7. listopadu 2011

My favourites 10/2011

Víte, nebudu se omlouvat, že tu týden nic nepřibylo, protože jsem toho měla až nad hlavu, chvílemi jsem pochybovala i o tom, jak se vlastně jmenuju. Navíc jsem si tak nějak neuvědomila, že už není říjen, tudíž jsem jako první chtěla přidat moje říjnové oblíbence... Takže to dál nebudu protahovat, máte to tady.


1. Voděodolná bílá tužka Keenwell. Ta se tu již objevila v recenzi. Nějak mi dlouho ležela v šuplíku a poslední dobou jsem si ji dost oblíbila, takže tady má rozhodně své čestné místo. Více se rozepisovat nemá cenu, objevilo se tu stejně jenom to, co jste už všichni jistě četli. :)

2. Hnědá tužka na oči neznámé značky. Víte, jsem na 80% přesvědčená, že se jedná o Max Factor, nebo Maybelline, ale vzhledem k tomu, že už je to takový pidižvík, nemám se jak přesvědčit. Takže to vztáhnu obecně. Hnědé tužky u mě momentálně (a to už nějaký ten pátek) vedou před těmi černými, protože jsou jemnější, vytáhnou víc přirozenou barvu oka a celkově mi připadájí víc chick než ty černé. ;) 

3. Keenwell pěnový korektor, který se vyskytl ve stejné recenzi jako výše zmiňovaná sněhově bílá tužka. Už jsem vybledla, takže mi perfektně sedí k pleti a jsem s ním strašně spokojená. Není ho třeba hodně, aby něco zakryl - a rozhodně pro mě funguje lépe, než všechny ostatní korektory, jaké jsem kdy použila. Takže za mě velký palec nahoru.

4. Essence Multi Dimension 30 Late At Night. Myslím, že se shodneme na tom, že ten lak je vážně dokonalý. Nebudu tu nad ním donekonečna áchat, protože to už jsem dělala v minulém článku. Jen foto pro připomenutí...

5. Aknelot Gelkrém - zmatňující. Uvědomila jsem si, že jsem vůbec nevěnovala čas pečující kosmetice, rozhodně se to v budoucnu pokusím napravit. Tenhle krém (s drobnými gelovými kapslemi) je úžasný na nastávající období, které je na pokožku docela zátěžové. Navíc je určen na problematickou (smíšenou) mastnou pokožku, má zmatňující účinky. Nedělá sice žádné zázraky, od každého zvládá tak trochu víc, ale jsem s ním strašně spokojená. :)

No, pro dnešek je to všechno, dneska jsem mj. i přefotila lak, který se tu sice již objevil, ale s dost hroznými fotkami, takže mu věnuju ještě jeden doplňující článek, doufám, že se mi poštěstí a bude již v příštím článku.;) Mějte se hezky. :)

6 komentářů:

  1. Ten lak je krásný, ale nevidím tam něco trochu do hněda? (možná si jen vymýšlím)
    Spojení "pěnový korektor" je pro mě dost netradiční. Možná jednou vyzkouším, ať vím, o co jde ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Borůvko, já tam teda hnědou moc nevidím, ale je to možné. :) Jinak - ten korektor mi připomíná takovou krémovitou houbičku na nádobí, docela dobře se s ním pracuje a stačí ho maličko... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je pravda, že na té skupinové fotce vypadá nahnědle, na nehtech už ale ne, je krásný, už jsem ho jednou obdivovala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten lak je vážně úžasnej! Mám nějaké červené období :) Doufám, že už všechno zvládáš v pohodě a těším se na nové články!

    OdpovědětVymazat
  5. lak je uzasny!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat