s pomerančovou vůní.
Dostala jsem ho darem, pro štěstí, před jednou mimořádnou událostí... :)
... takže vám neřeknu, kolik stojí, ani kolik mají příchutí... :)


Co se týče aplikace, tyhle aplikátory jsou teď skoro na každém lesku, já je v oblibě moc nemám, raději ty srdíčkové, nebo štětečkové... Vždycky z toho vyteče víc lesku, než potřebujete, máte tu plastovou část celou upatlanou... No, znáte to.


Výdrž je taková průměrná, jak to u lesků bývá, moc toho nevydrží...
Není lepivý a když ho nanesu málo, vydržím ho nosit klidně i celý den. ;)
No, ale taky jsem slíbila, že postupně začnu výrobky fotit i na rtech a očích a i když mám při focení co dohánět (vážně, jednou je to divný, podruhé divnější, pak je tam nějaká skvrna od světla... ale prdíme na to, dělejte, prosím, že to nevidíte. :)), mám tu pro vás první rtíkovou fotku. Je na ní docela dobře vidět, že s těmi třpytkami to v reálu na rtech není tolik žhavé a že rtům dá trochu oranžového nádechu.
Jinak ta fotka se mi vážně moc nelíbí, protože mi přijde, že v reálu moje rty vypadají trochu jinak, ale co už... :D
Kůže bez makeupu, omlouvám se tam za ten nos...:D
Jinak vám chci ještě připomenout minulý článek, stoprocentně mě stále zajímá, jestli máte o nějakou tu elfí recenzi zájem... :) Jak říkám, viděla bych ji kdyžtak na příští týden.... ale záleží na vás. :)
Jinak co se týče zítřejšího příspěvku, objeví se tu asi až večer, odpoledne mám nějaké nemilé povinnosti a i když na ně nebudu sama (a děkuju osobě, která se mnou všechno dobrovolně podstoupí a podpoří mě, i když si tenhle článek v životě nepřečte, kosmetika není zrovna jeho koníček...:D), pořád z nich mám špatný pocit a trochu strach, tak držte palce...

2 komentáře:

  1. to poznam s tymi fotkami a farbami, tiez mam s tym dost casto problem:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Takže nejen hezké nehty, ale i rty! Jak vypadá ten zbytek? Jsem zvědavá ;)

    OdpovědětVymazat