29. října 2011

Nicki Minaj by OPI 2012 + wallpaper mojí tvorby

Rozumějte, na tyhle posty nejsem a moc často je nečekejte, ale ve čtvrtek jsem si na bowlingu polámala nehty a musela je rapidně zkrátit, na tech paličkách se mi nechce nic fotit, chápete, žejo?

Tak jsem uvažovala nad tím, co bych přidala, aby tu nebylo pořád takhle prázdno. Nic z toho, co mám nafocené do zásoby, se mi přidávat nechtělo, a tak jsem tu s mým rozborem připravované OPI kolekce Nicki Minaj 2012. Šance, že se ke mně dostane OPI lak (a navíc z této kolekce) je opravdu mizivá, tudíž mě napadlo, že bych mohla sem tam (když mě nějaká kolekce zaujme) něco poúvahovat... :D A přiznám se, tenhle příspěvek si také klade za cíl propašovat sem první kousek mojí grafiky, kterou jsem se rozhodla vám ukázat... Ale to až nakonec, ať vás neodradím hned na začátku... :)

Rozhodně budu ráda, když mi do komentářů napíšete váš názor na tenhle typ článků, jestli se třeba mám snažit něco takového i vyplodit do budoucna... ;)

Všechny fotografie kolekce Nicki Minaj  by OPI pocházejí z oficiálních promofotek.

Nicki Minaj po úspěšné spolupráci s firmou MAC navázala další kosmetickou spolupráci - a to s nám jistě dobře známým OPI. 
Vytvořila edici šesti bláznivých odstínů laků na nehty, které byly pojmenovány podle jejích úspěšných songů - Metallic 4 Life, Fly, Save Me, Did It On 'Em, Super Bass Shatter a Pink Friday. Určitě mě chápete tak, že nestála u těch obřích strojů v továrně, aby spokojeně pozorovala, jak se jí podařilo barvičky naředit a pomocí strojů nasázet do rozkošných lahviček. (Připadám si totiž, že píšu samý kraviny...), laky byly inspirovány Nickiinými bláznivými účesy, kostýmy a jejím stylem.


Pink Friday je (alespoň podle fotek) prostě a jednoduše baby pink pastelka, krémík. Já na takové odstíny opravdu nejsem, ale pro Nicki je růžová (a navíc pastelková) docela poznávacím znamením, tudíž v celé kolekci nemohla chybět. 

Save me je lak plný podélných pastelkovitých třpytek, tipuju to spíš jako efektový lak, nicméně kdyby byly třpytky tak husté, že by se lak dal vrstvit do úplného krytí, byl by to asi můj favorit, protože v sobě snoubí všechny Nickiiny veselé barvičky a z každého pastelkového laku dá něco. 

Fly... Co o něm, klasická výrazná světle pastelová modrá s kapkou tyrkysu, nijak originální barva... K Fly (myšleno písničce) bych teda tipovala úplně jinou barvu, ale budiž...

Super Bass Shatter je rozhodně tahákem kolekce. Metalická vínovo-švestková s drobným shimmerem je úžasnou barvou sama o sobě, Super Bass je navíc Shatterem (crackle effect). Kdyby byl o něco víc tmavší, připomínal by mi Galaxii, alespoň podle zvětšené promo fotky. <33
A když to tak vezmu, Super Bass je strašně chytlavá písnička. A když přeskočíme tu prsatou část videoklipu, ten konec v UV světle vypadá luxusně! Jen škoda, že něco takového UV v Nicki řadě laků není.

Did It On 'Em je šrečí barvička, svítivě hrášková zelená. Pro mě taky nic moc barva, ale do téhle kolekce padne. Jinak moc nemám co říct...

Metallic 4 Life je lak plný kovově šedivých glittrů různých velikostí se stříbrným odleskem. 


Co bych o kolekci řekla? Myslím si, že celá tahle věc je pomyslným pokračováním kolekce od Katy Perry, která v podstatě odstartovala všechen ten blázinec kolem shatter laků - praskacích efektů. Kolekce Katy byla více třpytivá a řekla bych, že když to vezmu kolem a kolem, byla také více nositelná (alespoň z mého pohledu). Já osobně laky, které slibují popraskaný efekt opravdu nemusím, nicméně barva Super Bass Shatteru je naprosto dokonalá, když k tomu ještě připojím celé to crackovací bláznovství, stojím si za tím, že tenhle kousek bude 100% nejprodávanějším lakem celé kolekce.  

A nakonec...
Tramtadadáááá! 
Zvětšte nebo uložte pro originální velikost (1280x800).
Wallpaper, tedy pozadí na plochu, tvořené mnou a jenom mnou. Ve výsledku rozhodně není švihlý jako Nicki, je hodně usedlý co se barev týče a připadá mi krapet schizofrenní, ale i tak se mi líbí. Jednou mi bylo řečeno, že neumím pracovat s barvami. No, bude to znít strašně, ale já jsem na sebe hrdá, líbí se mi to a barvy mi můžou vlézt na záda. 
Pokud by se vám výtvor čistě náhodou líbil a hodlal by ho někdo z vás použít jakkoliv jinak než jako pozadí na plochu, upozorňuji vás, že i na tohohle frajera se vztahují autorská práva. Bezostyšně tvrdím, že je jenom můj a jestli ho bez mého povolení uvidím jinde, budu zlá... Muhahaha!!!

Tak... Jak se vám líbí wallpaper? Vadily by vám samostatné příspěvky pouze s grafikou? Mám si pro příště odpustit ty kolekční kecy, nebo si myslíte, že vám ta snůška slov k něčemu byla?
Jsem moc moc moc zvědavá! :)
Hezký víkend všem, mimochodem...!

4 komentáře:

  1. fiha ty si fakt sikovna, kludne pokracuj aj v tychto prispevkoch, ved blog je o tom, co ta bavi!

    OdpovědětVymazat
  2. Proč by se k tobě nemohl dostat lak z téhle kolekce? Nenakupuješ v zahraničí? Mně se ta kolekce nijak zvlášť nelíbí, zrovna jsem četla diskuze na FB o tom růžovém, že ne pre-promo fotkách vypadal jako holograf, to by bylo mnohem lepší než dvěstěpadesátej krémík! Uvidím jak budou vypadat swatche, zatím dávám malou šanci té modré a růžové.
    A tvoje dílo se mi líbí, ráda se pokochám tvou tvořivostí když je to takhle tematické k lakům, takže klidně takové příspěvky dělej :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děláno v CS, že? No já jsem pro grafiku, ačkoliv nejsem grafik, tak mám ke grafice blízko, oba ex jsou grafici, takže kolikrát jsem musela hodnotit jejich práce a pomáhat jim s nápady. Takže já jsem pro :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se wall. líbí a nevadily by mi posty i o něčem jiném, než o lacích (kosmetice). Ráda se o autorovi blogu dozvím i něco víc ;)

    OdpovědětVymazat